برای حفظ و پاسداری از زبان ملی چه باید کرد
جواب سوال صفحه 30 نگارش فارسی ششم : برای حفظ و پاسداری از زبان ملی چه باید کرد؟
به عنوان یک ایرانی به نظرتان برای حفظ و پاسداری از زبان ملی چه باید کرد؟ در یک بنویسید، برای مشاهده پاسخ سوال صفحه ۳۰ نگارش فارسی ششم در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.
مطلب پیشنهادی: انشا در مورد سرود ملی
برای حفظ و پاسداری از زبان ملی چه باید کرد
زبان رکن اصلی ارتباط بین اقوام مختلف ساکن در یک کشور می باشد، در واقع زبان واسطه ای بین قومیت های مختلف است تا به برقراری ارتباط با یکدیگر علاقه نشان دهند. زمان ملی کشور ما فارسی است و در همه جا بهترین سرمایه ملی و هویت ما ایرانیان است.
زبان فارسی شامل مجموعه های ارزشمندی مثل کتیبه ها و سنگ نوشته های قدیمی با خطوط میخی و پارسی میانه یا پارسی دری و… است. از این رو می توان گفت زبان ملی را پیشینیان به ما سپرده اند و آن را یکی از دلایل اتحاد و یکپارچگی ما ایرانیان می دانند. زبان قدرتمند، خوش آهنگ و شیوای فارسی توانست بخشهای وسیعی از جهان را تحت تأثیر خود قرار دهد و فرهنگ، دین و دانش را برای ملل مختلف به ارمغان بیاورد.
همه این ها دلایلی بود که باید از زبان ملی حفاظت و پاسداری کنیم اما گاهی اوقات مشکلاتی در این زمینه پیش می آید و برخی افراد زبان ملی را در برابر زبان مادری اقوام مختلف قرار می دهند. قرار دادن زبان ملی در برابر زبان مادری کار بسیار اشتباهی است و ما باید از زبان های مادری برای ارتقای خود و همچنین آموزش و گنجاندن اقوام مختلف استفاده کنیم. همچنین نویسندگان، شاعران و دوستداران فرهنگ ایرانی باید جلوی نفوذ واژه های بیگانه بر زبان فارسی را بگیرند.
چگونه از زبان ملی کشور خود حفاظت کنیم؟
- باید تمامی کلمات فارسی را به درستی تلفظ کنیم.
- به شاعرهایمان احترام کافی بگذاریم.
- حتما به زبان مادری خود صحبت کنیم.
- شعرهای زیبا بنویسیم.
- کلمات بیگانه را وارد زبان ملی خود نکنیم.
همچنین بخوانید: انشا در مورد ثروت های ملی ایران
☑️ به پایان مقاله «برای حفظ و پاسداری از زبان ملی چه باید کرد» از صفحه 30 نگارش پایه ششم رسیدیم، اگر نظری در این رابطه داشتید حتما آن را از بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.