اخبارعلمی

تحقیق در مورد منابع آب آشامیدنی ✳️ نگارش پنجم

بهترین مقاله درباره منابع آب آشامیدنی برای دانش آموزان کلاس پنجم و تمامی پایه ها

تحقیق در مورد منابع آب آشامیدنی : همانطور که می دانید آب مایع حیات است و در کنار هوا نقش مهمی در زندگی انسان ها دارد. امروزه مصرف آب کشور ها بسیار زیاد شده است و ایران که از کشور های خشکسال است، این کمبود آب را بیشتر حس می کند در صورتی که باید بدانیم منابع آب آشامیدنی بسیار محدود است.

در این نوشتار می‌خواهیم درباره منابع آب آشامیدنی بحث کنیم پس با ما در بخش تحقیق ماگرتا همراه باشید.

تحقیق پیشنهادی : تحقیق درباره فرد موفق ایرانی

تحقیق در مورد منابع آب آشامیدنی

تحقیق درباره منابع آب آشامیدنی

منبع آب آشامیدنی چهار اصل مهم دارد : در درجه اول باید آبی را مورد استفاده قرار دهیم که برای رسیدن به محل تصفیه و توزیع به پمپاژ احتیاج نداشته باشد و بدون دخل موادی به غیر از ضد عفونی کننده بتوان راحت به آن دسترسی پیدا کرد.

در درجه بعدی آب هایی هستند که به تصفیه احتیاج ندارند ولی برای مصرف مصرف کنندگان باید پمپاژ شود.

در درجه سوم ، برای آب مشروب می توان آبهایی را که به نوعی تصفیه ساده احتیاج داشته ، ولی با نیروی وزن به محل تصفیه و توزیع می رسند، استفاده نمود.

بالاخره در آخرین مرحله ، آبهایی را می توان برای تهیه آب آشامیدنی مورد استفاده قرار داد که در محل نبوده ، باید از طریق پمپاژ و یا هر وسیله دیگر از نقاط دور دست به مرکز تصفیه و توزیع منتقل نمود. تهیه آب مشروب از اینگونه منابع ، بسیار گران و پر هزینه است.

در ادامه با مهم ترین منابع آب در دنیا اشنا می شویم :

  • آب های زیر زمینی
  • آب های جوی
  • باران و برف
  • آب های سطحی (رودخانه، دریاچه، دریا و اقیانوس)

منابع آب آشامیدنی زیرزمینی

آب های آشامیدنی زیر زمینی تنوع بیشتری نسبت به آب های سطحی دارند. در واقع چون ایران از اول با مشکل کمبود آب مواجه بود، مردم ایران با استفاده از آب های زیر زمینی توانستند منبع آب خوبی ابداع کنند.

مقایسه آب های زیر زمینی با آب های سطحی :

  • آب‌های زیرزمینی امکان آلودگی کمتری دارند.
  • میزان تبخیر از آب‌های زیرزمینی بسیار ناچیز است.
  • امکان استفاده از آب‌های زیرزمینی معمولاً در اغلب مناطق وجود دارد.
  • آب‌های زیرزمینی عموماً دارای ترکیب شیمیایی ثابتی هستند.
  • معمولاً آب‌های زیرزمینی نیازی به تصفیه فیزیکی برای مصارف مختلف ندارند.
  • آب‌های زیرزمینی غالباً بی‌رنگ و فاقد مواد تیره کننده می‌باشند.
  • دمای آب‌های زیرزمینی در طول سال تغییرات زیادی ندارند.
  • آب‌های زیرزمینی کمتر تحت تأثیر خشکسالی‌های کوتاه‌مدت قرار می‌گیرند.
  • آب‌های زیرزمینی معمولاً عاری از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا می‌باشند.

تحقیق های پیشنهادی:
تحقیق درباره تکنولوژی و فناوری های جدید
و
تحقیق درباره انرژی های نو و تجدید پذیر و مزایای آن ها

☑️ به پایان تحقیق درباره منابع آب آشامیدنی رسیدیم، اگر شما نیز اطلاعات مفیدی در مورد این موضوع دارید حتما آن را از بخش نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۴ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − چهار =