مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه در خانه + نکات طلایی پخت برنج و راز خوشمزگی

آموزش طرز تهیه اکبر جوجه خانگی اصل به روش گلوگاه و پخت برنج مناسب اکبر جوجه

طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه و راز خوشمزگی اکبر جوجه : اکبر جوجه گلوگاه یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این نوع غذا دارای روش خاصی برای آماده‌سازی است که در صورت رعایت نکردن آن، نمی‌توانید یک اکبر جوجه اصل گلوگاه خوشمزه و لذیذ را آماده کنید.

به همین دلیل و برای کمک به شما ما در این مقاله طرز تهیه ماگرتا، طرز تهیه و روش مخصوص آماده کردن این نوع غذا را به شما می‌گوییم تا بتوانید اکبر جوجه خوشمزه و لذیذ را برای خودتان تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی

طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه
طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه

مراحل و طرز تهیه کامل اکبر جوجه اصل گلوگاه

برای تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه به طور معمول، از مرغ‌های جوان با وزن کم استفاده می‌شود. همین مورد باعث می‌شود که این نوع غذا دارای بافت نرم و لذیذ باشد. روش کلی پخت اکبر جوجه به این صورت است که مرغ را با استفاده از طعم‌دهنده‌های مختلف طعم‌دار می‌کنند و سپس آن را در مخلوطی از کره و روغن سرخ می‌کنند که وجود کره باعث افزایش کالری آن ‌به مقدار زیادی می‌گردد.

در ادامه کار گام به گام و به صورت کاملا جزیی، مراحل پخت این نوع جوجه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای پخت اکبر جوجه اصل گلوگاه

  • یک عدد مرغ کوچک
  • یک چهارم فنجان‌خوری زعفران دم کرده
  • صد گرم کره
  • یک عدد پیاز متوسط
  • حبه سیر متوسط
  • نصف لیوان آبلیموی تازه
  • نصف لیوان رب انار با کیفیت
  • یک لیوان برنج مرغوب
  • یک کیلوگرم لیموترش تازه
  • یک لیوان روغن مایع
  • نمک و فلفل به اندازه کافی

همچنین بخوانید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی

طرز تهیه اکبر جوجه تصویری

دستور پخت اکبرجوجه اصل گلوگاه خانگی مرحله به مرحله

گام اول: خرید مرغ، شستن آن و تقسیم کردن آن
در این مرحله لازم است که ابتدا یک عدد مرغ کوچک را خریداری نمایید. در هنگام خرید به سالم بودن مرغ توجه کامل داشته باشید، زیرا می‌تواند در تعیین طعم اکبر جوجه اثر قابل توجهی بگذارد.

سپس مرغ را به طور کامل بشویید و به دو نیم مساوی تقسیم کنید و در ظرفی بزرگ قرار دهید. توجه نمایید که برای تهیه اکبر جوجه، نباید پوست مرغ کنده شود.

گام دوم: طعم‌دار کردن مرغ
بعد از خرید و تقسیم مرغ نیاز است که آن را طعم‌دار کنید. برای طعم‌دار کردن مرغ لازم است که در ابتدا پیاز را به صورت حلقه حلقه درآورده و آن‌ها را به همراه سیر خرد کرده به ظرفی که مرغ در آن است، اضافه کنید.

بعد از این کار باید محلولی حاوی آب لیمو، آب نمک، فلفل سیاه و زعفران‌دم کرده آماده کنید و آن‌ را داخل همان ظرفی که مرغ کوچک شما در آن است، بریزید.

سپس بر روی آن سلفون بکشید و  به مدت چهار ساعت الی یک روز مرغ را در آن بخوابانید تا مرغ شما به طور کامل طعم‌دار و مزه‌دار شود.

گام سوم: آماده کردن ظرف پخت اکبرجوجه اصل گلوگاه
در این گام شما باید مرغ طعم‌دار شده را از یخچال خارج کنید. سپس باید قابلمه‌ای مناسب را انتخاب می‌کنید، کف آن را آغشته به روغن می‌کنید و بر روی شعله‌ی گاز می‌گذارید.

دقت کنید که حرارت قابلمه‌ی شما باید متوسط باشد تا هم مرغ شما نسوزد و هم به طور مناسبی پخته شود.

گام چهارم: شروع پخت مرغ اکبرجوجه
این مرحله، زمانی است که شما باید پخت اکبر جوجه خودتان را آغاز کنید. مرغ از یخچال درآمده را درون روغن داغ قابلمه‌ی بر روی گاز قرار دهید. بعد از مدت زمانی و در لحظه‌ای که دو طرف مرغ به حالت طلایی در آمد، باید آن را از قابلمه خارج نمایید.

گام پنجم: تفت دادن مرغ اکبرجوجه  در مخلوط روغن و کره
بعد از اینکه، مرغ را در روغن داغ سرخ کردید، نوبت تفت‌دادن آن در مخلوط روغن و کره می‌شود. برای انجام این کار، ابتدا، مقداری روغن به قابلمه اضافه می‌کنید و سپس کره لازم را در روغن آب می‌نمایید.

مرغ اکبرجوجه اصل گلوگاه خودتان را به مدت5 دقیقه در این مخلوط تفت می‌دهید و سپس از آن خارج می‌کنید.

گام ششم: گرفتن روغن اضافه اکبر جوجه با استفاده از توری فلزی
بعد از اینکه مرغ را از مخلوط روغن و کره خارج کردید، نوبت آن است که روغن اضافی آن را بگیرید. روغن اضافه مرغ را می‌توانید با استفاده از توری فلزی بگیرید و آن‌ را آماده سرو نمایید.

اصول پخت اکبر جوجه اصل و مجلسی
اصول پخت اکبر جوجه اصل و مجلسی

نکات طلایی راز خوشمزگی اکبر جوجه برای پخت اکبر جوجه اصل گلوگاه

برای پخت یک اکبر جوجه اصل گلوگاه لذیذ، علاوه بر رعایت متد خاص پخت آن باید، به نکات تکمیلی دیگری نیز توجه داشته باشید که در ادامه به شرح و توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

  • انتخاب و استفاده از روغن مناسب
    یکی از مواردی که باید در هنگام اکبر جوجه دقت کنید، انتخاب روغن مناسب و مخصوص سرخ‌کردن است. چون که اگر از روغن‌های خوراکی برای این کار استفاده کنید، مرغ اکبر جوجه شما، روغن بسیار زیادی جذب می‌نماید. همچنین روغن‌های سرخ‌کردنی به مانند روغن‌های خوراکی سیاه نمی‌شوند که همین امر باعث جلوگیری از سیاه‌شدن مرغ می‌شود.
  • جدا کردن تکه‌های پیاز از مرغ
    یکی از نکاتی که در هنگام سرخ‌کردن، حتما به آن دقت کنید، این است که باید تکه‌های پیاز موجود در محلول طعم‌دار کردن را از مرغ جدا کنید. زیرا این تکه‌های به سرعت و راحتی سوخته می‌شوند و باعث بد‌شدن طعم نهایی اکبر جوجه و زشتی ظاهر نهایی آن می‌گردد.

پخت برنج مناسب اکبر جوجه اصل گلوگاه

به طور معمول برای سرو اکبر جوجه اصل گلوگاه از برنج کته استفاده می‌شود که در ادامه روش پخت برنج کته را به شما آموزش می‌دهیم.

روش پخت برنج کته

  • مرحله اول: خیساندن برنج
    در ابتدار باید برنج را در آب بخیسانید. برای خیساندن قابلمه‌ای را پر از آب کنید، دقت کنید که سطح آب یک بند انگشت بیشتر از سطح خود برنج باشد.
  • مرحله دوم: دم کردن برنج کته مخصوص اکبرجوجه اصل گلوگاه
    بعد از مرحله قبل، باید مقداری نمک و فلفل به برنج اضافه کنید و آن را روی حرارت مناسب قرار دهید. سپس بعد از جوش آمدن، کف برنج را بگیرید. حرارت را کم کنید، در آن را بگذاریدو بعد از تمام‌شدن آب برنج دم کنی را بر روی در قابلمه بگذارید تا برنج کته اکبر جوجه اصل گلوگاه شما دم بکشد.
  • مرحله سوم: سرو برنج کته
    بعد از حدود نیم‌ساعت برنج کته شما آماده سرو شده است. قبل از سرو حتما مقداری روغن بر روی کته بپاشید تا کته شما خشک نباشد. سپس و بعد از پاشیدن روغن، آن را در ظرفی مناسب بکشید و سرو کنید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه مربا هویج شفاف

اکبر جوجه اصل گلوگاه خودتان را آماده کنید

اکبر جوجه اصل گلوگاه یکی از لذیذ‌ترین غذاها است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل خودتان آماده کنید. به همین دلیل و برای کمک به شما، ما در این مقاله سایت ماگرتا، طرز تهیه اکبر جوجه اصل را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید به راحتی و با سرعت بالا اکبرجوجه خودتان را آماده کنید. در قسمت نظرات سایت ماگرتا، سوالات خودتان را از ما بپرسید تا در اولین فرصت به آن‌ها پاسخ دهیم.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + پنج =