مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو مرغ و قارچ ایتالیایی 🍽️

دستور پخت پاستا آلفردو مرغ و قارچ ایتالیایی اصیل و خوشمزه

طرز تهیه پاستا آلفردو مرغ و قارچ : پاستا از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که انواع متفاوتی دارد. یکی از انواع پاستا، پاستا پنه مرغ یا پاستا پنه آلفردو نام دارد. برای تهیه پاستا ها معمو از سس های مخصوص استفاده می شود.۲ ویژگی مهم که پنه مرغ با سس آلفردو را تبدیل به یک غذای محبوب می‌کند، طعم خامه‌ای با پنیر آب شده و سریع آماده شدن آن است. خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد اولیه‌ی زیادی هم نداشته باشد.

برخی از این سس های پاستا که بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد؛ می توان سس پستو و سس آلفردو را نام برد. پاستا پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو یا همان چیکن پاستا آلفردو، یکی از انواع بسیار خوشمزه و پرطرفدار پاستا می باشد. آماده کردن سس آلفردو بسیار ساده است و همین موضوع باعث شده دستور پخت پنه آلفردو ساده باشد.

اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن ۲۰ در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامه‌ای به این غذا می‌دهد. با دستور پخت ماگرتا همراه باشید.

فیلم آموزش طرز تهیه پاستا پنه آلفردو مرغ و قارچ ایتالیا :



مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو مرغ و قارچ

  • پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
  • فیله مرغ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
  • شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم‌
  • سیر: ۳ حبه بزرگ
  • آویشن به میزان لازم
  • پودر جعفری یا جعفری تازه ریز خرد شده به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پاستا با سس آلفردو ایتالیایی
پاستا با سس آلفردو ایتالیایی

دستور پخت پاستا با سس آلفردو ایتالیایی

۱.در یک تابه‌ی بزرگ، قارچ‌های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درون‌بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می‌کند.

۲.قارچ‌ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیله‌ی مرغ خرد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد که مرغ آب‌دار و نرم باقی بماند.

۳.مرغ‌ها ار از تابه خارج کنید و سیر له شده یا رنده شده را برای مدت کوتاهی در روغن باقی مانده در تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و کمی تغییر رنگ دهد.

۴.در این لحظه خامه را در شیر حل و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند.

پاستا پنه مرغ و قارچ به همراه سس آلفردو
پاستا پنه مرغ و قارچ به همراه سس آلفردو

۵.بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند.

۶.وقتی سس شما شروع به جوشیدن کرد، فیله‌های مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود.

۷.در این حین به سراغ پاستاها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بسته‌بندی (یا حداقل برای ۷ دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستاها نرم شدند آن‌ها را از آب خارج و آبکش کنید. می‌توانید کمی آب خنک روی آن‌ها بریزید و آن‌ها را تکان دهید تا آب اضافی از آب‌کش خارج شود.

۸.در نهایت پاستاها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. می‌توانید پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.

دستور پخت از : مریم ابراهیمی

منبع
دیجی کالا

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =