الکترونیک و دیجیتالفناوری
موضوعات داغ

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا – Galaxy S20 Ultra

نقد و بررسی تخصصی گوشی هوشمند پرچمدار گلکسی S20 اولترا سامسونگ - بررسی تمام مشخصات فنی، ظاهری، دوربین و نرم افزاری این گوشی موبایل منحصر به فرد

بررسی سامسونگ گلکسی S20 اولترا ؛ مدتی پیش بود که سامسونگ از پرچمدارهای سری گلکسی S20 رسما رونمایی کرد که برترین آنها گوشی گلکسی اس 20 اولترا سامسونگ با مشخصات فوق العاده و دوربین 108 مگاپیکسلی با زوم 100 برابری می باشد و البته قیمت بالایی معادل 1399 دلار را دارد. مشخصه اصلی سامسونگ در این گوشی صفحه نمایش و دوربین آن می باشد و توجه بسیاری به این دو، مخصوصا دوربین اصلی و سلفی این گوشی منحصر به فرد شده است. حال قصد داریم تا در این مقاله از بخش الکترونیک و دیجیتال ماگرتا به نقد و بررسی تخصصی پرچمدار Galaxy S20 Ultra سامسونگ بپردازیم. پس در ادامه با ماگرتا همراه باشید.

همچنین بخوانید: بررسی هواوی نوا 5 تی – Nova 5T ؛ یک میان رده شکیل و زیبا

مشخصات اصلی گوشی سامسونگ گلکسی S20 اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra
بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا – Galaxy S20 Ultra
#Samsung Galaxy S20 Ultra
ابعاد166.9 در 76 در 7.8 میلی‌متر
وزن220 گرم
سیم‌کارتتک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
جنس بدنهپشت و جلو از شیشه (گوریلا گلس 6)، فریم فولادی و گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه)
فناوری شبکهGSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
صفحه نمایش6.9 اینچی Dynamic AMOLED
رزولوشن1440 در 3200 پیکسل، 20:9 (~511 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
تراشه (چیپست)Exynos 990 – نسخه جهانی
Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 – نسخه آمریکا
پردازنده مرکزی8 هسته‌ای (دو هسته 2.73 گیگاهرتز Mongoose M5 و دو هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A76 و چهار هسته‌ 2.0 گیگاهرتزی گیگاهرتز Cortex-A55) – نسخه جهانی
8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 2.84 گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Kryo 585) – نسخه چین
پردازه گرافیکیMali-G77 MP11 – نسخه جهانی
Adreno 650 – نسخه آمریکا
حافظه داخلی و رم512 یا 256 یا 128 گیگابایت حافظه داخلی – 12 یا 16 گیگابایت حافظه رم
دوربین اصلی108 مگاپیکسل (لنز واید، 26 میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر)
48 مگاپیکسل (102 میلی‌متری، لنز تله‌فوتو، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، 0.8 میکرومتر سایز پیسکل، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال هیبریدی 10 برابری، f/3.6)
12 مگاپیکسل (اولتراواید، 13 میلی‌متری، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار، فیلم‌برداری Super Steady)
0.3 مگاپیکسل تشخیص عمق (ToF)
دوربین سلفی40 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلی‌متری، f/2.2، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز)
ویدیو3240p@30fps، 2160p@30/60fps، 1080p@30/60/240fps، 720p@960fps، ضبط ویدیو دوگانه.، ضبط صدای استریو.، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی و لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
باتری5000 میلی آمپر ساعت
سیستم عاملاندروید 10 – One UI 2.1
حسگرهاحسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اولتراسونیک)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
رنگ‌هامشکی، خاکستری

بررسی طراحی و ظاهر سامسونگ گلکسی S20 اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

در نگاه اولی که به گلکسی S20 اولترا داریم، تفاوت زیادی بین S20 و S20 پلاس با این گوشی دیده نمی شود و سامسونگ از یک زبان طراحی برای این گوشی های هوشمند استفاده کرده است. اس 20 اواترا در قاب پشتی شیشه و در فریم فلز را می بیند، شیشه قاب پشتی و صفحه نمایش با گوریلا گلس 6 محافظت شده‌اند. از نظر ضخامت و وزن S20 اولترا نسبت به دیگر اعضای خانواده خود، ضخیم و سنگین تر می باشد، به طوری که دارای ابعاد 166.9 در 76 در 7.8 میلی‌متر و 220 گرم وزن می باشد.

این ضخامت و وزن زیاد به سبب لنز پریسکوپ و باتری حجیم 5000 میلی آمپری ساعتی آن می باشد. با وجود این وزن زیاد، سامسونگ به خوبی بالانس وزنی در طراحی گوشی را انجام داده و نشان داده که برندی مبتدی در طراحی نیست و اس 20 اولترا با وجود تمام این موارد گوشی بد دستی نیست و فقط وزن زیاد آن در طولانی مدت باعث خستگی دست کاربر خواهد شد.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

در قسمت جلویی گوشی یک صفحه نمایش بزرگ 6.9 اینچی را می بینیم که حاشیه های آن به طرز خیره کننده ای بسیار کم هستند، درست مثل گلکسی نوت 10 پلاس. همچنین به لطف این حاشیه های کم، صفحه نمایش گلکسی S20 Ultra چیزی حدود 90 درصد از قاب جلویی گوشی را در برگرفته است و لبه های این صفحه نمایش نیز خمیده ای کمتری نسبت به نوت 10 پلاس دارند که باعث می شود لمس ناخواسته نمایشگر خیلی کمتر اتفاق بیفتد.

برای گلکسی S20 اولترا، سامسونگ دو رنگ مشکی و خاکستری را انتخاب کرده است. نمی شود رنگ بندی این دو گوشی آنچنان خاص عنوان کرد، اما تاکنون دیده نشده که از این رنگ خاکستری خاص در پرچمدارهای دیگر استفاده شده باشد، همچنین به لطف این رنگ اثرات انگشت و کثیفی در قاب پشتی شیشه ای گوشی کمتر دیده می شوند و آنچنان به چشم نمی آیند. همچنین این گوشی از استاندارد IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار تا عمق 1.5 متری برای 30 دقیقه پشتیبانی می کند.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

در سمت راست دستگاه کلیدهای ولوم (تنظیم صدا) و پاور را می بینیم که در این بخش فریم گوشی ضخامت بیشتری پیدا می کند. در سمت چپ هیچ گزینه ای نیست و پایین دستگاه نیز درگاه USB تایپ C، کنار یکی از اسپیکرها و میکروفون اصلی می بینیم و بالای گوشی هم میکروفون دوم کنار درگاه سیم کارت‌ها (سیم کارت دوم مشترک با کارت حافظه جانبی) قرار گرفته. همچنین بین صفحه نمایش و فریم دستگاه نوار نازکی دیده می شود که علاوه بر خروجی صدای مخاطب، اسپیکر دوم را در خودش جا داده است. همچنین سری گلکسی S20، اولین خانواده از سری می باشند که فاقد درگاه جک 3.5 میلی متری هدفون می باشند و در اس 20 اولترا باید از طریق بلوتوث و یا درگاه USB تایپ C، هدفون خود را متصل کنید.

در قاب پشتی چیدمان جدید لنزهای دوربین سامسونگ را می بینیم که چهار لنز دوربین اصلی که برای این گوشی در نظر گرفته شده در قابی بزرگ و مشکی قرار گرفته اند و فلش LED نیز در این قاب در کنار دوربین‌ها تعبیه شده است. بیرون زدگی این قاب مشکی رنگ از قاب اصلی گوشی تقریبا زیاد است و در سطوح صاف گوشی به خوبی قرار نمی گیرد و لق و کجی در آن دیده می شود، اما برای گوشی پرچمداری که از لنز پریسکوپ با قابلیت زوم 100 برابری پشتیبانی می کند، این نقص می تواند قابل چشم پوشی باشد.

بررسی صفحه نمایش سامسونگ گلکسی اس 20 اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

سامسونگ همیشه در بخش صفحه نمایش حرف های بسیار زیادی برای گفتن دارد. در گوشی گلکسی S20 اولترا نیز سامسونگ از یک صفحه نمایش داینامیک امولد با اندازه 6.9 اینچی استفاده کرده که کمی از صفحه نمایش نوت 10 پلاس نیز بزرگ تر می باشد و این امر باعث بزرگتر شدن گوشی شده است. کیفیت رزولوشن این صفحه نمایش QHD (1440 در 3200) با قابلیت +HDR10 است. همچنین میزان تراکم پیکسلی این صفحه نمایش حدود 511 پیکسل در هر اینچ می باشد که برای پرچمداری با این قیمت امری طبیعی و مطلوب می باشد.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

نور صفحه نمایش این گوشی پرچمدار خیلی زیاد است و کوچکترین مشکلی برای مشاهده محتوا در محیط باز و زیر نور خورشید نخواهید داشت. قابلیت جدیدی که سامسونگ در صفحه نمایش این گوشی قرار داده است که آن قابلیت چیزی نیست جز استفاده از نرخ نوسازی یا همان رفرش ریت 120 هرتزی است. استفاده از این رفرش ریت باعث می شود زمانی که در صفحه نماشی گوشی اسکرول می کنید محتوا خیلی روان تر جا به جا می شود و در بازی هایی که صحنه بازی دائم در حال تغییر است، می توانید صافی و وضوح بیشتر را مشاهده کنید. همچنین حساسیت لمس این گوشی نیز 240 هرتز می باشد که نسبت به نسل قبلی دو برابر شده است.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

سامسونگ تصمیم گرفته که رزولوشن 120 هرتزی را به Full HD محدود کند و به همین دلیل اگر تصمیم گرفتید که از این نرخ نوسازی استفاده کنید، باید قبول کنید که رزولوشن گوشی در فول اچ دی باشد. رنگ در این صفحه خیلی چشم نواز به نمایش در می آیند و خیلی پویا و شفاف هستند. زاویه دید این نمایشگر بسیار زیاد است و مشکلی برای محتوا از زوایای مختلف را نخواهید داشت. همچنین دوربین سلفی در این گوشی درست مانند سری گلکسی نوت 10 بصورت حفره بالای صفحه نمایش قرار گرفته و مکان آن بسیار مناسب می باشد.

بررسی دوربین اصلی و سلفی سامسونگ گلکسی S20 اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

می رسیم به مهمترین بخش گلکسی اس 20 اولترا، یعنی دوربین. لنز اصلی این گوشی سنسور 108 مگاپیکسلی واید استاندار با گشودگی دیافراگم f/1.8 دارد که به شما امکان می دهد جزییات بسیاری را ثبت کنید، لنز بعدی یک لنز پریسکوپ تله فوتو که سنسور 48 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/3.6 دارد و از چیدمان افقی بدنه بهره می برد و قابلیت زوم اپتیکال هیبرید 10 برابری را می دهد و به کمک هوش مصنوعی که در دوربین ادغام شده می توانید با آن تا 100 برابر زوم دیجیتالی را انجام دهید.

لنز بعدی یک لنز اولتراواید (فوق عریض) که سنسور 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافگرام f/2.2 دارد و در نهایت یک لنز تشخیص عمق (Tof) را می بینیم که برای گرفتن عکس های پرتره به کمک دستگاه می آید. سنسوری که برای دوربین سلفی در نظر گرفته شده، 40 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 است که در ناچ حفره ای صفحه نمایش قرار گرفته است.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

دوربین این گوشی واقعا مستحق نام Space Zoom است که سامسونگ به آن داده است. البته، نباید انتظار کیفیت عالی در زوم 100 برابری را داشته باشید، در این بزرگنمایی تصاویر به نظر می رسد مبهم است و بهتر است با سه پایه عکس بگیرید. اما استفاده از قابلیت زوم 10 برابری اپتیکال هیبریدی قطعا شما رو مجذوب خواهد کرد و تصاویر جذابی را می توانید در این حالت ثبت کنید.

قابلیت جدید و جذابی در این برنامه دوربین این گوشی با نام Single Take قرار گرفته است که کارایی بسیار زیادی دارد. زمانی که کلید شاتر را در این حالت فشار می دهید تمام لنزها با هم شروع به فعالیت می کنند، عکس ها و ویدیوهای متنوعی در 10 ثانیه گرفته می شود و هیچ صحنه ای را از دست نمی دهید. در حالت مجموعه مواردی از قبیل بهترین عکس ثبت شده به انتخاب هوش مصنوعی، یک عکس اولتراواید، یک عکس لایو فوکوس (پرتره)، یک فیلتر هوشمند بر روی عکس، یک عکس کراپ شده در کنار یک ویدیو، یک ویدیوی رفت و برگشتی، یک ویدیوی هایپرلپس (سریع) و یک ویدیوی بازگشتی (برعکس) تهیه می شود که می توانید با توجه به نتیجه کار هر مدلی که دوست دارید را انتخاب کنید و به اشتراک بگذارید.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

در مورد کیفیت عکس های گرفته شده هم هیچ شکی نیست که با یکی از بهترین گوشی های هوشمند روبرو هستیم و هیچ نمی شود در این زمینه از آن گرفت. عکس ثبت شده دارای کیفیت بسیار بالا، ثبت جزییات فوق العاده عالی، شارپنس مناسب و رنگ های شاداب نزدیک به رنگ طبیعی هستند. در عکس برداری در شب و محیط های کم نور می توانید از قابلیت Night Mode استفاده کنید که در گلکسی S20 Ultra نیز بهبود یافته است و اکنون در شرایط تاریک، نور و رنگ بیشتری را به دریافت و به نمایش می گذارید و در مقایسه با گوشی های Note 10 و Galaxy S10، سامسونگ در این زمینه پیشرفت بسیار بزرگی داشته است.

با این گوشی حالا دیگر می توانید به ضبط ویدیوهای 8K بپردازید. فیلمبرداری 8K ویژگی برجسته جدید ایت دوربین است که جزئیات خیره کننده ای را ارائه می دهد. این گزینه پیش فرض نیست (احتمالاً به این دلیل که ویدیوی 8K فضای بسیار زیادی را اشغال می کند)، اما اگر می خواهید از این قابلیت استفاده کنید باید آن را از داخل تنظیمات برنامه دوربین فعال کنید. شما می توانید فیلم های 8K را در YouTube به اشتراک بگذارید یا آنها را با تلویزیون 8K مشاهده کنید، همچنین می توانید هنگام ارسال آن به دوستان، وضوح فیلم ضبط شده را کمتر کنید.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

گلکسی S20 اولترا همچنین از قابلیت Super Steady پشتیبانی می کند، با استفاده از این گزینه می توانید به ضبط ویدیوهای در حال حرکت بدون لرزشی بپردازید، اما کیفیت ویدیوها با استفاده از این حالت نسبت به حالت عادی کاهش پیدا می کند، ولی در هر صورت قابلیت Super Steady بسیار کارآمد می باشد.

همانطور که گفتیم، گلکسی اس 20 اولترا از یک دوربین سلفی 40 مگاپیکسلی بهره می برد که شما می توانید بین دو حالت معمولی و 40 مگاپیکسلی به ثبت تصاویر و ضبط ویدیو بپردازید. کیفیت تصاویر گرفته شده با این دوربین نیز بسیار خوب است و در شرایط نوری کم نیز تصاویر قابل قبولی را ثبت می کند.

بررسی سخت افزار و عملکرد سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

چیپستی که ساسمونگ برای نسخه جهانی گلکسی S20 اولترا در نظر گرفته است، چیپسب ساخت خودش به نام Exynos 990 بر پایه معمایر هفت نانو متری می باشد. در کنار این چیپست قدرتمند پردازنده اصلی 8 هسته‌ای (دو هسته 2.73 گیگاهرتز Mongoose M5 و دو هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A76 و چهار هسته‌ 2.0 گیگاهرتزی گیگاهرتز Cortex-A55) و پردازنده گرافیکی Mali-G77 MP11 قرار گرفته است.

در این گوشی می توانید از حافظه رم در دو نسخه 12 و 16 گیگابایتی و حافظه داخلی 128 یا 256 یا 512 گیگابایتی بهره ببرید. در نسخه 128 گیگابایتی حافظه داخلی آن، در همان ابتدا به 108 گیگابایت دسترسی خواهید داشت که از طریق حافظه کارت جانبی می توانید آن تا یک ترابایت افزایش دهید.

از نظر پردازش و عملکرد سخت افزار گلکسی اس 20 اولترا، نیازی نیست که بگوییم که این گوشی قدرتمند از پس تمام کارها بر می آید و هیچ بازی و برنامه سنگینی نیست که با نرمی و سرعت بازی در این گوشی اجر نشوند. پس به طور کلی با داشتن گلکسی S20 اولترا خیالتان تا چندین سال راحت می باشد.

برای اس 20 اولترا دو اسپیکر در نظر گرفته شده است، یکی در بالا و دیگری در پایین گوشی قرار گرفته است. در این بخش، این گوشی جذاب جزو بهترین گوشی های هوشمندی است که تا حالا دیده ایم و نمره بسیار بالایی می گیرد. حجم و کیفیت صدا در این گوشی مثال زدنی و حتی در نهایت بلندی صدا که بسیار زیاد است، هیچ تیزی صدای، نویز و افت کیفیتی دیده نمی شود.

بررسی نرم افزار، رابط کاربری و امنیت سامسونگ گلکسی S20 اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

در بخش نرم افزاری گلکسی اس 20 اولترا کاملا بروز می باشد و از سیستم عامل اندروید برپایه رابط کاربری اختصاصی One UI 2.1 سامسونگ بهره می برد. همانطور که انتظار داشتیم رابط کاربری این گوشی سرعت خیلی خوبی دارد و هیچ لگ و کندی در آن نمی بینیم. در مدتی که از این گوشی استفاده کردیم، هیچ هنگ کردن، کند شدن یا ناتوانی در سوییچ کردن بین برنامه ها و باز و بسته کردن آنها دیده نشد. این رابط کاربری دارای موارد شخصی سازی بسیاری است و عین حال بسیار ساده و روان می باشد و یکی از بهترین های رابط کاربری میان گوشی های اندرویدی می باشد.

دارک مود ویژگی دیگری است که به لطف رابط کاربری One UI در این گوشی دیده می شود. در حالت دارک مود تمام منوی گوشی (تنظیمات و غیره) به رنگ مشکی در می آیند که این امر سبب می شود که مشاهده محتوا در محیط های تاریک راحت تر شود. به علاوه سبب کاهش مصرف باتری گوشی به لطف صفحه نمایش امولد می شود، زیرا در صفحه نمایش های امولد در زمان ایجاد رنگ مشکی آن پیکسل ها خاموش می شوند و سبب کاهش مصرف باتری می شود.

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

از نظر امنیت، حسگر اثر انگشت این گوشی در زیر نمایشگر قرار گرفته و از نوع اولتراسونیک است. کیفیت و عملکرد این حسگر نسبت به حسگرهای سایر گوشی های سامسونگ پیشرفت خوبی داشته و با سرعت مطلوبی حسگر اثر انگشت را شناسایی و قفل دستگاه را باز می کند و می توان گفت که بعد از مدت ها سامسونگ در این حوضه نقصی ندارد. علاوه بر این حسگر، گلکسی S20 اولترا از سیستم تشخیص چهره نیز به کمک دوربین سلفی برخوردار است و طبق انتظار عملکرد خوبی و به سرعت چهره کاربر را حتی در محیط های کم نور به خوبی شناسایی کند.

بررسی باتری و شارژدهی سامسونگ گلکسی S20 اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

همانطور که ملاحظه کردید گلکسی اس 20 اولترا در همه بخش قدرت زیادی دارد و این مورد در بخش باتری آن نیز وجود دارد. سامسونگ برای این گوشی از یک باتری بزرگ با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی استفاده کرده که از شارژ با سیم 45 واتی پشتیبانی می کند، اما آدامپور قرار داده شده در جعبه این گوشی 25 واتی بوده و در تست های مدت زمان شارژ آن نیز از این آدامپور استفاده کرده ایم. همچنین شارژ سریع بی سیم 15 واتی، شارژ معکوس 9 واتی و پاور USB 3.0 از دیگر قابلیت های این باتری می باشند.

با وجود این که باتری ظرفیت بالایی دارد، وظیفه سنگینی نیز پیشرو دارد. این باتری باید یک صفحه نمایش خیلی بزرگ با رزولوشن بسیار بالا را روشن نگه دارد و در سایر کارکردها مانند عکسبرداری و بازی دوام بیاورد. در استفاده سنگینی که ما داشتیم، این باتری توانست یک روز کامل را دوام بیاورد و برای استفاده روزمره نیز می توانید تا یک و نیم روز بر روی این باتری حساب باز کنید. که با این ابعاد صفحه نمایش و کیفیت بالای آن به خوبی عمل می کند.

با کمک شارژر 25 واتی که برای گوشی در نظر گرفته شده می توانید در مدت 25 دقیقه از صفر تا 50 درصد این باتری را شارژ کنید و برای رسیدن به شارژ 100 درصد به 64 دقیقه زمان نیاز دارید که یک باتری 5000 هزار میلی آمپر ساعتی عددی بسیار قابل قبولی است.

جمع بندی بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 اولترا

بررسی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا - Galaxy S20 Ultra

بدون شک گلکسی S20 اولترا یکی از بهترین گوشی های هوشمندی است که تا به امروز توسط سامسونگ معرفی و عرضه شده است. اما این دلیل بر بی نقص بودن گوشی نمی شود. صفحه نمایش اس 20 اولترا کیفیت بسیار بالایی دارد و اندازه بزرگی برای آن در نظر گرفته شده، جنس بدنه این دستگاه بسیار با کیفیت است، عملکرد دوربین ها فوق العادس و سخت افزار قدرتمندی که برای این گوشی در نظر گرفته شده، سبب شده که S20 Ultra از پس تمامی کارهایی که به آن می سپارید به راحتی بر بیاید.

اما بیرون زدگی لنزهای دوربین خیلی زیاد است و قابی هم که برای این لنزها در نظر گرفته شده اندازه بزرگی دارد، ضخامت و وزن دستگاه نسبت گوشی هوشمندی مانند گلکسی نوت 10 پلاس زیاد است و این تقریبا یک نقص برای آن به حساب می آید، باتری با این که ظرفیت بالای 5000 میلی آمپر ساعتی را دارد می توانست عملکرد بهتری داشته باشد و در نهایت طراحی با وجود اینکه یک مقوله کاملا سلیقه ای است اما اس 20 اولترا با این که طراحی بدی ندارد اما از اس 10 پلاس که نسل قبلی این گوشی به حساب می آید طراحی ضعیف تری دارد. در مجموعه گلکسی S20 اولترا تجربه بی نظیری از یک گوشی اندرویدی را برای شما به ارمغان می آورد.

نقاط مثبت:

  • صفحه نمایش بزرگ و بسیار با کیفیت
  • نرخ نوسازی 120 هرتز و حساسیت لمس 240 هرتزی
  • عملکرد فوق العاد دوربین‌ها
  • قابلیت فیلمبرداری 8K
  • سخت افزار و عملکرد بی نظیر گوشی
  • رابط کاربری بسیار روان

نقاط منفی:

  • بیرون زدگی زیاد قاب لنزهای دوربین اصلی
  • ضخامت و وزن زیاد
  • حذف جک هدفون 3.5 میلی متری

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =