طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا : تهیه یک کیک به شکل هندوانه ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست.تا چند شب دیگر شب یلدا یکی از شب های به یاد ماندنی هر سال فرا می رسد. این کیک هندوانه ای را برای شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید. با دستور پخت ماگرتا همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه یلدایی
- کیک اسفنجی
- انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک
- خمیر فوندانت
- رنگ قرمز ، رنگ سبز ، رنگ مشکی
- قلمو
- قالب گرد
دستور پخت کیک هندوانه ای شب یلدا
کیک اسفنجی رو به دو قسمت تقسیم می کنیم.
سپس هر قسمت رو مجددا از وسط می بریم پس در واقع چهار تکه کیک برش خورده داریم.
یکی از کیک ها رو به سه قسمت تقسیم می کنیم .
برای شروع کار ابتدا یکی از قسمتهای کیک رو روی صفحه گردون قرار می دیم و روی آن خامه ریخته و با پالت صاف می کنیم .
سپس لایه دوم رو روی اون قرار می دیم و مجددا خامه میریزیم و صاف می کنیم .
و در نهایت لایه سوم رو قرار داده و کمی کیک رو فشار می دیم .
قسمتهای بیرون زده و ناصاف کیک رو با چاقو برش می دیم .
و در نهایت با خامه تمام کیک رو صاف می کنیم.
در این مرحله به مدت نیم ساعت کیک رو در یخچال قرار می دیم و بعد مجددا صاف می کنیم ، چون با این روش بهتر صاف می شه .
همه این مراحل رو برای هندوانه کوچکتر هم انجام می دیم .
یه مرحله دیگه باید کیکی که در تصویر پایین می بینید با خامه صاف بشه تا شکل قشنگ تری داشته باشه .
رنگ قرمز و سبز را با خامه فرم گرفته بطور جداگانه مخلوط میکنیم .قبلا هم توضیح دادم که با خلال دندون کمی از رنگ رو برداشته و به خامه میزنیم بعد با لیسک مخلوط می کنیم .
برای اینکه رنگ قرمز تون خوش رنگ بشه ، کمی رنگ نارنجی هم بهش بزنید ( لم کوزه گری ) …
داخل قیف یکبار مصرف خامه قرمز ریخته و سر اونو کمی برش می دیم و بعد قسمتهایی که قرار هست به رنگ قرمز بشه با این خامه پوشش داده و بعد با پالت صاف می کنیم.
برای رنگ سبز هم همین مراحل رو تکرار می کنیم…
شکلات قهوه ای رو آب کرده و در قیف می ریزیم .
سر قیف رو به مقدار خیلی کم برش می زنیم بعد روی یک نایلون فریزر شکلهایی شبیه تخم هندوانه می کشیم .
بعد اونا رو روی هندوانه بچینید . نوش جان