سبک زندگی

جواب صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم 🤔 معما و سرگرمی و فرهنگ خواندن

گام به گام و حل معما و سرگرمی و فرهنگ خواندن صفحه 140 ریاضی چهارم فصل 6 شکل های هندسی بخش مرور فصل

پاسخ صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم ابتدایی: در این نوشته سوالات معما و سرگرمی و فرهنگ خواندن صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم از فصل ۶ «شکل های هندسی» بخش «مرور فصل» را با توضیح کامل حل می کنیم، در ادامه با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

پاسخ صفحه بعدی: جواب صفحه ۱۴۲ و ۱۴۳ ریاضی چهارم

جواب صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم
جواب صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم

جواب معما و سرگرمی صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم

شکل تانگرام را روی مقوا رسم کنید و هفت قطعه‌ی آن را با قیچی ببرید. همانطور که می بینید، با این هفت قطعه یک مربع درست شده است. ابتدا نام هر هفت قطعه را داخل آن بنویسید. حالا سعی کنید با این هفت قطعه شکل های مستطیل، متوازی الاضلاع، لوزی و ذوزنقه درست کنید.

جواب سوال معما و سرگرمی صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم
جواب سوال معما و سرگرمی صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم

جواب فرهنگ خواندن صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم

مهران با وسایل بازی خود یک متوازی الاضلاع درست کرده است. ۴ گوشه‌ی این متوازی الاضلاع با پیچ و مهره به هم وصل شده‌اند. وقتی مهران به ضلع کناری فشار وارد می کند، شکل او به مستطیل تبدیل می شود. حالا مهران می خواهد لوزی درست کند. او باید چه قطعه هایی را با پیچ و مهره به هم وصل کند تا شکل لوزی درست شود؟
✅ جواب: باید چهار قطعه‌ی هم اندازه را با پیچ و مهره به هم وصل کند.

در چه صورت مهران می تواند لوزی را به مربع تبدیل کند؟
✅ جواب: در صورتی که به ضلع کناری آن فشار وارد کند تا زاویه‌ی راست به وجود آید.

شکل فرهنگ خواندن صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم
پاسخ سوالات فرهنگ خواندن صفحه 140 ریاضی چهارم مرور فصل 6

شما هم سعی کنید با وسایلی که در خانه دارید، شکل های هندسی درست کنید. چگونه می توانید متوازی الاضلاع را درست کنید که قابل تبدیل به مستطیل، لوزی و مربع باشد؟ در این مورد در کلاس با هم گفت و گو کنید و راه حل‌های مختلف را بررسی کنید.

⚠️ دانش آموز عزیز به این نکته نیز توجه داشته باشید که مطالب درسی قرار گرفته شده در این صفحه فقط جنبه کمک آموزشی دارد لذا قبل از استفاده کردن از آن ها حتما خودتان نیز به سوالات پاسخ دهید تا مفهوم درس را به خوبی متوجه شوید.

پاسخ صفحه قبلی: جواب صفحه ۱۳۸ و ۱۳۹ ریاضی چهارم

🔔 در این بخش جواب صفحه ۱۴۰ ریاضی چهارم که مربوط به فصل ششم می باشد را مرور کردیم، اگر سوالی دارید از بخش نظرات بپرسید. جهت مشاهده پاسخ سایر تمرین های کتاب شماره صفحه آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۳۸ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 19 =