جواب فعالیت صفحه ۲۱ و ۲۲ هندسه یازدهم
توضیح و تدریس فعالیت های صفحه 21 و 22 هندسه یازدهم رشته ریاضی و فیزیک
جواب صفحه ۲۱ و ۲۲ هندسه پایه یازدهم رشته ریاضی و فیزیک از فصل ۱ «دایره» درس ۲ «رابطههای طولی در دایره»؛ برای مشاهده گام به گام این بخش در ادامه با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.
پاسخ صفحه بعدی: جواب صفحه ۲۳ هندسه یازدهم
پاسخ فعالیت صفحه 21 و 22 هندسه یازدهم ریاضی
۱- فرض کنیم مانند شکل خط m در نقاط T و ‘T بر دو دایره مماس است و شعاعهای OT و ‘O′T رسم شده است. فرض کنیم فاصله بین مرکزهای دو دایره برابر d باشد؛ از ‘O خطی موازی خطmm رسم میکنیم تا شعاع OT را در نقطهای مانند H قطع کند.
۲- دو مماس مشترک داخلی l و k بر دو دایره متخارج مطابق شکل رسم شده است. با بهکار بردن قضیه فیثاغورث در مثلث O′OH نشان دهید.
۳- دو دایره مماس. دو دایره را که فقط یک نقطه مشترک داشته باشند، مماس مینامند. در این نقطه مشترک یک خط بر هر دو مماس است. اگر مرکزهای دو دایره در دوطرف این مماس باشند، آن دو دایره، مماس برونی است و اگر هر دو مرکز در یک طرف این مماس باشند، آنها را مماس درونی مینامند.
۴- دو دایره متقاطع. دو دایره را که دو نقطه مشترک داشته باشند، متقاطع مینامند. در این حالت دو دایره، فقط دو مماس مشترک دارند.
۵- دو دایره متداخل. دو دایره را که تمام نقاط یکی درون دیگری باشد، متداخل می نامیم. دو دایره متداخل هیچ مماس مشترک ندارند.
⭕️ نکته: دانش آموز عزیز مطالب درسی قرار گرفته شده در این سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارد و شما نباید از آن ها به شیوه نادرست استفاده نمایید، لذا قبل مشاهده جواب ها یکبار خودتان به سوالات پاسخ دهید سپس اگر مشکلی داشتید از این جواب ها کمک بگیرید.
پاسخ صفحه قبلی: جواب صفحه ۲۰ هندسه یازدهم
✅ به پایان جواب فعالیت های صفحه ۲۰ و ۲۱ هندسه پایه یازدهم رسیدیم، جهت مشاهده گام به گام سایر کتاب های درسیتان کافیست آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو فرمایید. همچنین اگر سوالی داشتید حتما آن را از بخش نظرات بپرسید.
عالیه من هر درسی رو از اینجا یاد میگیرم واقعا کامله