جواب پودمان ۱ الگوریتم کار و فناوری نهم صفحه ۶ ، ۱۱ و ۱۲
گام به گام پاسخ و حل تحقیق کنید و کار در کلاس های صفحه 6 ، 11 و 12 پودمان الگوریتم کاروفناوری نهم
جواب تحقیق کنید و کار کلاسی پودمان الگوریتم کار و فناوری نهم ؛ در این نوشته از بخش آموزش و پرورش ماگرتا با پاسخ و جواب تحقیق کنید صفحه ۶ و کار کلاسی های صفحه ۱۱ و ۱۲ درس پودمان الگوریتم کتاب کاروفناوری پایه نهم متوسطه اول آشنا می شوید. در ادامه با ما همراه باشید.
بعدی: جواب پودمان ۲ ترسیم با رایانه کاروفناوری نهم
جواب تحقیق کنید صفحه 6 پودمان الگوریتم کار و فناوری نهم
در گروه خود با جست و جو در اینترنت، کتاب ها و منابع دیگر در مورد دانشمند ایرانی ابوجعفر محمد بن موسی الخوارزمی تحقیق و نتایج تحقیق خود را در کلاس ارائه دهید.
پاسخ: خوارزمی متولد ۱۹۸ هجری قمری برابر با ۱۹۲ شمسی و ۸۱۳ میلادی در خوارزم (خیوه کنونی) متولد شد و مؤلف کتب متعدد در نجوم و ریاضیات است اجداد خوارزمی احتمالا اهل خوارزم بودند ولی خودش احتمالا از قطر بولی ناحیه ای نزدیک بغداد بود. خوارزمی کارهای دیونانتوس را در رشته جبر دنبال کرد و به بسط آن پرداخت خود نیز کتابی در این رشته نوشت.
او در کتاب “حساب الهند” دستگاه شمارشی هندی را توضیح داده است. این کتاب یکی از آثاری بود که آشنایی اروپای غربی را با دستگاه مکانی اعشاری موجب شد. اصطلاح الگوریتم (Algorithmus) را که لاتین شده نام خوارزمی است به زبان ریاضی افزود.
کتاب دیگری از خوارزمی که مغرب زمین از طریق ترجمه لاتین با آن آشنا شد و متن عربی آن موجود است، کتاب «حساب الجبر و المقابله» میباشد. این ترجمهها کلمه ال جبر را مترادف با تمام علم »جبر« قرار دادند که در واقع تا میانه قرن نوزدهم چیزی جز علم معادالت نبود. جداول نجومی و مثلثاتی خوارزمی (با سینوس و کتانژانت) نیز از زمره آثار عربی او است که بعدها به لاتین ترجمه شد.
آثار خوارزمی اهمیت زیادی در تاریخ ریاضیات دارد، زیرا یکی از منابع عمدهای است که از طریق آن شمارههای هندی و جبر عربی به اروپای غربی راه گشود. از افتخارات بزرگ این دانشمند مسلمان ایرانی که موفق به اندازهگیری یک درجه از قوس نصف النهار شد، همین بس که صفحه 379 دایره المعارف اسلام فقط شرح کارهای ریاضی اوست و فرمولهای جالبی را تجزیه و تحلیل کرده است.
اولین بار Bath Edgar کتاب او را با عنوان Indorium Numero de Algorithmi به لاتین ترجمه کرد و جرج سارتن Sarton George در کتاب مشهور خود یعنی تاریخ علم، نیمه اول قرن نهم ریاضی را دوران خوارزمی خوانده است. در 1831 ،Rosen کتاب او را به انگلیسی ترجمه کرد که متن نسخه خطی این کتاب با شماره 214 ,Hunt در کتابخانه اکسفورد نگهداری میشود. الجبر و المقابله که به مامون تقدیم شده کتابی است درباره ریاضیات مقدماتی و شاید نخستین کتاب جبری باشد که به عربی نوشته شده است دانش پژوهان بر سر این که چه مقدار از محتوای کتاب از منابع یونانی و هندی و عبری گرفته شده است اختلاف نظر دارند.
معمولا در حل معادلات دو عمل معمول است خوارزمی این دو را تنقیح و تدوین کرد و از این راه به وارد ساختن جبر به مرحله علمی کمک شایانی انجام داد اثر ریاضی دیگری که چندی پس از جبر نوشته شد رساله ای است مقدماتی در حساب که ارقام هندی در آن به کار رفته بود و نخستین کتابی بود که نظام ارزش مکانی را به نحوی اصولی و منظم شرح می داد.
کتاب صورت الارض که اثری است در زمینه جغرافیا اندک زمانی بعد از سال ۱۹۵ – ۱۹۶ نوشته شده است و تقریبا فهرست طول ها و عرض های همه شهرهای بزرگ و اماکن را شامل می شود این اثر که احتمالا مبتنی بر نقشه جهان نمای مامون است به نوبه خود مبتنی بر جغرافیای بطلمیوسی بود این کتاب از بعضی جهات دقیق تر از اثر بطلمیوس بود خاصه در قلمرو اسلام.
خوارزمی در حدود سال ۸۴۸ میلادی مطابق با ۲۳۲ هجری قمری در گذشت.
جواب کلاسی صفحه ۱۱ پودمان الگوریتم کاروفناوری نهم
روندنمای مثال ۵ را به گونه ای تغییر دهید که بتواند میانگین هر تعداد عدد دلخواه را به دست آورد.
پاسخ: در این روند نما بعد از شروع کار اعداد دریافت می شوند و در شرط سوال می شود که آیا معدل گیری شود یا خیر که اگر جواب خیر بود الگوریتم عدد بعدی را تا تعداد بی شماری عدد دریافت می کند. اما اگر جواب بله بود معدل گیری انجام می شود.
در تصویر زیر می توانید الگوریتم آن را مشاهده کنید:
جواب کار کلاسی صفحه ۱۲ پودمان الگوریتم کار و فناوری نهم
بخش اول کتاب کار و فناوری پایه نهم شامل پودمان های الگوریتم و روندنما – ترسیم با رایانه و ساز و کار های حرکتی است. باید با کمک این سه پودمان یک پروژه انجام دهید. پروژه پیشنهادی، طراحی و ساخت یک ساز و کار حرکتی است. لذا ابتدا الگوریتم این پروژه را در زیر بنویسید و سپس روندنمای آن را با کمک نرم افزار Edraw رسم نمایید و آن را به همراه گزارش نهایی پروژه از طریق رایانامه برای دبیر خود ارسال کنید. در شکل ۸ـ۱ یک نمونه روندنما آورده شده است، آن را کامل کنید.
پاسخ: روند نمای ساخت جرثقیل، که در تصویر زیر می توانید روندنمای آن را مشاهده نمایید:
همچنین بخوانید: گام به گام کاروفناوری نهم با جواب
توجه: شما دانش آموز پایه نهم متوسطه اول می توانید برای دسترسی سریع و آسان تر به جواب پودمان هایی کتاب کار و فناوری پایه نهم متوسطه اول ، در انتهای عنوان خود عبارت «ماگرتا» را نیز در گوگل جستجو کنید.
در انتها امیدواریم که مقاله جواب تحقیق کنید و کار کلاسی های پودمان الگوریتم کتاب کار و فناوری پایه نهم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید از آن استفاده و بهره برده باشید.
خیلی مطالب عالی بود
ولی یه مشکلی هست
اینکه همه دانش آموزان کلاسمون از روی همین سایت مینویسن
و در نتیجه جواب همه ۳۰ تا دانش اموز مثل هم میشه
و اخرشم شر….
سلام
خیلیییییییییییییی خیلیییییییییییییی فوق العاده بود😍
تشکر👍🏻🌺
سلام خوبی
سایت عالی هستش ممنون ازسایت خوبتون🌹❤
سلام گرد کردن یعنی چی؟
ینی تا دو رقم اعشار مینویسی اعداد بعدیشو نمینویسی
سلام عالی بودولی یه مشکل کاردرکلاس های صفحه ۱۱ یکیوجواب داده
جوابشو بنویسید مثلا مقدار مقیت تولید فلان تقسیم بر فلان نه اینکه AوX