اخبارعلمی

سوالات درس ۱۴ علوم سوم ابتدایی با جواب

گام به گام نمونه سوال و جواب متن و پرسش های تشریحی و تعریف کنید و نقطه چین درس 14 چهارده از گذشته تا آینده کتاب علوم پایه سوم دبستان با جواب

سوالات درس ۱۴ چهاردهم علوم سوم ابتدایی با جواب ؛ در این نوشته به پاسخ و جواب نمونه سوال های تشریحی و تعریف کنید و جای خالی مهم امتحانی متن فصل و درس 14 چهاردهم از گذشته تا آینده کتاب علوم تجربی کلاس سوم دبستان پرداخته ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: سوالات متن درس به درس علوم سوم ابتدایی

سوالات درس ۱۴ علوم سوم ابتدایی با جواب

همچنین بخوانید: جواب سوال های درس ۱۴ علوم سوم

نمونه سوال های متن درس 14 چهاردهم علوم سوم دبستان با جواب

۱) در زمان های قدیم برای نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فاسد شدن آنها از چه روش هایی استفاده می کردند؟

پاسخ: بعضی از مواد غذایی را داخل آب نمک قرار می دادند و یا آنها را خشک می کردند. گوشت را در سبدهای توری در جاهای سایه آویزان می کردند تا خنک بماند و فاسد نشود.

۲) برخی از روش های نگهداری مواد غذایی را بنویسید.

پاسخ: نمک زدن – مربا کردن – خشک کردن – ترشی درست کردن – فریز کردن

۳) تفاوت خشک کردن نان و سبزیجات به روش سنتی و صنعتی را بنویسید.

پاسخ: برای خشک کردن نان و سبزی به صورت سنتی از گرمای خورشید استفاده می کردند. اما در روش صنعتی این کار با استفاده از دستگاه انجام می شود.

۴) راه های خنک کردن مواد غذایی را از گذشته تا حال بنویسید.

پاسخ: در گذشته مواد غذایی را در جاهای خنک و سایه و یا کنار یخ قرار می دادند ولی امروزه از یخچال و فریزر استفاده می کنند.

۵) خشک کردن مواد غذایی به چند روش انجام می‌شود؟

پاسخ: خشک کردن به دو روش سنتی و صنعتی انجام می‌شود.

۶) تفاوت خشک کردن به روش سنتی و صنعتی چیست؟

پاسخ: در روش سنتی، برای خشک کردن مواد غذایی آن را در جلوی آفتاب پهن کنند، ولی در روش صنعتی از دستگاه برای خشک کردن مواد غذایی استفاده می‌شود.

۷) خشک کردن به روش صنعتی چرا بهتر از روش سنتی است؟

پاسخ: در خشک کردن به روش سنتی در مدت زمان طولانی مقدار کمی از مواد خشک می شود و ممکن است با گرد و خاک یا چیزهای دیگر آلوده شود، ولی در روش صنعتی خشک کردن، در زمان کمتری، مواد غذایی زیادی رامی توان سریع خشک کرد و احتمال آلودگی کمتری دارد.

۸) چند مواد غذایی نام ببرید که در آب و نمک نگهداری می‌شود.

پاسخ: خیارشور، پنیر و ترشی‌ها

۹) با گذشت زمان یخچال ها چه تغییراتی کرده اند؟

پاسخ: فضاهای درونی آن ها تغییر کرده است و از برفک های درون یخچال ها خبری نیست . مصرف برق آن ها مرتبا کم و کمتر شده است.

۱۰) چرا پنیر را در آب و نمک قرار می دهند؟

پاسخ: چون نمک از فاسد شدن و خرابی پنیر جلو گیری می کند.

نکته مهم: دانش آموزان عزیز، تنها به خواندن این سوالات اکتفا نکنید و حتما متن درس را هم به دقت مطالعه کنید.

سوال های متن درس قبلی: سوالات متن درس ۱۳ علوم سوم ابتدایی

سوالات متن درس ۱۴ چهاردهم کتاب علوم سوم ابتدایی با جواب را در این مقاله مشاهده کردید. امیدوارم از آن استفاده کرده باشید و از صفحات دیگر ماگرتا دیدن نمایید. برای بهتر پیدا کردن جواب ها در آخر کلمات جستجو شده داخل گوگل کلمه ماگرتا را قرار دهید. همچنین سوالات خود را در بخش دیدگاه بنویسید. 🤩

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫۳۸ دیدگاه

  1. سوالاتش دقیقا مثل متن کتاب بود. من برای خواندن سوالات علوم به این سایت میام چون سوالاتش دقیق و کامل هست. ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =