سبک زندگیمهارت های زندگی

آموزش مهمترین مهارت های زندگی به کودکان – ۷ درس زندگی بهتر

هفت مورد از مهمترین و ضروری ترین مهارت هایی که باید به کودکان بیاموزید

آموزش مهمترین مهارت های زندگی به کودکان ؛ مهارت های زندگی در کنار پیشرفت قرار می گیرند و می توانند به فرزند شما در زندگی بعدی (تشکیل خانواده و آینده) کمک کنند. مهمترین مهارت های زندگی فرزندتان را باید بدانید و راه هایی را برای ادغام آنها در کارهای روزمره خود کشف کنید.

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

الن گالینسکی در کتاب پیشگام خود با عنوان “Mind in the Making (ذهن در ساختن است)” هفت مهارت لازم را برای موفقیت در همه جنبه های زندگی از جمله مدرسه ، روابط و کار را شرح می دهد که کودکان می توانند از ابتدای کودکی این مهارت ها را بیاموزند. در ادامه با بخش مهارت های زندگی ماگرتا همراه باشید.

همچنین بخوانید: با کودک خود به آشپزی بپردازید – با فواید آشپزی با کودکان آشنا شوید


مهمترین مهارت های زندگی کودکان برای یادگیری کدامند؟

  1. افزایش تمرکز و خود کنترلی
  2. دیدگاه – در نظر گرفتن
  3. ارتباطات
  4. ایجاد ارتباطات
  5. تفکر انتقادی
  6. به چالش کشیدن
  7. مسئولیت پذیری – یادگیری تعهد

مهارت های زندگی چیست؟

معلمان گاهی اوقات این مهارت ها را مهارت های “یادگیری برای یادگیری” توصیف می کنند ، که می تواند از طریق فعالیت های روزانه عمدی توسعه یابد.

در زیر، هفت مهارت اساسی زندگی را بررسی می کنیم و راه های ساده ای برای پرورش آنها ارائه می دهیم. با ماگرتا همراه باشید.


۱. افزایش تمرکز و خود کنترلی

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

کودکان در برنامه، عادات و امور عادی زندگی می‌کنند که نه تنها حس امنیت را ایجاد می‌کنند بلکه به کودکان در یادگیری خویشتن‌داری و تمرکز کمک می‌کنند. با فرزندتان در مورد آنچه که هر روز انتظار دارید صحبت کنید. خانه خود را سازماندهی کنید تا کودک شما بداند که کجا کفش، کت و وسایل شخصی تان را کجا قرار دهید. ما در دنیایی پر سر و صدا زندگی می‌کنیم، بنابراین فعالیت‌های آرام مثل خواندن یک کتاب، لذت بردن از فعالیت‌های حسی، یا تکمیل یک پازل با هم می‌توانند به کودک شما کمک کنند تا تمرکز، دقت و خود کنترلی او را افزایش دهند.


۲. دیدگاه – در نظر گرفتن

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

تفکر در مورد دیدگاه، دیگر به طور طبیعی برای اغلب کودکان به وجود نمی‌آید، اما می‌تواند توسعه یابد. در مورد احساسات و انگیزه‌ها در کتاب‌هایی که می‌خوانید بحث کنید، می توانید هر شب برای کودکتان قصه تعریف کنید و او با شخصیت‌ها و درباره داستان و علل اتفاقات درون آن به چالش بکشید تا ذهن فرزندتان درگیر شود و درباره مسائل مهمتر فکر کند. به طور مثال، ” تعجب می‌کنم که چرا گربه و خوک به مرغ قرمز کوچک کمک نمی‌کنند.” یا مثال دیگر، ” الکس واقعا ناراحت بود که یک تغییر پیدا نکرد. نمی‌دانم چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا او احساس بهتری داشته”.


۳. ارتباطات

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

کودکان هر روز به تعاملات شخصی با سطح بالا نیاز دارند تا مهارت‌های اجتماعی – عاطفی سالم، از جمله توانایی درک و ارتباط با دیگران را ایجاد کنند. با اینکه سرعتی که این مهارت‌ها را توسعه می‌دهند ممکن است متفاوت باشند، کودکان باید یاد بگیرند که چگونه راهنمایی‌های اجتماعی را بخوانند و به دقت گوش دهند. آن‌ها باید آنچه را که می‌خواهند را به زبان بیاورند و موثرترین راه برای به اشتراک گذاشتن آن را در نظر بگیرند. صحبت کردن با یک فرد بالغ علاقه‌مند می‌تواند به ایجاد این مهارت‌ها کمک کند. بدون خستگی و با رویی شاد هر روز وقت خود را صرف گوش دادن و پاسخ دادن به فرزندتان بدون مزاحمت کنید.


۴. ایجاد ارتباطات

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

گالینسکی می‌گوید، یادگیری واقعی زمانی رخ می‌دهد که ما می‌توانیم ارتباطات و الگوهای بین چیزهای به ظاهر متفاوت را ببینیم. هر چه ارتباطات بیشتری ایجاد کنیم، مفهوم و معنای بیشتری از دنیا می‌سازیم. کودکان کم‌سن و سال در حال دیدن ارتباطات و الگوها هستند چون آن‌ها لوازم خانگی مانند اسباب‌بازی و جوراب را دسته‌بندی می‌کنند. اقدامات ساده مانند انتخاب لباس مناسب برای آب و هوا به آن‌ها کمک می‌کند تا ارتباطات ایجاد کنند. ارتباطات انتزاعی بیشتر در زندگی، یا داستان‌هایی که می‌خوانید، مثلا ” این کتاب مرا به یاد زمانی می‌اندازد که صدف‌های دریایی را در ساحل انتخاب کرده‌ایم.”


۵. تفکر انتقادی

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

ما در دنیای پیچیده ای زندگی می کنیم که در آن بزرگسالان باید هر روز اطلاعات را تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری کنند. یکی از بهترین راهها برای ایجاد تفکر انتقادی ، بازی با ثبات و باز است. اطمینان حاصل کنید که فرزند شما هر روز وقت دارد به تنهایی یا با دوستان بازی کند. این نمایش ممکن است شامل بازی در نقش‌ها (تظاهر به آتش نشانی یا سوپر قهرمانان)، ساختن سازه‌ها، بازی تخته‌ای یا بازی‌هایی مانند قائم باشک و غیره. از طریق بازی، بچه‌ها فرضیات را بررسی می‌کنند، ریسک می‌کنند، ایده‌های خود را امتحان می‌کنند، اشتباه می‌کنند و راه حل‌هایی را پیدا می کنند – اینها همه عناصر ضروری در ساخت تفکر انتقادی در ذهن کودکان می باشند.


۶. به چالش کشیدن

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

یکی از مهمترین صفاتی که می توانیم در زندگی ایجاد کنیم ، انعطاف پذیری است – قادر به پذیرش چالش‌ها، گزاف گویی از عدم موفقیت و تلاش برای ادامه دادن است. هنگامی که ما محیطی را با میزان مناسب ساختار ایجاد می‌کنیم – نه چندان که محدود کننده باشد، بلکه برای اینکه آن‌ها احساس امنیت کنند، کودکان یاد می‌گیرند تا به چالش‌ها دست یابند و فرزندتان را تشویق کنید که چیزهای جدید را امتحان کند و ریسک معقولی داشته باشد، مانند بالا رفتن از یک درخت یا دوچرخه‌سواری.

زمانی که کودکتان به نظر آماده می‌رسد، یک چالش جدید را به او پیشنهاد دهید، به عنوان مثال ، “من فکر می کنم تو آماده یادگیری بستن بند کفش های خود هستی، بیا این را امتحان کنیم. به کودک خود با گفتن جملاتی مانند “در انجام آن بیشتر تلاش و روی آن متمرکز شو تا بتوانی آن را به خوبی انجام بدهی” کمک کنید تا در چالش‌های پیش روی خود موفق شود.


۷. مسئولیت پذیری – یادگیری تعهد

مهمترین مهارت های زندگی کودکان
مهمترین مهارت های زندگی کودکان

کودکی که عاشق یادگیری است، زمانی که به بزرگسالی خود می رسد، بندرت در زندگی‌اش بی حوصله و تنبل می شود. برای تشویق عشق به یادگیری، سعی کنید برای یادگیری تماشای تلویزیون را محدود کنید و کودکتان به مطالعه زیاد، بازی و اکتشافات بی انتها تشویق کنید. با مراجعه به کتابخانه در کنار هم، ساختن کاردستی، تهیه بازی‌ها و اجازه برخی از خرابکاری‌ها در خانه ، کنجکاوی و اشتیاق را برای یادگیری در زندگی خود ایجاد کنید.

با دنبال کردن نکات ساده گفته شده می‌توانید به راحتی به کودک خود کمک کنید تا مهارت‌های لازم را در خود ایجاد کند. نظر شما دوستان در مورد آنها چیست؟

منبع
Bright Horizons

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 4 =