ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل دشمن دانا بلندت میکند بر زمینت میزند نادان دوست را در یک بند توضیح دهید

مفهوم حکایت «دشمن دانا بلندت می کند بر زمینت می زند نادان دوست»

معنی ضرب المثل دشمن دانا بلندت میکند بر زمینت میزند نادان دوست ، صفحه 28 نگارش فارسی ششم را در یک بند توضیح دهید. در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا جهت مطالعه داستان و مفهوم کامل این حکایت همراه باشید.

معنی ضرب المثل دشمن دانا بلندت میکند بر زمینت میزند نادان دوست در یک بند

مفهوم ضرب المثل دشمن دانا بلندت میکند بر زمینت میزند نادان دوست را
دشمن دانا به از نادان دوست !

این حکایت مفهوم ضرب المثل دشمن دانا بلندت میکند بر زمینت میزند نادان دوست را در یک بند توضیح دهید پایه ششم را می توان به چند صورت شرح داد. در ادامه ابتدا بخش اول و سپس بخش دوم آن را برای شما شرح می دهیم.

بخش اول : در آغاز این ضرب المثل آمده است که دشمن دانا بلندت می کند این بخش به معنای این است که اگر شما دشمنی داشته باشید که بسیار عاقل و دانا باشد باعث می شود شما حسی پیدا کنید که برای رقابت با آن پیشرفت کنید تا در برابر این رقیب قدرتمند و زیرک شکست نخورید.

بخش دوم : در این قسمت آمده است که بر زمینت میزند نادان دوست، این جمله به معنی است که اگر شما دوستی برگزینید که از عقل بالایی برخوردار نباشد با راهنمایی های غلط و ضرر رسان به خیال منفعت و نهایتا اثرگذاری ناخودآگاه به شما آسیب میرساند.

به زبانی ساده تر وقتی دشمن شما فردی خردمند و دانا می باشد شما هم تلاش می کنید مانند او شوید تا پیش او شکست نخورید اما دوست نادان ما رو هم نادان میکند چون اخلاق و رفتارش نادان است .

در نهایت می شود نتیجه گرفت که دشمن و رقیب دانا در زندگی هر شخص فرصتی برای پیشرفت ایجاد میکند و به طور کلی قرار گرفتن در برابر دشمن دانا باعث قدرتمند تر و حتی عاقل تر شدن است.

شما چه نظری در مورد ضرب المثل دشمن دانا بلندت میکند بر زمین میزند نادان دوست دارید؟ نظر خود را از طریق بخش نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫33 دیدگاه ها

  1. دشمن و رقیب دانا در زندگی هر شخص فرصتی برای پیشرفت ایجاد میکند و به طور کلی قرار گرفتن در برابر
    دشمن دانا باعث قدرتمند تر و حتی عاقل تر شدن است.

    اینم نتیجه من👆

  2. این ضرب المثل به معنی این است که اگر تو یک دشمن عاقل داشته باشی او اول با حیله و نیرنگ به طرفت خواهد آمد و گفت خيلي خري

      1. نمونه عملی منطبق با این قضیه در تفاوت انتقاد بجا (که با وجود احساس ناگوار، آگاهی دهنده و سازنده است) با تعریف و تمجید و تملق که موجب رضایت ما بوده و با وجودیکه تشویق موجب ایجاد انگیزه و حرکت رو به جلو می‌شود اما سبب صعود نخواهد شد.

  3. من هستی هستم. این ضرب المثل به معنی این است که اگر تو یک دشمن عاقل داشته باشی او اول با حیله و نیرنگ به طرفت خواهد آمد و تو را قول خواهد زد و تو را به شکست خوردن وادار می کند

  4. یعنی یک دشمن دانا تو را به اوج موفقیت میرسونه و یک دوست نادان تو را به پایین ترین نقطه میرسونه.
    😍🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =