طرز تهیه کمپیر سیب زمینی شکم پر تنوری ترکیه ای 🤤+ ویدیو
طرز تهیه و آماده سازی کومپیر سیب زمینی شکم پر ترکیه ای جدید
طرز تهیه کمپیر سیب زمینی کبابی شکم پر ترکیه ای : کمپیر یکی از غذاهای پر کالری و مقوی ترکیه ای است که اگر چه به سرعت آماده میشود ولی مضرات غذاهای فستفودی را ندارد. این غذا در کمتر از نیم ساعت آماده میشود، البته به شرطی که از سبزیجات کنسروی استفاده کنید.
کمپیر یا کومپیر یک غذای ساده خیابانی در ترکیه است که با سیب زمینی درست میشود. میتوان گفت کمپیر یک نوع سیب زمینی تنوری است. کمپیر با مخلفاتی مثل پنیر رنده شده، قارچ، كره، ترشی کلم، خیارشور، ذرت، چغندر اسلایس شده و زیتون سیاه پر میشود. حتی در بعضی دستور پختها از سوسیس و انواع گوشت هم برای درست کردن کمپیر استفاده میشود. با طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.
همچنین توصیه می شود طرز تهیه راتاتویی خوشمزه فرانسه ای را ببینید.
فیلم آموزش طرز تهیه کمپیر سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه کومپیر سیب زمینی ترکیه ای
- سیبزمینی درشت: ۱ عدد معادل ۳۰۰ گرم و یا ۲ عدد سیبزمینی ۱۵۰ گرمی
- زیتون حلقهای سیاه: ۲ قاشق سوپخوری
- زیتون حلقهای سبز: ۲ قاشق سوپخوری
- فلفل دلمهای رنگی خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- دانه ذرت: ۳ قاشق سوپخوری
- ترشی کلم قرمز: ۳ قاشق سوپخوری
- کره: ۱۰ گرم
- پنیر پارمسان: ۲ قاشق سوپخوری
- پنیر پیتزا: ۳ قاشق سوپخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- ژامبون مرغ یا گوشت خلالیشده: ۴ قاشق سوپخوری
آموزش دستور پخت سیب زمینی شکم پر
- فر را در دمای ۲۰۰ درجه گرم می کنیم.
- سیب زمینی ها را خوب شسته و در فویل می پیچیم.
- سیب زمینی ها را در فر قرار داده و دما را تا ۲۵۰ درجه افزایش می دهیم.
- حدود ۹۰ دقیقه بعد سیب زمینی ها پخته شده اند. (چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می کنیم، اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است )
- داخل سیب زمینی ها را خالی می کنیم (البته می توانید مخلوط کردن را داخل خود سیب زمینی نیز انجام دهید)
- پوره سیب زمینی را با پنیر و کره مخلوط می کنیم.
- مخلوط را به درون پوسته سیب زمینی برمیگردانیم.
- سایر مواد را به آن اضافه کرده و با سس سرو می کنیم.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری بدون فر
مرحله اول:
سیب زمینی ها را بشویید و پوستشان را مثل روش های قبلی با اسکاچ تمیز خوب بسایید. اگر کوچک هستند آنها را نصف و اگر متوسط هستند چهار قاچ کنید.
مرحله دوم:
روغن را در تابه ای داغ کنید. سیب زمینی ها را از سمت برش خورده در تابه قرار دهید. 10 دقیقه بدون تکان دادن روی شعله متوسط بگذارید. بعد از این مدت چک کنید زیر سیب زمینی ها ترد و طلایی شده باشد. در غیر این صورت کمی دیگر تا نتیجه مطلوب صبر کنید.
مرحله سوم:
حال آب مرغ یا گوشت را بریزید و شعله را کم کنید. در تابه را ببندید و حدود 20 دقیقه صبر کنید. بعد از این مدت در تابه را بردارید. اگر آبی باقی مانده صبر کنید بخار شود. نمک، فلفل و در صورت تمایل یک شاخه رزماری اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا سیب زمینی حسابی برشته شود. سیب زمینی تنوری بدون فر شما حاضر است. نوش جان!
نکته های تهیه کمپیر سیب زمینی شکم پر ترکیه
۱ .در ایران مرسوم است که کمپیر را با پنیر پیتزا می پوشانند و دوباره تنوری می کنند در این صورت حتما ظرف مورد نظر را با فویل بپوشانید تا پنیر پیتزا نسوزد.
۲ .کمپیر بسیار سلیقه ای است به طوری که در بسیاری از کشور ھا بار مخصوص سرو آن وجود دارد که با انواع و اقسام سبزیجات پر شده است و هرکس بنا به سلیقه خود سیب زمینی اش را می پزد.
۳ .در برخی از دستورهای سیب زمینی را آبپز می کنند واز سیب زمینی آبپز برای کمپیر استفاده می کنند یا این که این روش توصیه نمی شود ولی اگر کمبود وقت دارید این روش جایگزین خوبی خواهد بود.
۴ .همانطور که گفته شده سرو کمپیر سلیقه ای است و از انواع سبزیجات به طور خام یا پخته می توان استفاده کرد و اگر لوبیا قرمز را دوست نداشتید حذفش کنید.
۵ .بھتر است کمپیر را گرم یا داغ سرو کنید.
شما چطور کمپیر سیب زمینی شکم پر مخصوص کشور ترکیه را تهیه میکنید؟