طرز تهیه ژله گل با تزیین هندوانه یلدا : . در شب یلدا انواع میوه ها مانند هندوانه، خرمالو و انار، انواع دسرها، ژله، آجیل و غیره تهیه شده و خانواده ها به دور هم جشن می گیرند. حال در این نوشته قصد داریم تا طرز تهیه ژله گل با تزیین هندوانه ویژه شب یلدا را آموزش دهیم. با دستور پخت ماگرتا همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه ژله گل هندوانه ای
- ژله آلوئه ورا 2 بسته
- ژله هندوانه 1 بسته
- بستنی 3 لیوان
- رنگ خوراکی سبز و قرمز به میزان لازم
دستور پخت ژله گل هندوانه شب یلدا
ابتدا ژله هندوانه را با یک لیوان آب جوش حل کرده سپس هنگامی که ژله کمی خنک شد یک لیوان بستنی به آن اضافه می کنیم.
حال برای خوشرنگ تر شدن ژله چند قطره رنگ خوراکی قرمز نیز به آن اضافه می کنیم . در این مرحله یک سوم قالب مورد نظر را با ژله پر کرده و حدود 30 دقیقه در یخچال گذاشته تا ژله سفت شود.
اکنون برای لایه ی دوم، ژله ی آلوئه ورا را در آب جوش حل کرده و سپس یک لیوان بستنی مانند مرحله قبل به آن اضافه می کنیم و آن را روی لایه ی اول که خود را گرفته است میریزیم و دوباره حدود 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود.
حال برای لایه ی آخر مجددا ژله ی آلوئه ورا را همراه با بستنی آماده کرده و چند قطره رنگ خوراکی سبز به آن اضافه می کنیم سپس داخل قالب بر روی لایه دوم که بسته شده است ریخته تا قالب پر شود. در نهایت قالب را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود و سپس در ظرف مورد نظر خود ژله را برگردانده و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم:
توجه داشته باشید که در مرحله اول و دوم نباید ژله ها خیلی سفت شوند چون در پایان، لایه های ژله از هم جدا خواهند شد.
دقت کنید که بستنی به دمای محیط رسیده و شل باشد سپس به ژله اضافه کنید در غیر این صورت اگر بستنی خیلی سرد باشد ژله حالت خوبی پیدا نخواهد کرد.
میتوانید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( به هر حال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که میخوام ، بدست بیارم ) .