مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

جواب فعالیت های درس ۷ مطالعات نهم ⭐️ جمعیت جهان

پاسخ سوال های صفحه ۴۵ و ۴۶ مطالعات اجتماعی پایه نهم ، جواب فعالیت های درس 7 جمعیت جهان فصل چهارم مطالعات پایه ۹

پاسخ فعالیت های درس ۷ مطالعات نهم : در این نوشته به جواب فعالیت های درس هفتم 7 مطالعات اجتماعی پایه نهم در صفحات ۴۵ و ۴۶ مربوط به درس هفت جمعیت جهان در بخش آموزش و پرورش ماگرتا پرداخته ایم.

همچنین بخوانید : جواب فعالیت های درس ۶ مطالعات نهم

گام به گام درس ۷ مطالعات نهم
گام به گام درس ۷ مطالعات نهم

پاسخ فعالیت درس ۷ مطالعات نهم

در جواب فعالیت درس 7 مطالعات اجتماعی نهم داریم :

جواب فعالیت صفحه ۴۵ مطالعات اجتماعی نهم

1- با استفاده از نقشهٔ پراکندگی جمعیت، ابتدا نوع تراکم جمعیت (زیاد یا کم) را در مکان‌های زیر مشخص کنید و سپس با توجه به دانسته‌های خود از سال گذشته، علت این نوع تراکم را در هر کشور بنویسید.

بنگلادش (زیاد) = به علت وجود آب و خاک مناسب برای کشاورزی، باران کافی
ژاپن (زیاد) = به علت صنعتی بودن، باران کافی

لیبی و چاد (کم) = به علت کمبود مواد معدنی، آب و خاک مناسب
سیبری (کم) = سرزمین یخ بسته و نبود قابلیت کشاورزی

آلمان (زیاد) = آب و هوای معتدل و صنعت پیشرفته
استرالیا (کم) = وسعت زیاد بیابان‌ها
کانادا (کم) = سردی هوا در مناطق شمالی و نزدیکی به قطب

2- پرس‌وجو کنید پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان به ترتیب از رتبهٔ اوّل تا هفتم کدام کشورها هستند و چقدر جمعیت دارند؟

رتبهنام کشورجمعیترتبهنام کشورجمعیت
1چین1٬402٬000٬0005پاکستان220٬011٬000
2هند1٬380٬000٬0006برزیل212٬600٬694
3آمریکا329٬449٬0007نیجریه206٬600٬000
4اندونزی273٬900٬36318ایران83٬734000
جواب فعالیت صفحه ۴۵ و ۴۶ مطالعات نهم

جواب فعالیت صفحه ۴۶ مطالعات نهم

3- همفکری کنید و به طور گروهی، جدولی با دو ستون رسم کنید. الف) فهرستی از عواملی را که موجب می‌شود یک مکان مهاجرپذیر باشد، در یک ستون بنویسید. ب) فهرستی از عواملی را که موجب می‌شود یک مکان مهاجرفرست باشد، در ستون دیگر بنویسید.

عوامل مهاجر پذیریعوامل مهاجر فرستی
احساس آرامش و امکان پیشرفت، فراوانی مواد غذایی، آب و هوای خوب، بهداشت بالا، خاک مناسب، ثروت ، امکانات فناوری و…جنگ، قحطی، خشکسالی ،بیماری، خاک نامناسب، فقر و…

4- آیا افرادی را می‌شناسید که خود یا خانواده‌شان از شهر یا روستای دیگری به شهر یا روستای شما مهاجرت کرده باشند؟ درباره دلایل مهاجرت آنها (چه در مبدأ و چه در مقصد) پرس‌وجو کنید.

پاسخ پیشنهادی: به دلیل نداشتن شغل مناسب، نبود امکانات پزشکی و رفاهی، عدم امکان ادامه تحصیل در دانشگاه و …

5- همان‌طور که می‌دانید، یکی از عواملی که سبب کاهش جمعیت در برخی نقاط جهان شده است، کشتار یا انتقال اجباری مردم از نقطه‌ای به نقطه دیگر بوده است، مانند: نسل کشی برخی بومیان استرالیایی و آمریکایی پس از تصرف آنجا به دست اروپاییان، اسارت چند ده میلیون از زنان و مردان آفریقایی و انتقال آنها به اروپا و آمریکا برای کار، کشتار چند ده‌هزار نفر از مردم مسلمان در بوسنی و هرزگوین به دست صرب‌ها، کشتار هزاران مسلمان یمنی به دست حاکمان سعودی و … .

فکر می‌کنید کاهش شدید و ناگهانی جمعیت در برخی مناطقی که نام برده شد، چه تأثیری بر اقتصاد و جامعه آن منطقه در سال‌های بعد از آن داشته است؟

جواب : تغییر نظام‌های تربیتی و مفاهیم اخلاقی، کاهش نشاط اجتماعى ـ اقتصادى ، کاهش اقتدار سیاسى، تغییر در ترکیب‌های دینى و بحران‌های جامعه‌ی پیر برای آینده

همچنین بخوانید : جواب فعالیت های درس ۵ مطالعات نهم

⭐️ در آخر جواب فعالیت های درس ۷ مطالعات نهم در صفحات ۴۵ و ۴۶ به پایان رسید، اگر سوال یا مشکلی دارید از قسمت دیدگاه با ما یا سایر دانش آموزان بحث و گفتگو کنید و نظرات خود را بگذارید. تمام سوالات را کامل و صحیح پاسخ دادیم. میتوانید آن ها را هم خلاصه بنویسید. برای بهتر پیدا کردن ما در آخر عبارت جستجو شده خود در گوگل کلمه ماگرتا را بنویسید.🤗🌹

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫11 دیدگاه ها

  1. مطالب خیلی خوب است .من قبلا از سایت های دیگر استفاده میکردم ولی از وقتی با سایت شما آشنا شدم فقط از سایت شما استفاده میکنم

  2. سلام واقعا خیلی خوبه من بین سایت های دیگه فقط از سایت ماگرتا استفاده میکنم کاش یه برنامه می گذاشتید همه مطالبتون اون جا بود اون وقت خیلی خوب میشد

    ممنونم

  3. سلام سپاس از سایت عالی تون ، ولی اگه مثل بعضی سایت ها اپلیکیشن هم میداشتید دیگه خیلی خووووب میشد 🙏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − پنج =