سبک زندگی

جواب فعالیت و کاردرکلاس صفحه ۳۳ ریاضی نهم ✍️ با تدریس ویدیویی

حل سوالات فعالیت و کاردرکلاس صفحه 33 ریاضی نهم متوسطه از فصل 3 استدلال و اثبات در هندسه

جواب صفحه ۳۳ ریاضی نهم از فصل سوم، درس اول «استدلال» و پاسخ فعالیت و کاردرکلاس صفحه 33 ریاضی پایه نهم متوسطه را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش آموز کوشا آماده کرده ایم.

پاسخ صفحه بعدی: جواب صفحه ۳۴ ریاضی نهم

جواب فعالیت و کاردرکلاس صفحه ۳۳ ریاضی نهم

توضیح صفحه 33 ریاضی نهم

در ویدیو زیر می توانید پاسخ فعالیت و کاردرکلاس صفحه 33 را با توضیح کامل مشاهده کنید و مشکلات خود را برطرف کنید. همچنین در ادامه مقاله نیز به این سوالات پاسخ داده شده است.


جواب فعالیت صفحه ۳۳ ریاضی نهم

۱- کدام یک از دو قرصی که در مرکز قرار گرفته، بزرگتر است؟

حل فعالیت صفحه 33 ریاضی پایه نهم

الف) با مشاهده تشخیص دهید.
جواب: به نظر من قرص سمت چپ بزرگ تر است.

ب) یک کاغذ روی یکی از آنها قرار دهید. دایره محیط آن قرص را بکشید و با گذاشتن تصویر کشیده شده بر شکل دیگر، اندازه آنها را با هم مقایسه کنید.
جواب: دو قرص هم اندازه هستند و خطای دید باعث می شود که قرص چپ را بزرگ تر مشاهده کنیم.

۲- اگر قطعه های A و B قطعه هایی از شیرینی مورد علاقه شما باشد، کدام قطعه را انتخاب می کنید؟ (قطعه بزرگ تر کدام است؟) با یک کاغذ شفاف این دو قطعه را مقایسه کنید؟ آیا حدس شما درست بود؟
جواب: به نظر می رسد قطعه B بزرگ تر است.
در سمت راست، پهنای شکل کمتر می شود. اگر به خط MN و ‘MN نگاه کنیم می شود نتیجه گرفت که پنهای شکل B کمتر می شود و نمی شود با قاطعیت گفت که شکل B بزرگ تر است و برای اظهار نظر دقیق باید مساحت دو شکل با هم مقایسه شود.

۳- آیا مشاهده کردن یا به طورکلی استفاده از حس های پنج گانه برای اطمینان از درستی یک موضوع کافی است؟ چرا؟
جواب: لازم هستند اما کافی نیستند و نمی شود فقط به آن اعتماد کرد و دربار درستی یا نادرستی یک مساله قضاوت کرد.

جواب کاردرکلاس صفحه ۳۳ ریاضی نهم

مواردی از درس علوم (مثل آزمایش تشخیص گرما و سرمای آب) مثال بزنید که حواس ما خطا می‌کند. در مورد نتایجی که از این مثال‌ها می‌گیرید، با یکدیگر بحث کنید.

۱) خطای بینایی: اگر مدادی را درون لیوان آب فرو ببرید، کوتاه‌تر از حالت عادی دیده می‌شود. این پدیده و سراب‌ها که در روزهای گرم و خشک به چشم می‌خورند، همگی به خاطر بازی نور و تغییر مسیر آن در محیط‌های مختلف است. حتی عمق آب هم از دور کمتر از آنچه هست به نظر می‌رسد؛ این‌ها همه نمونه‌هایی از خطای دید هستند که به دلیل انعکاس نور به وجود می‌آیند.
۲) خطای شنوایی: گوش انسان صداهای با فرکانس خیلی زیاد را نمی‌شنود.
۳) خطای لامسه: اگر سه ظرف آب با دماهای متفاوت داشته باشیم و دست راستمان را در آب سرد و دست چپمان را در آب گرم قرار دهیم، پس از مدتی که هر دو دست را در آب ولرم فرو ببریم، حس عجیبی خواهیم داشت. دست راستی که قبلاً در آب سرد بوده، آب ولرم را گرم احساس می‌کند و دست چپی که در آب گرم بوده، آب ولرم را سرد حس خواهد کرد.
۴) خطای بویایی: سازش گیرنده‌های بویایی هنگامی که به مدت طولانی در یک محیط بو دار قرار می‌گیریم.
۵) خطای چشایی: چای داغ چندان تلخ احساس نمی‌شود، ولی اگر همان چای سردتر شود تلخ‌تر احساس می‌شود.

❤️ دانش آموز عزیز مطالب این صفحه صرفا جنبه کمک آموزشی دارد و شما برای استفاده از آن ها باید یک بار خودتان تمامی سوالات این صفحه را حل کنید سپس اگر مشکلی داشتید از این مطالب کمک بگیرید. با این کار در امتحان و پرسش های کلاسی دچار مشکل نخواهید شد.

پاسخ صفحه قبلی: جواب صفحه ۳۱ ریاضی نهم

🔚 اگر سوالی در رابطه با جواب فعالیت و کاردرکلاس صفحه ۳۳ ریاضی نهم دارید آن را از قسمت دیدگاه بپرسید. همچنین جهت مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب کافیست آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو نمایید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫15 دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید از سایت خوب شما راضی هستم از سوالات و جواب های کتاب نهم
    سایت شما بهترینه🌹❤😊

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 8 =