طرز تهیه دونات با ماست ، یک عصرانه ایده آل را درست کنید
بهترین روش پخت دونات با ماست که همه را شگفت زده خواهید کرد
دونات با ماست یکی از خوراکیهای پرطرفدار در جوامع مختلف است. این خوراکی از خمیری تهیه میشود که شامل آرد، ماست، تخم مرغ و سایر مواد پختنی مانند شکر، بیکینگ پودر و وانیل است. بعد از تهیه خمیر، آن را به شکل گرد درمیآورند و داخل ماست و تخم مرغ قرار میدهند و سپس در روغن سرخ میکنند.
دونات با ماست معمولاً به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سریع الهضم در صبحانه، عصرانه یا دورههای تفریحی مصرف میشود. همچنین میتوان آنها را با چای یا قهوه سرو کرد. در ادامه با دستور تهیه دونات با ماست در بخش طرز تهیه ماگرتا با ما همراه باشید تا آموزش کامل آن را به شما بدهیم.

مواد لازم برای تهیه دونات با ماست
آرد | دو و نیم لیوان |
پودرقند | نصف لیوان |
ماست | نصف لیوان |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری سرپُر |
وانیل | نوک قاشق |
دستور پخت دونات با ماست
دونات با ماست یکی از خوراکیهای خوشمزه و سادهای است که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه دونات با ماست، میتوانید از دستور پایین استفاده کنید:
گام اول:
برای تهیه این دونات خوشمزه ابتدا ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بگذارید چند دقیقه بماند. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها، شکر قهوه ای و وانیل را با هم مخلوط کنید.
گام دوم:
مواد را خوب مخلوط کنید و روغن مایع را اضافه کنید. مواد را هم بزنید، بعد از اینکه یکی شد، ماست را به آنها اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید.
گام سوم:
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و به تدریج به مایع اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی شود تا به دست نچسبد.
گام چهارم:
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه استراحت دهید تا خمیر استراحت کند. خمیر را به قطر 1 سانتی متر رول کرده و با وردنه یا لیوان مخصوص برش بزنید.
گام پنجم:
دوباره خمیر را به مدت 5 دقیقه استراحت می دهیم سپس داخل تابه مقدار زیادی روغن می ریزیم و دونات ها را در روغن داغ می گذاریم و سرخ می کنیم. برای تزیین می توانید از شکلات ذوب شده یا ترافل استفاده کنید.

نکات مهم در طرز تهیه دونات با ماست
برای تهیه دونات با ماست، چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:
1- در مرحله تهیه خمیر، مواد خشک را با دقت و به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیری یکنواخت و بافتی متمایل به نرمی داشته باشید.
2- در صورتی که خمیر خیلی چسبنده باشد، میتوانید کمی آرد بر روی سطح کار و روی دستان خود استفاده کنید تا خمیر راحتتر قابل کار شود.
3- در مرحله تهیه ماست، بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید تا دونات شما بهترین طعم و بافت را داشته باشند.
4- در مرحله سرخ کردن دونات، روغن را باید به دمای متوسط گرم کنید تا دونات شما در زمان مناسب و بهترین شکل سرخ شوند.
5- پس از سرخ کردن دونات، بهتر است آنها را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا از روغن زیاد آنها خلاص شوند.
6- برای افزایش طعم دونات، میتوانید قبل از سرخ کردن، روی آنها کمی نمک و برگ جعفری بریزید.
7- در نهایت، بهتر است دونات را به زودی بعد از سرخ کردن مصرف کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشند.
امیدواریم مطالب گفته شده مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد؛ در صورت داشتن سوال، پیشنهاد یا هر موردی در رابطه مطلب طرز دونات با ماست، از طریق بخش دیدگاه اقدام نمایید تا ماگرتا به شما پاسخ بدهد.