سبک زندگی

آیه ۱۰۲ سوره بقره، به چه امری اشاره دارد؟

پاسخ به سوال آیه ۱۰۲ سوره بقره به چه امری اشاره دارد درسهایی از قرآن

در ادامه به جواب سوال آیه ۱۰۲ سوره بقره به چه امری اشاره دارد می خوانیم.

مطلب پیشنهادی : در سوره های توبه، فتح و صف، چه امری تکرار شده است؟
و
بیعت با امام زمان علیه السلام، در کدام دعا مورد تاکید واقع شده است؟

آیه ۱۰۲ سوره بقره به چه امری اشاره دارد

آیه ۱۰۲ سوره بقره به چه امری اشاره دارد

پاسخ به سوال آیه 102 سوره بقره به چه امری اشاره دارد درسهایی از قرآن :

۱) حکومت حضرت سلیمان
۲) پیروی برخی مردم از شیاطین
۳) هر دو مورد

جواب صحیح گزینه (۳) یعنی هر دو مورد می باشد.

وَاتَّبَعُوا مَا تَتْلُو الشَّيَاطِينُ عَلَىٰ مُلْكِ سُلَيْمَانَ ۖ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَٰكِنَّ الشَّيَاطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَمَا أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبَابِلَ هَارُوتَ وَمَارُوتَ ۚ وَمَا يُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّىٰ يَقُولَا إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلَا تَكْفُرْ ۖ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَزَوْجِهِ ۚ وَمَا هُمْ بِضَارِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَيَتَعَلَّمُونَ مَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنْفَعُهُمْ ۚ وَلَقَدْ عَلِمُوا لَمَنِ اشْتَرَاهُ مَا لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلَاقٍ ۚ وَلَبِئْسَ مَا شَرَوْا بِهِ أَنْفُسَهُمْ ۚ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ

و پیروی کردند سخنانی را که (دیوان و) شیاطین در ملک سلیمان (به افسون و جادوگری) می‌خواندند، و هرگز سلیمان (با به کار بردن سحر به خدا) کافر نگشت و لکن شیاطین کافر شدند که سحر به مردم می‌آموختند. و آنچه را که بر دو فرشته هاروت و ماروت در بابل نازل شده بود پیروی کردند، در صورتی که آن دو ملک به هیچ کس چیزی نمی‌آموختند مگر آنکه بدو می‌گفتند که کار ما فتنه و امتحان است، مبادا کافر شوی! اما مردم از آن دو ملک چیزی را که ما بین زن و شوهر جدایی افکند می‌آموختند، البته به کسی زیان نمی‌رسانیدند مگر آنکه خدا بخواهد، و چیزی که می‌آموختند به خلق زیان می‌رسانید و سود نمی‌بخشید، و محققا می‌دانستند که هر که چنین کند در عالم آخرت هرگز بهره‌ای نخواهد یافت، و آنان به بهای بدی خود را فروختند، اگر می‌دانستند.

آیه ۱۰۲ سوره بقره

همچنین بخوانید : بر اساس آیه ۱۱۴ سوره مائده، یاران حضرت عیسی چه چیزی از او طلب کردند؟
و
در قرآن، کدام از پیامبران به جهت روز تولد، مورد سلام و درود قرار گرفته است؟

مخاطبان عزیز اگر سوالی درباره سایر درسهایی از قرآن دارید آن را از قسمت نظرات بپرسید تا کارشناسان ما پاسخ آن را برای شما در سایت قرار دهند.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دو =