معنی ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن با انشا و اصطلاح انگلیسی
معنی و مفهوم ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن به همراه ریشه و داستان حکایت و اصطلاح انگلیسی
مفهوم این ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن یعنی کسانی که در جامعه برایشان فقط سود و منفعت خودشان مهم است و مانند آفتابپرست هستند و برای سود خودشان رنگ عوض میکنند. برای آشنایی با مطالب کامل تری در مورد ضرب المثل، در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا همراه باشید.
مَثَل پیشنهادی : معنی ضرب المثل هشتش گرو نهش است
مفهوم ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن
بیشتر در طبقه ثروتمند این اتفاق میافتد که فرد برای اینکه ثروت و پول زیادی داشته باشد دست به هر کاری میزند؛ سر مردم کلاه میگذارند، دزدی میکنند و به این طریق به هر چه که میخواهد میرسد و این ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن برای او به کار میرود.
داستان یا تاریخچه ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن
همیشه از دوران گذشته خصوصا در دوران پادشاهان کسانی بودهاند که به دنبال منفعت طلبی خود بودهاند. حتی اگر به دیگران آسیبزده شود و بقیه افراد در شرایط تنگنا باشند افرادی که نان به نرخ روز میخورند همیشه به منافع شخصی خود اهمیت میدهند و به همنوعان خود پشت پا میزنند؛ چاپلوسی کردن و باج دادن یکی از خصلتهای همیشگی افراد نان به نرخ روز است.
همیشه باید در جمع افراد منفعت طلب که فقط به دنبال منافع شخصی خود هستند احتیاط لازم را انجام داد؛ چون این افراد، افرادی خطرناک هستند که برای ارتقای جایگاه خود حاضر به خراب کردن خود هستند.
گسترش و بازآفرینی ضرب المثل نان به نرخ روز خور
ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن حکایت افرادی است که اصلا انسان دوست و نوع دوست نیستند و تا جایی که پای منافع خودشان در میان باشد، در یک ماجرا شرکت میکنند در غیر این صورت اصلا اهمیتی به دیگران نمیدهند و دیگر همنوعانش برایشان مهم نیست.
افراد نان به نرخ روز خور خوب میدانند در چه زمانی و مکانی که رفتاری از خود بروز دهند تا موقعیتشان به خطر نیفتند.
انشا با موضوع ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن
مقدمه: پیش آمده است که مثلا در یک موقعیتی شاهد این موضوع بودهایم که به یک عدهای از افراد زور گفته میشود؛ افرادی که واقعا ظالمانه مورد ظلم و بیعدالتی یکسری افراد سودجو قرار گرفته اند. حالا در این شرایط افراد نان به نرخ روز خور به جایی که حاضر به حق خواهی عدهای مظلوم شوند در گوشهای سکوت میکنند تا نکند موقعیتشان به خطر بیفتد و یا حتی ناحقی میکنند تا نکند جایگاهشان به خطر بیفتد.
بدنه: به یکی از نکاتی که در رابطه با ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن باید توجه کرد این است که این افراد را نباید با دید بد دید؛ بلکه این افراد از هوش هیجانی برخوردار هستند که حتی باعث نجات خود و اطرافیانش میشوند با توجه به شناختشان به اوضاع؛ اما نمیشود که همیشه دید خوشبینانه در این موارد داشته باشید، پس باید به خوبی افراد منفعت طلب را بشناسید؛ زیرا آنها بقیه برایشان اهمیتی ندارد.
نتیجه: نتیجه میگیریم که ما خودمان باید بتوانیم حق و حقوقمان را از افراد ظالم بگیریم و منتظر نمانیم که کسی یا کسانی برای حق خواهی ما به پا خیزند. اینکه برای به خطر افتادن موقعیتمان منتظر کمک یک عده افراد سودجو باشیم نه تنها به ما کمکی خواهد کرد بلکه اوضاع را برای ما وخیم تر خواهد کرد.
اصطلاح انگلیسی ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن
opportunism trim
Timeserver / Time-server = opportunist = Self-seeker
مَثَل های پیشنهادی :
معنی ضرب المثل سزای گران فروش نخریدن است
و
معنی ضرب المثل وعده سر خرمن دادن
و
معنی ضرب المثل مرده شورتو ببرن
به پایان معنی ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن رسیدیم، اگر دیدگاهی درباره این ضرب المثل داشتید حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.
نان را به نرخ روز خوردن
من همیشه فکر میکردم که این ضرب المثل مصداق افرادی است که به انها حزب باد هم میگويیم. از هر طرف که باد بوزد به همان طرف متمایل میشوند. به عبارت دیگر نان را به نرخ روز میخورند.
در انگلیسی هم اپورتونیست کسی است که از موقعیت های موجود خوب بهره برداری میکند. باز هم نان را به نرخ روز میخورد.
در ضمن این ها افراد خطرناکی نیستند. فرصت طلبند.