سبک زندگی

جواب فعالیت در منزل صفحه 44 و 48 تفکر هشتم متوسطه اول

پاسخ و حل سوالات فعالیت در منزل صفحه ۴۴ و ۴۸ درس آداب معاشرت و گفت و گو تفکر هشتم

ججواب فعالیت در منزل صفحه 44 و 48 تفکر و سبک زندگی هشتم ؛ در این مطلب از بخش آموزش و پرورش ماگرتا به جواب و پاسخ سوال های فعالیت در منزل صفحه ۴۴ و ۴۸ درس آداب معاشرت و گفت و گو کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم متوسطه اول پرداخته ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های درس آداب معاشرت و گفت و گو تفکر هشتم
و
جواب فعالیت های درس مهارت های زندگی موفق کدامند تفکر هشتم

جواب فعالیت در منزل صفحه 44 و 48 تفکر و سبک زندگی هشتم

پاسخ فعالیت در منزل صفحه 44 درس آداب معاشرت و گو تفکر هشتم

در جواب فعالیت در منزل صفحه ۴۴ درس آداب معاشرت و گفت و گو تفکر هشتم سوالاتی مطرح شده است که در زیر به پاسخ آنها پرداخته ایم.

از دو فعالیت زیر یک مورد را به دلخواه انتخاب کنید و به آن پاسخ دهید.

1) برای شهروندی خوب چه رفتارهایی را پیشنهاد می کنید؟

پاسخ: 1) سطح سواد و تحصیلاتمان را ارتقا دهیم، 2) سخت‌کوش باشیم، 3) در کارهای خیر شرکت کنیم، 4) اصول کمک‌های اولیه را یاد بگیریم، 5) به سلامتی خودمان اهمیت بدهیم، 6) زباله‌های قابل بازیافت را تفکیک کنیم، 7) آشغال‌ها را از روی زمین جمع کنیم، 8) در مصرف آب و انرژی صرفه‌جویی کنیم، 9) از وسایل نقلیه‌ی عمومی استفاده کنیم، 10) خون و پلاسما اهدا کنیم.

2) با مراجعه به شبکه رشد «ir.Roshd»، یا وبگاه تبیان درباره آداب سلام کردن یا دست دادن تحقیق کنید و نتیجه را به کلاس گزارش کنید.

پاسخ: یکی از عوامل مهم آداب معاشرت، سلام کردن و شیوه دست دادن می باشد. سلام کردن و دست دادن در آموزه های دینی و در تمام جوامع به نشانه دوستی و صمیمیت است.

تحقیق در مورد آداب سلام کردن و دست دادن :

1) هنگام سلام کردن به چهره مخاطب نگاه کنید و با لبخند به استقبال ایشان بروید.

2) آقایان بهتر است در سلام کردن به خانم ها دقت نمایند و فقط به خانم های آشنا سلام کنند. فراموش نکنید که توقف بیش از حد و طولانی به هنگام سلام و احوالپرسی با خانم ها پسندیده نیست.

3) علی رغم آنکه بهتر است در سلام کردن پیش دستی نمود، لیکن کوچکترها می بایست سلام کنند، اما به هیچ عنوان پس از سلام کردن دست خود را دراز نکنید. بزرگترها می بایست برای دست دادن دست خود را جلو آورند.

4) پس از سلام کردن، بسیار کوتاه حال طرف مقابل را بپرسید و اجازه دهید تا وی به شما پاسخ بدهد.

5) در سلام کردن از واژه های پارسی استفاده کنید، اما به هیچ عنوان به جای حرکت زبان، سر را به علامت سلام تکان ندهید. این عمل نوعی بی احترامی و کم محلی می باشد.

6) سلام و احوالپرسی نیازمند زمانی طولانی نیست، نه وقت خودتان را بگیرید و نه وقت دیگران را.

7) درست است که گفته شده پس از سلام کردن باید دست را جلو برد و دست داد، اما فراموش نشود با کسی دودستی دست ندهید. البته در پایان نمازهای جماعت اگر کسی به شما دودستی دست می دهد، سعی کنید شما نیز چنین کنید.

8) اگر دست شما خیس است، به هیچ وجه با دست خیس و یا با مچ دست، دست ندهید، کافیست عذرخواهی نموده و ایستاده احترام بگذارید.

9) به هیچ عنوان آقایان به قصد دست دادن نباید دست خود را به سمت خانم ها دراز کنند، بلکه در شرایط ویژه و در میهمانی های خانوادگی هنگام روبرو شدن با خاله یا عمه و یا … اگر این خانم ها دست خود را جلو آورند، شما وظیفه دارید دست بدهید. جلو بردن دست به سمت خانم ها برای دست دادن، نشان از عدم آگاهی نسبت به آداب معاشرت است.

10) به هنگام دست دادن، دست طرف مقابل را محکم نگیرید، خیلی ملایم و آرام و فقط به مدت 3 الی 5 ثانیه دست ها در تماس باشند، البته شل دست دادن و از روی بی حالی نیز جایز نیست.

هنگام سلام کردن و به خصوص دست دادن، به چهره مخاطب نگاه کنید و با لبخند به استقبال ایشان بروید. ارتباط چشمی بسيار مهم و اثرگذار است. به چشمان طرف مقابل نگاه کنید و تبسم بر لب داشته باشید.

برای ادای احترام به استادان و پیشکسوتان بکوشید در چند لحظه مقداری بدن خود را به طرف جلو ببرید و با خم نمودن سر خود از ارتباط چشمی کم نمایید. در مورد نابینایان لازم است تا قبل از دست دادن بگویید که می خواهید با آنها دست بدهید. به طور مثال من شاید بگویم “سلام. اجازه بدهید دستان شما را بفشارم، من علی عظیمی هستم”.

برای تفهیم پیام همدلی توصیه می شود دست طرف مقابل را به اندازه ای که او دست شما را فشار می دهد فشار دهید. اگر دست طرف مقابل را محکم تر بفشارید بدان معنی است شما تسلط و یا قصد مسلط شدن به مخاطب را دارید . شما با دست دادن می خواهید عشق و محبت خود را به مخاطب منتقل نمایید.

جواب فعالیت در منزل صفحه ۴۸ درس آداب معاشرت و گو تفکر و سبک زندگی هشتم

در فعالیت در منزل صفحه 48 درس آداب معاشرت و گفت و گو تفکر هشتم گفته شده است ” با نظرخواهی از والدین، یا اعضای بزرگتر خانواده، بنویسید که هنگام سخن گفتن، یا شنیدن سخنان دیگران چه نکاتی باید رعایت شود، نوشته خود را در کلاس ارائه دهید ” که در زیر به پاسخ آنها پرداخته ایم.

پاسخ: 1) باید به فردی که صحبت می کند نگاه کنیم و سرمان را پایین نگیریم.
2) با سر یا حرف زدن سخنش را تایید کنیم.
3) سخنانش را قطع نکنیم.
4) کاری کنیم که او فکر نکند هیچ توجهی به حرف های او نداریم و حرف های او بسیار بی معنا و بسیار بی محتوا است.
5) شنیدن ما باید شنیدن فعالانه باشد یعنی اینکه به سخنان گوینده توجه کنیم.

همچنین بخوانید: جواب تهیه طرح پژوهش صفحه 19 و 22 تفکر هشتم

توجه: شما دانش آموز پایه هشتم متوسطه اول می توانید برای دسترسی سریع و آسان تر به جواب سوالات فعالیت های کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هشتم متوسطه اول ، در انتهای عنوان خود عبارت «ماگرتا» را نیز در گوگل سرچ کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله جواب سوالات فعالیت در منزل صفحه 44 و 48 درس آداب معاشرت و گفت و گو کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم متوسطه اول ؛ برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫29 دیدگاه ها

  1. اگه اون دو دستي دست داد من هم همينكار رو كنم خب اگر اون انجام بده اما اينو بخونه بنظرش زشته😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. خدایی خیلی خوبه سایتش♥️ موندم اگه نبود چی تحویل دبیرا میدادیم😂😂😂

  3. از این بهتر نداریم به به واقعا دم آقای زنجیران درد نکنه لایک داری ریفیق گلم 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 1 =