سبک زندگی

طرز تهیه پنکیک ساده خانگی خوشمزه + نکات طلایی پخت بهتر پنکیک

طرز تهیه پنکیک، چگونه یک پنکیک خوشمزه برای صبحانه و یا یک عصرانه خوب درست کنیم؟

طرز تهیه پنکیک که یکی از خوشمزه ترین کیک هایی است که می توان آن را در وعده های غذایی مختلف از جمله صبحانه میل نمود. این کیک در کنار ارزش غذایی بسیار بالایی که دارد، از نظر طعم نیز بسیار فوق العاده است. به همین خاطر طرفداران پنکیک نه تنها در ایران، بلکه در سراسر دنیا بسیار زیاد هستند.

پنکیک به صورت آماده در اغلب شیرینی فروشی ها یا حتی سوپرمارکت های معمولی وجود دارد اما با این حال خیلی ها به دنبال طرز تهیه آن هستند تا بتوانند تجربه تهیه این کیک خوشمزه و مقوی را در خانه خودشان داشته باشند.

ما در این بخش از طرز تهیه ماگرتا، با طرز تهیه پنکیک در خدمت شما عزیزان هستیم. اگر شما هم جزو طرفداران این کیک بی نظیر هستید، در ادامه همراه ما باشید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

طرز تهیه پنکیک
طرز تهیه پنکیک

مواد لازم برای تهیه پنکیک

پنکیک از آن دسته کیک هایی است که طرز تهیه و سرو آن وابستگی زیادی به ذائقه غذایی افراد دارد. به طوری که شما می توانید به شکل های مختلف این کیک را تهیه کرده و میل نمایید. در این قسمت مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده خانگی را ذکر کرده ایم.

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذا خوری
  • شیر: یک لیوان
  • آرد: یک و نیم لیوان
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری

همچنین بخوانید : طرز تهیه دونات خانگی ساده خوشمزه

طرز تهیه پنکیک خانگی

دستور تهیه پنکیک

۱. ابتدا تخم مرغ ها را درون ظرف می شکنیم و دو قاشق شکر به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

۲. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کرده و یک و نیم لیوان آرد را درون ظرف خود می ریزیم.

۳. حال به ترتیب یک قاشق چای خوری سر پر وانیل و به همین مقدار بیکینگ پودر را به محلول خود اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیرمان یکدست شود.

۴. باید توجه کرد که خمیرمان شل تر از خمیر کیک باشد چون اگر خمیرمان شل تر از این شود پنکیک ما خوب شکل نمی گیرد و از هم باز می شود.

۵. روی سطح تابه را به مقدار کمی روغن مایع آغشته می کنیم و مطمئن می شویم روغن به تمام سطح ظرف برسد.

۶. در این مرحله یک قاشق از خمیر خود را داخل تابه روی شعله کم می ریزیم و وقتی سطح پنکیک ها سوراخ سوراخ شد، آن ها را برعکس می کنیم. اگر زیر پنکیک ها بپزد و روی آن ها سوراخ سوراخ نشود یعنی شعله گاز زیاد است. پس حتما باید اطمینان حاصل کرد که شعله گاز کم باشد.

۷. وقتی هر دو طرف پنکیک کاراملی رنگ شود یعنی آماده ی برداشتن هستند.

۸. برای خوش طعم شدن پنکیک ها می توانیم روی آن ها شکلات آب شده، عسل، مربا و… بریزیم و آن ها را با میوه هایی مثل توت فرنگی و موز تزیین کنیم.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

طرز تهیه پنکیک ساده

ترفندهای طلایی در تهیه پنکیک

– شما عزیزان می توانید برای این که طعم بهتری در پنکیک تان داشته باشید، کمی از حجم شیر مورد استفاده تان کم کرده و به جای آن از آب پرتقال یا آب میوه مورد علاقه تان استفاده نمایید.

– تزئین پنکیک بخش مهمی از کار تهیه این دسر خوشمزه است. برای تزئین پنکیک راهکارهای بسیار زیادی پیش روی شماست. به طوری که می توانید از خامه، شکلات، تکه های میوه، اسمارتیز و … استفاده کرده تا هم ظاهر جذاب تری برای پنکیک ایجاد کرده و هم طعم و مزه آن را دلنشین تر نمایید.

– وجود شیر در پنکیک نه تنها آن را مقوی تر می کند، بلکه در طعم آن نیز تاثیر خوبی دارد. با این حال، آن دسته عزیزانی که تمایلی به استفاده از شیر در پنکیک ندارند می توانند از مایعات دیگری مثل آب یا آب پرتقال یا … استفاده نمایند.

– اگر می خواهید مایه پنکیک تان در بهترین حالت باشد، آن را با یک قاشق در فاصله چند سانتی متری ظرف قرار داده و داخل آن بریزید. اگر مایه پنکیک حالت کشسانی به خود گرفت، یعنی کار تهیه پنکیک را به درستی پیش برده و پنکیک خوشمزه و خوش فرمی در انتظارتان است. در غیر این صورت، با اضافه کردن کمی آرد یا تخم مرغ، کشسانی مایه پنکیک را بیشتر کنید.

– یکی از مهم ترین عواملی که تاثیر مستقیم در کیفیت پنکیک می گذارد، حرارت شعله است. به همین خاطر حتماً از بهترین حرارتی که متعادل است استفاده کنید تا پنکیک شما خشک یا خیلی نرم نشود. برای یافتن حرارت متعادل می توانید در ابتدا چند پنکیک کوچک را تست کنید تا به این حرارت دست یابید. همچنین بهتر است از ظروفی که ضخامت بیشتری دارند استفاده نمایید تا حرارت شعله با شدت کمتری به پنکیک منتقل شود.

– برای داشتن تجربه لذت بخش تری از خوردن پنکیک، آن را در کنار نوشیدنی هایی مثل چای، آبمیوه، شیر و شیرکاکائو میل نمایید.

طرز تهیه پنکیک موز شکلاتی

همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک هویج با گردو ساده خانگی

این بود از طرز تهیه پنکیک خوشمزه ماگرتا که امیدواریم در کنار خانواده درست کنید و لذت ببرید. اگر سوالی درباره روش پخت پنکیک خانگی دارید در قسمت دیدگاه از ما بپرسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =