مطلب پیشنهادی :
ad
+
ترفندفناوری

چگونه گوشی خیس شده را از خراب شدن نجات دهیم ؟ + آموزش

آموزش تعمیر گوشی خیس شده و آب خورده به طور حرفه ای

خیس شدن گوشی اتفاقی است که شاید ممکن است برای شما و یا هرکس دیگری رخ دهد. ممکن است این اتفاق در مکان های مختلفی مانند ظرفشویی ، استخر ، دستشویی و سایر مکان ها اتفاق افتاده باشد.

وقتی این اتفاق برای شما رخ می دهد ، شاید به این فکر کنید که دیگر گوشی کارایی برای شما ندارد و به دنبال خرید گوشی جدید بروید اما این اشتباه را نکنید چرا که راه حل هایی وجود دارد که میتواند شما را در تعمیر گوشی خیس شده کمک کند . با ماگرتا همراه باشید.

آموزش تعمیر گوشی خیس شده
آموزش تعمیر گوشی خیس شده

کارهایی که « نباید » بعد از خیس شدن گوشی انجام دهید

اگر گوشی شما خیس شد ، یک سری از کارها را نباید به هیچ عنوان انجام شوند! انجام دادن این کارها می‌تواند شانس نجات و تعمیر گوشی خیس شده شما را به حداقل برساند.

کارهایی که نباید در این شرایط انجام شوند به شرح زیر هستند:

  • گوشی را روشن نکنید!
  • دکمه های فیزیکی گوشی را فشار ندهید!
  • گوشی را برای خارج کردن آب از درون آن تکان ندهید و تا حد امکان صاف و بدون حرکت نگه دارید.
  • در مجاری مختلف روی گوشی فوت نکنید.
  • آرامش خود را از دست ندهید.

با در نظر گرفتن موارد فوق می‌توانید خیلی راحت تر و بهتر با گوشی خیس شده و شرایط ایجاد شده مقابله کنید.

کارهایی بعد از خیس شدن گوشی « باید » انجام دهید

اولین کار در آوردن سریع گوشی از درون آب است، چرا که هر چه بیشتر در آب بماند احتمال نفوذ آب به تراشه های داخلی آن بیشتر است.

در ضمن هر چه مراحل زیر را سریع تر انجام دهید ، احتمال اینکه به گوشی شما آسیب جدی وارد نشود ، بالا می رود.

پس مراحل زیر را به خاطر بسپارید:

1. چنانچه گوشی هنوز خاموش نشده، آن را خاموش کرده و به حالت عمودی قرار دهید.

2. اگر گوشی شما روکش محافظ دارد، آن را در آورده و سیم کارت و microSD کارت را از آن خارج کنید.

3. اگر قادر به در آوردن باتری هستید، پس این کار را انجام دهید. این کار برای برخی از مدل ها  که باتری جدا شونده ندارند غیرممکن است.

آموزش تعمیر گوشی خیس شده

4. با یک دستمال مناسب روی سطح گوشی و همه جای آن را کاملا تمیز و پاک کنید تا هیچ آبی روی سطوح مختلف گوشی وجود نداشته باشد.

آموزش تعمیر گوشی خیس شده

5. اگر آب پخش شده و دستمال جوابگو نیست از یک جاروی مکنده مخصوص مایعات استفاده کرده و به کمک آن، آب را از قسمت های غیر قابل دسترس خارج نمایید. اگر به جارو مکش دسترسی ندارید این مرحله را رد کنید.

از کیسه برنج خام استفاده کنید:

6. خیلی سریع یک کیسه برنج طبخ نشده (خام) را آماده کنید. برنج خاصیت جذب رطوبت و نم بسیار بالایی دارد و می‌توانید تمام نم و باقی مانده های آب نفوذ کرده در گوشی را از آن خارج کند. کیسه برنجی که انتخاب می‌کنید باید به قدری بزرگ باشد که گوشی کاملا در آن دفن شود.

7. گوشی را به گونه ای داخل برنج قرار دهید که کاملا دفن شده باشد و دیده نشود، اجازه دهید گوشی برای مدت زمان حداقل 24 ساعت در برنج باقی بماند.

آموزش تعمیر گوشی خیس شده

8. اگر کیسه خشک کننده گوشی دارید،از آن استفاده کنید. اگر توانستید بهتر است یکی از آنها را که در مغازه های الکترونیکی و یا موبایل فروشی یافت می شود، خریداری کنید.

آموزش تعمیر گوشی خیس شده

9. بعد از یک یا دو روز می توانید باتری را داخل گوشی گذاشته و آن را روشن نمایید. در این مرحله باید از عملکرد گوشی اطمینان حاصل کنید، با پخش یک آهنگ از سلامت اسپیکرها مطمئن شوید و یقین حاصل کنید که کلیه قابلیت های لمسی خوب کار می کنند.

10. اگر گوشی روشن نشد، سعی کنید آن را به شارژ بزنید و دوباره آن را روشن کنید، اگر روشن شد که پروسه نجات گوشی با موفقیت انجام شده است. ولی باز هم مدتی به چک کردن قسمت های مختلف گوشی بپردازید تا مشکلی نداشته باشد.

11. اگر باز هم نتیجه نداد ممکن است باتری آسیب دیده باشد. در این صورت باید آن را با یک باتری جدید جایگزین کرده یا مدت بیشتری برای خشک شدن به آن اختصاص دهید. در بدترین شرایط، ممکن است گوشی شما آسیب جدی دیده باشد که در این صورت باید آن را پیش یک متخصص ببرید.

امیدواریم از آموزش فوق رضایت داشته باشید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =