ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد صادرات و واردات با مقدمه و نتیجه گیری

متن انشاهای زیبا و روان درباره واردات و صادرات کشور ایران

انشا در مورد صادرات و واردات : این دو بازوان صنعت هستند که موجب رشد و شکوفایی اقتصاد می گردند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

مطلب پیشنهادی: انشا در مورد لباس های محلی ایران

انشا در مورد صادرات و واردات

انشا در مورد صادرات و واردات ایران

مقدمه: واردات و صادرات دو مقوله مرتبط با هم هستند که در رونق اقتصادی و گسترش روابط جهانی بسیار موثر خواهد بود. هر کشوری دارای محصولی خاص بوده و ممکن است در بسیاری از محصولات مورد نیاز خود، دچار کمبود و نقص باشد که در این صورت برای رفع کمبودهای خود به دیگر کشورها مراجعه خواهد کرد.

بدنه: ایران با اغلب کشورهای جهان دارای مبادلات اقتصادی بوده و ارز خوب و چشم گیری وارد کشور می کند.زمانی محصولاتی مانند فرش و پسته در ردیف اول جهان بود و حال می بینیم که با بروز مشکلاتی این بازار کاهش یافته است.

بعضی از کشورها دارای منابع غنی نفت و گاز هستند و این می تواند بهترین برگ برنده اقتصادی شان باشد و از این طریق بهترین درامد را داشته باشند. اما با داشتن این منابع هم ممکن است نیاز به روابط اقتصادی هم داشته باشند تا بتوانند پول و ارز مورد نیاز خود را تامین کنند.

گاهی کشورهای جهان هم برای تامین نیازهای خود به ما روی آورده و از ما محصول خریداری می کنند که به این مبادله صادرات می گویند. در واردات و صادرات باید تمامی عملکردها زیر نظر وزارت بازرگانی انجام گردد و مبادلات و راه های ورود و خروج کالا واضح و زیر نظر دولت انجام شود تا حمل بر قاچاق نگردد.

در پرکردن فرم های واردات و صادرات باید همه موارد شفاف باشد و مالیات و گمرک و همه موارد قانونی هم به درستی و صحیح مشخص گردد.در واردات باید محصولات به ویژه مواد فاسد شدنی به زودی ترخیص گردد و به مکان های بهداشتی و سالم منتقل شود تا فروشنده و خریدار دچار ضرر و زیان نگردند.

نتیجه گیری: هیچ کشوری نمی تواند به تنهایی از پس نیازهای خود برآید و مجبور است که با کشورهای دیگر در تعامل سازنده و مفید باشد. واردات و صادرات موجب رونق اقتصادی شده و کشور در وضعیت و اقتصاد خوب و عالی قرار خواهد گرفت.

انشا درباره فواید و مزایای واردات و صادرات

مقدمه: هنگام خرید بعضی از اجناس دیده اید که روی آن زده ساخت چین یا کره که نشان دهنده این است که محصولی وارداتی می باشد. یعنی در قبال دادن یک جنس محصولی را وارد کرده‌ایم تا نیازهای مردم مرتفع شود.

بدنه: اقتصاد شکوفا و سالم نیازمند واردات و صادرات است تا بتواند در سایه ارتباط و تعامل با دیگران به رونق چشم گیری برسد و از طرفی تولید محصولات مفید هم افزایش یابد. ما در ادبیات و سفرنامه ها خوانده‌ایم که ایرانیان از دیرباز در کار صادرات بوده اند.

در یکی از حکایت های سعدی دیده اید که تاجری را شرح می دهد که چندین کالا را به کشورهای مختلف می برد و پس از مسافرت به چهل کشور تازه ادعا می کند که کاری ندارد. واردات و صادرات دارای قوانینی است که باید به خوبی رعایت گردد.

ورود بعضی از محصولات به داخل کشور ممنوع می باشد، مثل مشروبات الکلی یا گوشت حیواناتی مانند خوک، به جهت این که در دین ما مصرف این دو محصول ممنوع می باشد. گروهی از محصولات وارداتی باید با نظارت و مشروط وارد شوند که همه امور با دولت خواهد بود.

گاهی واردات توسط فرد یا یک شرکت انجام می گردد که همه باید از راه قانون و توسط کارشناس انجام گیرد. مهم ترین امر در واردات و صادرات رعایت موارد بیمه و ترخیص کالاست که همه باید زیر نظر و موافقت قانون داخلی کشور روی دهد تا مشکلات احتمالی ان هم توسط مسئولین مرتفع گردد.

در واردات و صادرات بهتر است نیاز سنجی در داخل و خارج از کشور انجام شود تا محصول مورد نیاز به اندازه و متناسب با اقتصاد وارد گردد و از طرفی در صادرات هم بتوانیم ارز و پول محصول خود را به راحتی دریافت کنیم. اگر نیازهای داخلی بررسی نشود و یک محصول به مقدار زیادی وارد شود و یا یک محصول وارد نشود، ممکن است افراد با وارد کننده و یا صادر کننده دچار ضرر و زیان گردند.

مهم ترین موضوع در واردات و صادرات انجام همه امور تحت نظر قانون و از مبادی دولتی انجام می گیرد. هرگونه دور زدن و پنهان کاری و ندادن مالیات جرم بوده و افراد خاطی تحت پیگرد قرار می گیرند.

نتیجه گیری: کیفیت در محصول می تواند بهترین عامل فروش و صادرات باشد، یعنی هرچه محصول دارای کیفیت خوب باشد، فروش بیشتری خواهد داشت. بهتر است در افزایش کیفیت محصولات خود تلاش کنیم. واردات و صادرات دو بال پرواز و رشد اقتصادی هستند.

انشاهای پیشنهادی:
انشا در مورد آثار هنری ایران
و
انشا در مورد ثروت های ملی ایران

✅ به پایان متن های انشا در مورد واردات و صادرات رسیدیم، اگر دیدگاهی در این رابطه داشتید حتما آن را از بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =