ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد تنفر و نفرت با روش سنجش و مقایسه

متن های انشاء در رابطه با تنفر و نفرت به همراه مقدمه، بدنه و نتیجه گیری کامل

انشا در مورد تنفر و کینه : هربار که از دیگران متنفر می شوی، دل و روح و روان خودت هم آزرده می شود. برای مشاهده متن هایی در این رابطه در ادامه با بخش انشا ماگرتا همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی: انشا در مورد فداکاری

انشا در مورد تنفر

انشا در مورد کینه و نفرت

مقدمه: تنفر یک حالت درونی و روحی و یا یک هیجان و احساس درونی است که ممکن است نسبت به یک فرد یا موقعیت روی دهد، شاید رفتاری یا حالتی منجر به بروز حس تنفر گردد، ولی بهتر است برای کاهش تنفر و یا از بین بردن ان مراقبه هایی انجام دهیم تا روح و روان خودمان هم آزاده نگردد.

بدنه: وقتی انسان در رویارویی با مکان یا شی و یا شخصی حس بد و یا نامناسبی می یابد، طوری که از شرایط پیش رو دوری می کند به این حس نفرت گفته می شود. حس نفرت درست در مقابل عشق قرار دارد و دارای نشانه هایی می باشد، نگاه نکردن به طرف مقابل و دوری از موقعیت، نشانه های بارز تنفر است که فرد از خود نشان می دهد. کاش حس تنفر را با جایگزین بهتری نشان دهیم و از درون خود را تخلیه کنیم.

گاهی حس تنفر در درون ما نوعی کدورت و دل مردگی ایجاد می کند و به طور مستقیم روی روابط فردی و اجتماعی ما اثر می گذارد. نفرت در درون ما گودالی از سیاهی و بی حوصلگی و درد زیاد می کند. راه هایی برای پاکسازی تنفر وجود دارد که تمرین می تواند ان را از بین ببرد. کشیدن نفس عمیق، قدم زدن و خوردن آب خنک می تواند در کم کردن اثر نفرت موثر می باشد. گاهی افراد به وضوح نشان می دهند که نسبت به یک فرد تنفر دارند، زبان بدن ندارند و به چشم طرف نگاه نمی کنند و یا سعی می کنند رو به رو نشوند.

نتیجه گیری: هرچه قدر هم از دیگران متنفر هستیم، سعی کنیم که بروز ندهیم وبا مرور زمان این حس بد را از خود دور کنیم تا درونی روشن و بی استرس داشته باشیم. سعی کنیم در دل خود چراغ بخشش روشن کنیم و دیگران را ببخشیم.

انشا در مورد تنفر با روش سنجش و مقایسه

مقدمه: دوست ندارم ببینمش، از رفتن به فلان مغازه حالم بد می شود، فلان همسایه را دوست ندارم، از فلان غذا متنفرم، این ها نمونه هایی از هیجان یا حالت روحی تنفر است که در درون ما انسانها جا باز می کند و نمی رود. تنفر را با عشق و مهربانی از درون خود پاک کنیم و دریای عظیم مهر و عطوفت گردیم.

بدنه: نفرت حسی دردناک است که کم کم مانند موریانه درون را تخریب می کند، این حس ناخوشایند به شیوه های خاصی بروز می کند و چه خوب است که به جای نگاهی تلخ نفسی عمیق بکشیم و یا چه بهتر به جای دزدین چشم از افراد رو در رو سخن بگوییم و حرف و سخن دل را بازگو کنیم. نفرت را با شادی و مهر و عشق و گذشت طاق بزنیم و به جایش از خدا بخواهیم که حس جاودان خوبی و خوشی را در وجودمان شعله‌ور کند. کاش به جای داشتن حس تنفر به هر موجودی برتری و خوبی های آن موجود را ببینیم و خوب بررسی کنیم و از در عشق و ملاطفت و وفور نعمت وارد شویم.

کاش به جای هر دردی و مرضی و حالی حس خوش و سرزندگی و دلدادگی را در درون خود رشد دهیم و بدانیم که هر حسی که ما داریم از افکار و تمایلات ماست و ما نمی توانیم ببخشیم مگر با کشیدن نفسی عمیق و داشتن دلی آرام و رفتن به حوالی خدای مهربان، مهربان خدای من درون مرا از هر حس بد و نامناسب خالی کن و پر از جرعه ناب انسانیت کن، درد انسان را درد من قرار ده و از هر تنفری وجود م را خالی کن.

هیجان تنفر از من موجودی ناتوان و بی روح می سازد که اسیر خواسته های خویش است و خدای مهربانی ها را فراموش کرده است. حس خوشایند عشق را به جای تنفر در من زنده گردان و درونم را مملو از سکوت سنگین بندگی و بخشش و بزرگواری گردان. تنفر از هر نوع باشد بخشی از درون مرا تیره می کندو من نمی خواهم که این حس در من جلوه گر شود.

نتیجه گیری: هر چه قدر هم از کسی متنفر هستید، سعی کنید که خویشتن دار باشید و عاقل واین حس را نمایش ندهید، چه بسا با یک حس بد و نگاه دردمند شما دلی فرو ریزد و شخصی درمانده شود، همه احساس منفی و انواع هیجان خویش را افسار بزنید و مهار کنید و بدانید که در مقابل هر حس خوب هزار حس مثبت دریافت خواهید کرد.

انشاهای پیشنهادی:
انشا در مورد زندگی زیباست اگر …
و
انشا درباره ویژگی های دوست خوب

☑️ در این نوشته انشا در مورد تنفر و نفرت با روش سنجش و مقایسه را مرور کردیم، اگر شما نیز دیدگاهی در این رابطه دارید حتما آن را از بخش نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + سیزده =