سبک زندگی
موضوعات داغ

طرز تهیه کیک شکلاتی 🥮+ فیلم دستور پخت

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی : آیا کسی پیدا میشه که کیک شکلاتی را دوست نداشته باشه؟ خب نه ! اکثر افراد مخصوصا بچه ها عاشق چیزای شکلاتی هستن.کیک شکلاتی بدون شک یکی از محبوب ترین انواع کیک در همه جای دنیاست. برای این که کیک سرشار از طعم عالی شکلات باشد باید از شکلات تخته ای استفاده کنید. با طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه چیز کیک 🍰 [ Cheesecake ] + فیلم آموزشی

یک تکه کیک شکلاتی
یک تکه کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

  • آرد 1 و 3/4 پیمانه
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
  • آب یا شیر 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • نمک 1 پنس
  • شکر 1 و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • گاناش 1 پیمانه

دستور پخت برای درست کردن کیک شکلاتی

ابتدا باید همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا مواد هم دما شوند.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید. همچنین می توانید همه مواد خشک را در دستگاه غذاساز بریزید و یک بار هم بزنید.
سپس شکر ، کره ، تخم مرغ ، خامه و وانیل را به همراه مخلوط آرد در دستگاه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه غلیظ و کشداری بدست بیاید.

قالبتان را چرب کنید و روی دیواره و کف آن مقداری آرد بپاشید و مایه کیک را داخل آن بریزید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

بعد از سپری شدن زمان پخت کیک آن را با خلال چوبی و یا چنگال تست کنید و اگر چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر در بیاورید.

کیک را بعد از خنک شدن میتوانید به دو قسمت برش دهید و یا از همان ابتدا مواد کیک را در دو قالب نازک 20 سانتی متری بریزید.

برای مواد روی کیک باید شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
( پیشنهاد میشود از شکلات تلخ استفاده کنید)کره را هم همین طور آب کنید و وقتی کمی سرد شدند با هم مخلوطشان کنید.

سپس همه مواد روی کیک را داخل غذاساز بریزد و هم بزنید.
مایه شکلاتی کیک را بین دو لایه نصف شده کیک بمالید و طبقه اول را روی طبقه دوم قرار دهید.روی سطح کیک را هم با مایه شکلاتی پر میکنیم .
بعد از چند دقیقه، که مواد سفت میشوند و کیک آماده است.

کیک شکلاتی با تزیین گاناش
کیک شکلاتی با تزیین گاناش

تزیین کیک شکلاتی با گاناش
بعد از اینکه کیک آماده شد، صبر می کنیم تا خنک بشه و بعد از قالب خارج می کنیم و روی توری قرارش میدیم. کیک آماده سرو کردنش هست ولی میتونیم بعد از سرد شدن کیک، گاناش رو روی کی میریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش رو بگیره. می تونیم از چیپس شکلاتی یا ترافل یا حتی میوه های مورد علاقمون برای تزئین استفاده و بعد سرو کنیم.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + نوزده =