گسترش ضرب المثل آدم ترسو هزار بار می میرد
بازآفرینی حکایت «آدم ترسو هزار بار می میرد» مثل نویسی صفحه 83 نگارش یازدهم
گسترش ضرب المثل آدم ترسو هزار بار می میرد از مثل نویسی صفحه ۸۳ نگارش یازدهم را می توانید در ادامه در بخش ضرب المثل ماگرتا مطالعه فرمایید.
مطلب پیشنهادی: گسترش ضرب المثل عجله کار شیطان است
ضرب المثل آدم ترسو هزار بار می میرد را گسترش دهید
مقدمه : طبق فرمایش امیرالمومنین «هرگاه از کاری ترسیدی، خود را به کام آن بینداز، زیرا ترس شدید از آن کار، دشوارتر و زیان بار تر از اقدام به آن کار است». اگر واقعا انسان ها به این فرمایش امام علی (ع) گوش می کردند واقعا جهان جای رویایی می شد.
بدنه : روزی روزگاری مردی تنها در شهری شلوغ زندگی می کرد. همسرش فوت کرد و فرزندی نداشت. از دار دنیا مغازه پارچه فروشی داشت که امرار معاش و مخارج او را تامین می کرد. او از روی آینده نگری و نگرانی برای آیندهاش، کیسهای طلا برای خود نگه می داشت که همیشه از گم شدن یا سرقت آن می ترسید، به طوری که هر بار که صدایی در خانه می شنید یا کسی در را می زد، هزار بار می مرد و زنده می شد.
همه دوستان و آشنایان او نیز به ترس او پی برده بودند و در ذهن خود داستان های عجیبی درباره او می ساختند. یک روز که مرد از خانه بیرون می رفت بچه هایی که توپ بازی می کردند را دید که او را مسخره می کردند و او را ترسو صدا می کردند. مرد با دیدن این صحنه بسیار ناراحت و غمگین شد با خود گفت: «اینطوری ادامه دادن غیرممکن است آدم ترسو آرامش ندارد و هزار بار می میرد».
بالاخره یک تصمیم جدی گرفت و نزد معتمد شهر رفت و به او گفت :«من در این دنیا نه زن دارم و نه فرزند، وقتی از دنیا رفتم مرا با این پول دفن کنید و برای من صدقه بدهید تا با آرامش از دنیا بروم. همچنین با این کار دیگر هر لحظه ترس از دست دادن این این پول را ندارم.»
با انجام این کار مرد خیال خودش را راحت کرد و رفتارش نیز مثل سابق نرمال شد و دیگر اهالی شهر و اطرافیانش در مورد او خیال پردازی نمی کردند.
نتیجه گیری : گاهی اوقات چیزی برای ترسیدن وجود ندارد، اما انسان بی دلیل مسائل را برای خود بزرگ می کند و خودش را می ترساند و این ترس بدتر و دردناکتر از واقعیت است. نتیجه می گیریم که با ترس فقط زمان را تلف می کنیم و انسان برای حل مشکلات باید خودش را داخل آن بیندازد.
همچنین بخوانید:
گسترش ضرب المثل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
و
جواب مثل نویسی صفحه ۳۲ نگارش یازدهم
☑️ به پایان گسترش ضرب المثل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی رسیدیم، جهت مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب نگارش یازدهم کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «ماگرتا» جست و جو کنید. همچنین اگر نظری داشتید حتما آن را در بخش دیدگاه بنویسید.
آیا این متن به صورت ذهنی نوشته شده است ؟؟