ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد + مفهوم و داستان

معنی و مفهوم ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد به همراه ریشه و داستان حکایت و اصطلاح انگلیسی

معنی ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد : دزدی یکی از کارهایی است که برخی افراد برای کسب درآمد، از آن استفاده می‌کنند، ولی باید بدانند که این کار آخر و عاقبتی ندارد و بدون سرانجام خواهد بود. زمانی که دزدی به منزل یا محل کار فردی رفته باشد، معمولا همه انتظار دارند که دزد در هنگام انجام کار خود محیط را به هم ریخته باشد.

در صورتی که هیچ به هم ریختگی و خرابی به وجود نیامده باشد و دزد هیچ چیزی نبرده باشد، مردم برای آگاه کردن بقیه از این ضرب المثل استفاده می‌کنند. البته باید بدانید که این ضرب المثل علاوه بر مواجه با دزد، در شرایط مشابه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی و مشاهده مفاهیم بیشتر در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا همراه ما باشید.

مَثَل پیشنهادی : معنی ضرب المثل «صبر ایوب داشتن» + انشا و بازآفرینی

معنی ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد

مفهوم ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد

مفهوم این ضرب المثل اشاره به آرامش محیط دارد و قصد او این است که بگوید هیچ مشکل و ناآرامی به وجود نیامده و همه چیز در جای خود می‌باشد. برای مثال افراد گاهی اوقات خود را برای شنیدن خبرهای ناگهانی آماده می‌کنند، ولی خوشبختانه برخلاف میلشان اتفاق خاصی نیفتاده و همه چیز سر جای خودش است که این موضوع می‌تواند تا به افراد امیدواری و روحیه‌ی تازه‌ای بدهد.

داستان یا تاریخچه ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد

در روزی از روزها افرادی در اداره‌ای کار می‌کردند که دارای یک رئیس بسیار سخت‌گیر و بداخلاقی بود. رئیس اداره به غیر از خود کسی را دوست نداشت و فقط برای موفقیت خود سعی و تلاش می‌کرد و برعکس برای شکست اطرافیان کمکشان می‌کرد. این رئیس عادت داشت تا روزانه 1 نفر را از اداره اخراج کند و به این طریق کارمند جدیدی بیاورد. او هر روز شانسی به اتاقی می‌رفت و 1 نفر را اخراج می‌کرد.

در یکی از روزها رئیس وارد یکی از اتاق‌های کارمندان شد تا عادت همیشگی خود را به جای بیاورد. به محض ورود نگرانی هر یک از کارمندان شروع شد. ولی خوشبختانه تلفن رئیس زنگ می‌خورد و باید سریعا اداره را ترک کند.

او راه می‌افتد و می‌رود تا اینکه پس از رفتن رئیس تعدادی از کارمندان به اتاق آمده و می‌پرسند که چه شد، امروز نوبت اخراج کیست؟ در همین حال یکی از میان جمع بیرون آمده و با کنایه زبان خود می‌گوید: خوشبختانه این بار دزد آمد و هیچ نبرد. یعنی این بار رئیس آمد ولی موفق به انجام و عملی کردن کار خود نشد.

از آن پس استفاده از این ضرب المثل رواج یافت و هر کس که قصد دارد تا آرامش محیط را بیان کند، از این ضرب المثل استفاده می‌کند.

گسترش و بازآفرینی ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد

از زمان‌های قدیم مردم افراد را از دزدی کردن منع می‌کردند، چرا که انجام این کار غلط بوده و به هیچ‌وجه سرانجامی ندارد. باید بدانید که نه تنها انجام دزدی اشتباه است، بلکه باید بتوانید در کار خود اصولی رفتار کرده و کارهای نادرستی را انجام ندهید. به این وسیله می‌توانید جزو افراد موفق به حساب بیایید.

اصطلاح انگلیسی ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد

The thief came and did not fight

مَثَل های پیشنهادی :
معنی ضرب المثل طبل تو خالی
و
معنی ضرب المثل خرج که از کیسه مهمان بود حاتم طایی شدن آسان بود

به پایان معنی ضرب المثل دزد آمد و هیچ نبرد رسیدیم، اگر دیدگاهی درباره این ضرب المثل قدیمی داشتید حتما آن را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − شش =