سبک زندگی

جواب صفحه ۴۸ علوم پنجم ؛ فعالیت

پاسخ فعالیت صفحه چهل و هشتم علوم پنجم - درس 6 چه خبر (۱)

پاسخ فعالیت صفحه 48 علوم پنجم ابتدایی از درس 6 «چه خبر؟ ‌(1)» را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما قرار داده‌ایم.

جواب صفحه ۴۸ علوم پنجم

جواب فعالیت صفحه 48 علوم پنجم

وسایل و مواد لازم: یک صفحه روزنامه، مقوا و کاغذ، متر
۱- صفحه‌ روزنامه را روی دیوار بچسبانید.
۲- هریک از دانش آموزان گروه به نوبت در مقابل روزنامه بایستد و بعد آرام آرام از آن دور شود؛ تا جایی که خواندن کلمه ها و تشخیص نقطه های آن برایش دشوار شود. یکی دیگر از دانش آموزان، فاصله‌ هر دانش آموز از روزنامه را اندازه گیری کند و در جدول زیر بنویسد.
توجه: دانش آموزانی که از عینک استفاده می کنند، متن را بدون عینک بخوانند.

فاصله‌ی مناسب برای خواندن (به سانتی متر)

کمتر از ۳۰حدود ۳۰بیش از ۳۰
علی
مرتضی
جواد
رضا
مجید
محسن
حامد
مهدی
جعفر
علیرضا
ماهان
سجاد

نتایج کار خود را با گروه های دیگر کلاس مقایسه کنید.
جواب: در گروه ما افراد بیشتری در فاصله کمتر از ۳۰ سانتی متر توانستند روزنامه را بخوانند.
بیش تر دانش آموزان کلاس، نوشته را در چه فاصله ای به راحتی می خوانند؟
جواب: ده سانتی متری.
چند نفر از دانش آموزان از فاصله نزدیک خوب می بینند؟
جواب: شش نفر.
چند نفر از فاصله دور خوب می بینند؟
جواب: چهار نفر.
دانش آموزانی که از عینک استفاده می کنند، فعالیت را با عینک انجام دهند. سپس، نتایج را با حالت قبل مقایسه کنند و به کلاس گزارش دهند.
جواب: دانش آموزان نزدیک بین قادر نیستند که متن را از فاصله ۳۰ سانتی بخوانند و باید نزدیک تر بیایند. دانش آموزان دوربین به حداقل فاصله ۲۰ الی ۳۰ سانتی نیاز دارند. به همین دلیل، افرادی که از عینک استفاده می‌کنند، فعالیت را با عینک انجام دادند، پس تعداد افرادی که می‌توانستند از فاصله ۳۰ سانتی متری روزنامه را بخوانند، بیشتر شد.

همچنین مشاهده کنید: گام به گام درس ۶ علوم پنجم

به پایان جواب فعالیت صفحه ۴۸ علوم پایه پنجم دبستان رسیدیم، اگر نظری در این رابطه دارید حتما آن را از بخش دیدگاه برای ما بنویسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 9 =