سبک زندگی

جواب کاربرگ شماره ۱۶ مطالعات اجتماعی سوم ❤️ کاربرگه‌ی نکات ایمنی در خانه و مدرسه

گام به گام کاربرگه‌ی شماره 16 از صفحه 70 کتاب مطالعات اجتماعی سوم ابتدایی - نکات ایمنی در خانه یا مدرسه‌ی من

پاسخ کاربرگه‌ی شماره شانزده 16 مطالعات اجتماعی سوم ؛ حل کاربرگه ۱۶ نکات ایمنی در خانه یا مدرسه‌ی من، صفحه ۷۰ مطالعات اجتماعی سوم ابتدایی را می‌توانید در ادامه این نوشته از بخش آموزش و پرورش ماگرتا مطالعه نمایید.

بعدی: جواب کاربرگ ۱۷ مطالعات سوم

حل کاربرگ ۱۶ مطالعات اجتماعی سوم

جواب کاربرگ ۱۶ نکات ایمنی در خانه یا مدرسه‌ی من مطالعات اجتماعی سوم

به این نکات در خانه یا مدرسه‌تان دقت کنید و جدول را کامل کنید. اگر نکات ایمنی رعایت نمی‌شود، پیشنهاد بدهید.

پاسخ کاربرگه شماره 16 مطالعات پایه سوم دبستان

همچنین می‌توانید از جدول زیر برای پاسخ به این کاربرگه کمک بگیرید:

نکاتبلهخیرپیشنهاد
۱- کپسول آتش نشانی به دیوار نصب است.به پدر و مادر و معلم می‌گویم بخرند و نصب کنند.
۲- سیم‌های برق سالم هستند و روکش دارند.به بچه‌ها هشدار می‌دهم و به پدر و مادر و معلم می‌گویم که تعمیرش کنند.
۳- کنار پله‌ها، نرده وجود دارد.—–
۴- شعله‌ی بخاری آبی می‌سوزد.فعلا پنجره‌ها را نیمه‌باز می‌گذاریم و اتاق را ترک می‌کنیم و به ناظم اطلاع می‌دهیم.
۵- بخاری و آبگرمکن دودکش مناسب دارند.—–
۶- شیر گاز آشپزخانه پس از استفاده بسته می‌شود.—–
۷- از گاز مسافرتی برای گرم کردن حمام استفاده می‌شود.—–
۸- از زغال، به طور صحیح برای گرم کردن خانه استفاده می‌شود.—–
۹- آبگرمکن داخل حمام قرار دارد.—–
۱۰- از شعله‌ی اجاق گاز برای گرم کردن خانه استفاده می‌شود.—–
۱۱- در خانه باز گذاشته می‌شود.—–
۱۲- قبل از بسته شدن کامل در پارکینگ ماشین‌ها می‌روند.گاهی اوقات ما و همسایه‌ها این اشتباه را می‌کنیم، پس باید همیشه به یکدیگر هشدار بدهیم تا در را ببندیم.
۱۳- زنگ مدرسه می‌خورد و به یک‌باره همه وارد حیاط می‌شوند.از ناظم می‌خواهیم بچه‌ها به صورت کلاس به کلاس وارد حیاط شوند.

دانش آموز عزیز مطالب این صفحه صرفا جنبه کمک آموزشی دارد و شما برای استفاده از آن ها باید یک بار خودتان تمامی سوالات این صفحه را حل کنید سپس اگر مشکلی داشتید از این مطالب کمک بگیرید.

قبلی: جواب کاربرگ ۱۵ مطالعات سوم

✅ به پایان جواب کاربرگ ۱۶ مطالعات اجتماعی سوم که مربوط به «نکات ایمنی در خانه یا مدرسه‌ی من» بود، رسیدیم. جهت مشاهده پاسخ سایر کاربرگه‌ها کافیست شماره آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست کنید و یا از قسمت دیدگاه همین مطلب با ما در ارتباط باشید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۱۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =