سبک زندگی

جواب فعالیت صفحه ۷۰ آمار و احتمال یازدهم

گام به گام صفحه 70 آمار و احتمال یازدهم از درس توصیف و نمایش داده‌ها فصل 3

حل فعالیت صفحه 70 آمار و احتمال یازدهم از فصل سوم آمار توصیفی درس «توصیف و نمایش داده‌ها» را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش آموز عزیز فراهم کرده‌ایم.

همچنین مشاهده کنید: جواب تمرین صفحه ۶۷ و ۶۸ آمار و احتمال یازدهم

جواب فعالیت صفحه ۷۰ آمار و احتمال یازدهم

پاسخ صفحه 70 آمار و احتمال یازدهم

یک راننده تاکسی در یک روز، اسکناس‌های زیر را از مسافران دریافت می‌کند. او تصمیم دارد این اسکناس‌ها را در کیف خود دسته‌بندی کند. برای انجام این دسته‌بندی، می‌خواهد مراحل زیر را انجام دهد. شما او را کمک کنید تا این کار را انجام دهد.

1- ابتدا به هر نوع اسکناس عدد 1 تا 4 را بدهید و در ستون شماره وارد کنید.
2- سپس به شمارش اسکناس‌ها بپردازید و تعداد تکرار هر اسکناس را در ستون سوم وارد کنید.
3- در ادامه تعداد هر اسکناس را بر تعداد کل اسکناس‌ها تقسیم کنید و آن‌را در ستون چهارم قرار دهید.
4- با توجه به اعداد موجود در جدول زیر، چند درصد اسکناس‌ها 10 هزار تومانی، چند درصد 1000 تومانی، چند درصد 5 هزار تومانی و چند درصد از اسکناس‌ها 10 هزار تومانی است؟

حل فعالیت صفحه ۷۰ آمار و احتمال یازدهم

حال می‌خواهیم جدول بالا را به‌صورت سه نمودار الف، ب و پ نشان دهیم.

1- در نمودار الف، ابتدا دو محور مختصات رسم می‌کنیم که محور عمودی نشان‌دهندۀ تعداد تکرار اسکناس‌ها، یا فراوانی اسکناس‌ها و محور افقی نشان‌دهندۀ نوع اسکناس‌ها باشد. در این نمودار، اسکناس‌های 1000 و 5 هزار تومانی روی هم قرارگرفته‌اند. شما هم اسکناس‌های 2 هزار تومانی را به‌‌صورت 2 و اسکناس‌های 10 هزار تومانی را به‌صورت 10 در نمودار قرار داده و آن‌را کامل کنید.

2- در نمودار ب، نیز دو محور مختصات رسم می‌کنیم که محور عمودی نشان‌دهندۀ نسبت تکرار هر اسکناس به تعداد کل اسکناس‌ها یا فراوانی نسبی اسکناس‌ها و محور افقی نشان‌دهندۀ نوع اسکناس‌ها است. با رسم مستطیل‌هایی برای فراوانی نسبی اسکناس‌های 1000 و 5 هزار تومانی نمودار شکل ب را کامل کنید.

گام به گام سوالات فعالیت صفحه ۷۰ آمار و احتمال یازدهم

3- اگر راننده تاکسی بخواهد وضعیت تعداد اسکناس‌های خود را در یک هفته پیش‌بینی کند، کدام نمودار الف یا ب می‌تواند به او کمک کند؟

4- برای رسم نمودار دایره‌ای ابتدا دایره را به 10 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم که هر قسمت نشان‌دهندۀ 10 درصد کل دایره است. سپس با استفاده از عدد مربوط به نسبت تکرار هر اسکناس به تعداد کل اسکناس‌ها یا فراوانی نسبی مربوط به اسکناس هزار تومانی، سه قسمت دایره رنگ زرد شده است که معادل 30 درصد کل دایره است و به‌طور مشابه برای اسکناس 2 هزار تومانی، یک و نیم قسمت دایره رنگ قرمز شده است که معادل 15 درصد کل دایره است. برای اسکناس‌های 5000 و 10000 تومانی دایره را رنگ آبی و سبز کنید.

توضیح و تدریس فعالیت فعالیت صفحه ۷۰ آمار و احتمال یازدهم

⭕️ نکته: دانش آموز عزیز مطالب درسی قرار گرفته شده در این سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارد و شما نباید از آن ها به شیوه نادرست استفاده نمایید، لذا قبل مشاهده جواب ها یکبار خودتان به سوالات پاسخ دهید سپس اگر مشکلی داشتید از این جواب ها کمک بگیرید.

☑️ به پایان فعالیت صفحه ۷۰ آمار و احتمال یازدهم رسیدیم، برای مشاهده حل تمرین سایر صفحات کتاب کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «ماگرتا» جست و جو کنید. همچنین می توانید از بخش نظرات نیز با ما در ارتباط باشید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + هشت =