سبک زندگی

جواب درس سوم دین و زندگی دهم انسانی صفحه ۳۲ ، ۳۳ و ۳۴

گام به گام پاسخ و حل فعالیت های صفحه 32 ، 33 و 34 درس 3 سوم دینی دهم علوم انسانی

جواب درس سوم دینی دهم انسانی ؛ در این مطلب از بخش آموزش و پرورش ماگرتا با پاسخ و جواب بررسی ، اندیشه و تحقیق و پیشنهاد صفحه ۳۲ ، ۳۳ و ۳۴ درس ۳ سوم خود حقیقی کتاب دین و زندگی ۱ پایه دهم ادبیات و علوم انسانی آشنا می شوید. در ادامه با ما همراه باشید.

همچنین بخوانید: جواب درس دوم دین و زندگی دهم انسانی

جواب درس سوم دین و زندگی دهم انسانی

جواب بررسی صفحه ۳۲ درس سوم دین و زندگی دهم انسانی

چرا نمی‌توان این خودِ ثابت را از ویژگی‌های بُعد جسمانی دانست؟

پاسخ: با توجه به اینکه حقیقت وجود ما، یعنی «هویت حقیقی ما» هرگز به هیچ چیز دیگری تبدیل نمی‌شود و از لحظه‌ای که به این دنیا آمده‌ایم تا زمان مرگ همچنان همان هستیم، می توان نتیجه گرفت که این هویت حقیقی ما مادی نیست. این نا تغییرپذیری و پایداری به عنوان نشانه آن عمل می کند که این هویت حقیقی از جنس ماده نیست.

پاسخ بررسی صفحه ۳۳ درس سوم دین و زندگی دهم انسانی

چرا نمی‌توانیم رؤیاهای صادقه را به بُعد مادی و جسمانی خود نسبت دهیم؟ مگر بُعد جسمانی ما چه ویژگی‌هایی دارد که نمی‌تواند منشأ این قبیل خواب‌ها باشد؟

پاسخ: هر موجود جسمانی در زمان و مکان خاص حضور دارد و نمی تواند همزمان در دو مکان یا دو زمان متفاوت حاضر باشد. اما در رؤیاهای واقعی می بینیم که یک فرد که به عنوان مثال در زمان “الف” زندگی می کند، در خواب به زمان “ب” سفر می کند و این امر از طریق بدن انجام نمی شود. بنابراین، این امر به ابعاد روحی مربوط می شود.

جواب اندیشه و تحقیق صفحه ۳۴ درس ۳ دین و زندگی دهم انسانی

۱- منظور از خود حقیقی چیست؟ این خود چه ویژگی هایی دارد؟

پاسخ: «خود حقیقی» همان «روح الهی انسان» است. این حقیقت زنده و آگاه است و پس از مرگ به برزخ سپس به عالم آخرت منتقل می‌شود. این حقیقت پاسخگوی عملکرد انسان است و در طول زندگی همراه ماست. این حقیقت ثابت و پایداری است که باعث ثبات شخصیت و هویت شخصی می‌شود. این بعد به ما توانایی انتخاب و تصمیم گیری می‌دهد و به دنبال کمالات نامحدود است. همچنین، این بعد توانایی درک واقعیات و تفکر و اندیشه به ما می‌بخشد. اگر این حقیقت به فضیلت‌ها آراسته شود، مقرب درگاه خدا و مسجود فرشتگان می‌شود و اگر به رذیلت‌ها تن دهد، تا اعماق جهم سقوط می‌کند.

۲- خود حقیقی چگونه با موضوع قضاوت قاضی در دادگاه ارتباط پیدا می‌کند؟

پاسخ: محاکمه و مجازات شخصی که بیست سال قبل درگیر یک جنایت بوده و در حال حاضر دستگیر شده است، با هدف شناختن وی به عنوان همان انسانی که بیست سال قبل بوده است، انجام می‌شود، اگرچه چندین سال از آن زمان می‌گذرد و ظاهر وی تغییر کرده است.

۳- به نظر شما افزایش بی‌رویه تعداد باشگاه‌های زیبایی اندام و یا آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی در جامعه امروز، نشان از فراموشی چه حقیقتی دارد؟

پاسخ: نشان از فراموشی خود حقیقی و فراموش شدن ارزشمندی آن است.

پاسخ پیشنهاد صفحه ۳۴ درس ۳ دین و زندگی دهم انسانی

بررسی کنید که چرا انسان با اینکه می‌داند روح منشأ کسب فضایل و خوبی‌هاست امّا بیشتر به جسم خود توجه می‌کند؟

پاسخ: عدم توجه به هدف خلقت و تمرکز بر امور دنیوی، باعث شده است که انسان به محسوسات بیشتری توجه کند و مایل به دستیابی به نتیجهٔ عمل به سرعت و با کوشش کمتری باشد؛ چراکه انسان بسیار عجول است و پرورش روح کاری به مدت طولانی و با زحمت زیاد را برای اینکار نیاز دارد، و نتیجهٔ اصلی این زحمات را در قیامت تجربه خواهد کرد.

مطلب پیشنهادی: جواب درس اول دین و زندگی دهم انسانی

توجه: شما دانش آموزان عزیز پایه دهم انسانی متوسطه دوم اگر می خواهید به راحتی به تمام مطالب آموزشی کتاب دین و زندگی (۱) پایه دهم رشته علوم انسانی دسترسی داشته باشید، تنها کافیه جواب درس مورد نظرتان را به همراه عبارت « ماگرتا » در گوگل جست و جو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله جواب فعالیت های درس ۳ سوم کتاب دین و زندگی پایه دهم انسانی متوسطه دوم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − شش =