طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی آبدار به روش جدید
دستور پخت کباب تابه ای آبدار خوشمزه مجلسی به سبک رستوران ها
طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی : این نوع غذا، یکی از انواع مختلف کبابهای خوشمزه و لذیذ است که در ابتدا، خانمهای خانهدار در منزل پخت آن را شروع کردند و بعد از آن وارد آشپزخانه رستورانهای مختلف شد. شما میتوانید از این غذا برای ناهار یا شام خودتان استفاده کنید و علاوه بر لذت یک کباب خوشمزه، به سفره خودتان جلای بیشتری بدهید.
این نوع کباب نیز مانند بقیه غذا دستور منحصر به فردی دارد که برای آمادهسازی آن باید از این دستور پخت پیروی کرد. به همین دلیل و برای کمک به شما تصمیم گرفتیم تا در این مقاله بخش طرز تهیه ماگرتا، روش پخت آن را به شما آموزش دهیم.
همچنین بخوانید : طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه
طرز تهیه پخت کباب تابه ای
در این قسمت در مورد مراحل مختلف پخت کباب تابهای شیک و مجلسی صحبت میکنیم تا بتوانید به راحتی آن را بپزید و این کباب را در وعده ناهار یا شام میل کنید.
مواد مورد نیاز برای پخت کباب تابهای
- پانصد گرم گوشت چرخ کرده
- دو عدد پیاز بزرگ
- چهار عدد گوجه فرنگی متوسط
- دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- دو عدد متوسط سیب زمینی
- یک قاشق غذاخوری آبلیمو
- یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- روغن و زردچوبه به اندازه کافی
همچنین بخوانید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی
مراحل پخت کباب تابه ای مجلسی
گام اول: رنده کردن پیاز و مخلوط کردن آن با گوشت چرخ کرده
در گام اول لازم است که پیازهای موردنیاز را به خوبی بشویید و آنها پوست بکنید، سپس این پیازها را با استفاده از یک رنده متوسط، رنده و به طور کامل ریز کنید.
بعد کاسهای بزرگ و جادار را انتخاب نمایید، پیازهای رنده شده خودتان را داخل آن بریزید و گوشت چرخ کرده را به آن پیازها اضافه نمایید تا به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند. در آخر کار، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مقدار لازم اضافه نمایید.
بعد از اینکه مخلوط را آماده کردید، آن را به مدت چند دقیقه و به خوبی ورز دهید تا کاملا یکدست شوند. برای پخت کباب تابهای با کیفیتتر، بهتر است که مخلوط خودتان را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس بقیه کارها را انجام دهید.
گام دوم: آماده کردن تابه
بعد از اینکه مخلوط خودتان را از یخچال خارج کردید، تابهای مناسب را انتخاب کنید و در کف آن مقداری روغن بریزید. سپس مایه یا مخلوط کباب تابهای خودتان را در کف آن ماهیتابه بریزید آن را صاف کنید تا قطر کباب تابهای شما در تمام زوایا یکسان و مساوی باشد.
گام سوم: پخت کباب تابهای
در این مرحله پخت کباب تابهای آغاز میشود. شما باید به دقت کباب تابهای خودتان را زیر نظر داشته باشید تا وقتی یک قسمت آن پخته شد، وارونهاش کنید. در صورتی که این کار را نکنید، یک قسمت کبابتابهای شما میسوزد و یک طرف آن پخته نشده میماند.
گام چهارم: آماده کردن سس کباب تابهای
هنگامی که در حال پخت کباب تابهای هستید، باید سس کباب تابهای خودتان را نیز آماده کنید. برای آماده کردن سس کباب تابهای باید مقداری گوجه را در ماهیتابهای جدا تفت دهید تا به طور کامل سرخ شود.
بعد از اینکه گوجه فرنگی را سرخ کردید، نصف فنجان آب به همراه زغفران دم کرده و کمی آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. در هنگام تفت دادن گوجه فرنگیها دقت کنید که گوجهها سوخته نشوند.
گام پنجم: مخلوط کردن کباب تابهای و سس آن
هنگامی دو طرف کباب تابهای شما به طور کامل سرخ شد، باید سس خودتان را به کباب تابهای درون ماهیتابه اضافه کنید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید تا سس کباب تابهای به طور کامل به خورد آن رود.
گام ششم: تزیین کباب تابهای
برای تزیین کباب تابهای میتوانید از سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی استفاده کنید و کباب تابهای خودتان را با استفاده از آن سرو کنید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی شمالی
کباب تابهای خودتان را آماده کنید
کباب تابهای یکی از غذاهایی است که برای نهار و شام بسیار مناسب میباشد و گزینه بسیار سبک و شیکی است. اما این غذا هم به مانند دیگر غذاها دارای روش پخت منحصر به فردی است که در این مقاله به طور آن را بیان کردیم. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا کباب تابهای میپزید یا خیر؟