تحقیق در مورد انواع میگو و خواص و مضرات آن : میگو گونهای از آبزیان سخت پوست بوده که رنگ خونش آبی است و این به دلیل خالی بودن بدن میگو، از آهن است. بهتر است بدانید میگوها دو شیوه مصرفی یعنی ۱-خوراکی و ۲- تزیینی دارند. در ادامه با بخش تحقیق ماگرتا همراه باشید.
تحقیق پیشنهادی : تحقیق درباره امواج گوشی و اثرات مخرب آن
انواع میگو خوراکی
بیش از ۲۰۰۰ نوع میگو تا به الان در دنیا شناخته شده است. انواعی از میگوها که مصرف خوراکی دارند، عبارتند از:
- صورتی (موزی)
- قهوهای
- سفید هندی
- سنگی
- ببری سبز
- خالدار
میگوی آکواریومی
نوع خاصی از میگوها وجود دارد که زیبایی خیره کنندهای به آکواریومها میدهد از جمله:
- زنبوری (راه راه)
- قرمز آلبالویی
- ببر آبی
- آبی پیچ دار
- دانه برفی
- کریستالی
- شیشهای یا میگوی شبح
- کاردینا (بابا اتی)
- پاندای مشکی کینگ کونگ
- آمانو
- سولاوسی یا کاردینال
خواص انواع میگو
میگوها خواص بسیار زیادی دارند. در اینجا به تعدادی از مهمترین خواص این آبزی سخت پوست میپردازیم.
کاهش وزن:
میگوها دارای مقادیر زیادی از عناصر منیزیم، پروتئین و کربوهیدراتها هستند. همچنین به دلیل داشتن کالری کم جزو غذاهای سالم به شمار میآیند. پیشنهاد میشود با حداقل روغن سرخ شود چون در غیر این صورت باعث افزایش وزن خواهد شد.
پیشگیری از افسردگی:
امگا ۳ و اسید چرب موجود در میگو علاوه بر پیشگیری از افسردگی به کاهش علائم افسردگی نیز کمک میکند. بنابراین مصرف میگو به کسانی که زیاد عصبانی میشوند توصیه میشود. همچنین امگا ۳ فشار خون را کنترل و از ابتلا به آلزایمر نیز جلوگیری خواهد کرد.
استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها:
استحکام استخوان به دو عنصر کلسیم و فسفر بستگی دارد. میگو با داشتن این عناصر مفید، موجب عضله سازی در مفاصل و در نتیجه استحکام استخوانها میشود. به علاوه این مواد باعث سلامت دندانها نیز خواهد شد.
پیشگیری از پیری زودرس:
این جانور آبزی سرشار از کاروتنوئید است، به همین دلیل از پیری زودرس پوست جلوگیری خواهد کرد.
تنظیم عملکرد غده تیروئید:
فراوانی ید در میگو موجب تنظیم عملکرد غده تیروئید میشود.
پیشگیری از انواع سرطان:
کسانی که میگو را در برنامه غذایی خود قرار دادهاند، به دلیل سلنیوم موجود در میگو، از ریسک ابتلا به انواع سرطان، از جمله سرطان پروستات در مردان، جلوگیری خواهند کرد.
کاهش درد قاعدگی:
امگا ۶ خاصیت ضد التهابی دارد که مصرف آن به خانمها کمک میکند درد و گرفتگی کمتری در سیکل ماهیانه تجربه کنند.
مضرات میگو
حساسیت زا:
مصرف پروتئینهایی از جمله تروپومیوزین، هموسیانین و کیناز باعث حساسیت میشود. علائم آلرژی ممکن است باعث خارش پوست، گرفتگی بینی و حتی آنافیلاکس (واکنشی ناگهانی و خطرناک که منجر به بیهوشی، تشنج و حتی مرگ) شود.
مشکلات قلبی:
کلسترول و سدیم میگو بالا است، بنابراین برای زنان باردار و کسانی که فشار خون بالا دارند و همچنین افرادی که سابقه بیماریهای قلبی دارند مضر است.
نقرس و بیماریهای کلیوی:
گوشت میگو حاوی مواد پورین است. پورین به طور طبیعی در بدن یافت میشود که کبد آن را به اسید اوریک تجزیه میکند. اما افزایش بیش از حد پورین خطرناک است؛ چون اسید اوریک به شکل کریستال (سنگ) در کلیه تجمع میابد.
به طور کلی لازم است قبل از مصرف بعضی از مواد غذایی، از خواص و عوارض آن کاملا مطلع باشید به خصوص افرادی که زمینه بیماریهای خطرناک دارند.
تحقیقات پیشنهادی : تحقیق درباره احترام به بزرگتر ها و نتیجه بی احترامی
و
تحقیق درباره تغذیه سالم و ناسالم
و
تحقیق درباره منابع انرژی تجدید پذیر و تجدید ناپذیر
به پایان تحقیق در مورد انواع میگو و خواص و مضرات آن رسیدیم، شما چه اطلاعاتی در مورد انواع میگو و خواص و مضرات آن دارید؟ نظرتان را در بخش دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.