سبک زندگی

دنبال یه غذای باکلاس و خاصی؟ این لازانیا رو در توستر درست کن همه برگاشون بریزه

لازانیا یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و مورد علاقه بسیاری از مردم سراسر جهان است. لازانیا یک غذای کامل بوده که با دارا بودن پروتئین و سبزیجات و کربوهیدرات، به راحتی انرژی شما را تامین میکند. بیشتر مردم لازانیا را جزء غذاهای ویژه می دانند و آن را برای مهمانی های خود سرو می کنند. وقتی لازانیا در آون توستر می پزید، خیالتان بابت نتیجه نهایی راحت باشد چون آون توستر از عهده این کار به خوبی بر می آید.

آشپزی با آون توستر راحت و کم هزینه بوده و غذاهای زیادی در آن به سرعت حاضر می شوند. یکی از مزیتهای پخت لازانیا در آون توستر نسب به اجاق گاز این است که زمان بسیاری کمتری برای آن صرف می شود و محیط آشپزخانه نیز گرم نمی شود.

طرز تهیه لازانیا در توستر
طرز تهیه لازانیا در توستر

بعد از پخت لازانیا در آون توستر می توانید غذای خود را به مدت 3 تا 5 روز در فریزر نگهداری کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که باقی مانده غذا را در یک ظرف پلاستیک مخصوص مایکروفر گذاشته یا با پلاستیک بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید.

همچنین می توانید باقی مانده غذا که در فریزر منجمد کرده بودید را بعد از پوشاندن با فویل آلومینیومی و پخت در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در آون توستر دوباره گرم کنید تا لازانیا داغ و مثل روز اول آماده خوردن شود. در ادامه با طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا در آون توستر :

  • ورق لازانیا 500 گرم
  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای 2 عدد
  • قلرچ 200 گرم
  • سس کچاپ : 3 قاشق غذا خوری ، سس سفید دو قاشق غذاخوری
  • آویشن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم (250 گرم)
  • کره ( 25 گرم)
  • آرد (2 قاشق غذاخوری)
  • 2 قاشق خامه

لازم به ذکر است که مواد لازم برای تهیه  این غذا مناسب برای 4 نفر است.

طرز تهیه لازانیا با آون توستر:

تهیه لازانیا در آون توستر بسیار ساده است. با ما در آین آموزش همراه باشید و قدم به  قدم این غذای خوشمزه را آماده کنید.

در این مرحله به آماده سازی لازانیا می پردازیم:

1- ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش گذاشته و صبر کنید تا به مدت حداقل 3 دقیقه در اب جوش بماند. وقتی که ورقه ها کاملاً نرم شد آنها را آبکشن کنید. در ابتدا ورقه های به هم چسبیده اند. آنها را زیر آب سر گرفته و یکی یکی دور یک سبد یا ظرف بزرگ بچینید که بعدا برداشتن آنها راحت باشد.


2- پیاز را به صورت نگینی و ریز ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و  به همراه یک و نیم لیوان آب و پیاز خرد شده روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا گوشت کاملا بپزد. حین پختن آن را هم بزنید و تفت دهید. در حین تفت دادن مقداری فلفل و زدرچوبه به آن اضافه کنید تا بوی آن گرفته شود.


3- قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و آب آن را بگیرید. به منظور گرفتن آب قارچ آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا آب آن تبخیر شود.


4- زمانی که گوشت پخت و آب آن بخار شد مقداری روغن به آن اضافه کنید و اندکی هم هم بزنید و آن را تفت دهیدسپس رب گوجه فرنگی و قارچ و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید. در ضمن نمک را در این مرحله به مقداری که نیاز است اضافه نمایید تا طعم خوبی بگیرد.دست آخر ادویه هایی که دوست دارید به آن اضافه کنید. معمولا دارچین و آویشن طعم خوبی به لازانیا می دهد. اگر طعم های تند دوست دارید می توانید فلفل اضاف کنید.
مایه گوشت لازانیا در این مرحله آماده است و می توانیم سراغ ورقه های پخته شده لازانیا برویم.


5- برای تهیه سس بشامل در یک تابه جداگانه، ابتدا کره را با مقداری آرد تفت می دهیم و در حین تف دادن،  شیر را کم کم  اضافه میکنیم. در حین اضافه کردن شیر باید مواد را بطور مرتب هم زد که آرد گوله ای نشه و آرد هم ببنده.  وقتی که مواد به غلظت مناسبی رسید ریختن شیر را قطع میکنیم.غلظت این سس باید در حدی باشد که وقتی انگششتان رو روی قاشق می کشید رد انگشتتان روی قاشق بماند. برای خوش طعم شدن آن می توانید  قاشق خامه دست آخر به آن اضافه کنید.


6- ظرف مناسب آون توستر که می تواند به صورت گرد یا مستطیلی باشد را چرب کنید و یک لایه ورقه لازانیا روی آن بچینید. مقداری از مایه گوشتی لازانیا را روی ورقه لازانیا قرار دهید. می توانید در این مرحله سس بشامل نیز روی لازانیا بریزید. روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. این مرحله را چند بار تکرار کنید تا ارتفاع لازانیا تا نزدیکی لب ظرف بالا بیاید. معمولا با سه لایه لازانیا این کار انجام می شود. حالا نوبت آماده سازی آون توستر است

در این مرحله به آماده سازی آون توستر می پردازیم

برای آماده سازی دستگاه و تهیه لازانیا در توستر مراحل زیر را انجام دهید.

1. توستر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

مطمئن شوید که آون توستر روی یک سطح صاف و یکدست قرار دارد. ضمنا مطمئن شوید که وسایلی که در برابر حرارت تغییر شکل میدهند (مثل پلاستیک و کمد دیواری ها) از دستگاه دور باشد. سپس آن را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2. آون توستر را برای پخت لازانیا تنظیم کنید

بعد از تنظیم دما، هر دو المنت بالا و پایین را روشن کرده و فن گردش هوا را نیز روشن کنید. حداقل 5 دقیقه صبر کنید تا فر به دمای دلخواه برسد.

3. ظرف پخت را داخل آون توستر قرار دهید.

پس از قرار دادن ظرف لازانیا در آون توستر می بایست زمان پخت را روی 30 دقیقه تنظیم کنید. البته بسته به قدرت دستگاه، معمولا پخت لازانیا با توستر به 45 دقیقه زمان نیاز دارد.

4. گریل کردن روی لازانیا.

برای اینکه روی لازانیا طلایی و سرخ شود، المنت پایین و فن را خاموش کنید و فقط المنت بالا را روشن بگذارید. به مدت 2-3 دقیقه صبر کنید تا روی لازانیا طلایی شده و پنیر روی آن شروع به حباب زدن کند. حتما از پشت شیشه چک کنید که روی آن نسوزد. سپس آن را از دستگاه با دستگیره در بیاورید.

5. بعد از 15 دقیقه استراحت سرو کنید.

قبل از سرو برای خانواده و مهمانان، اجازه دهید 15 دقیقه بیرون بماند. می توانید از موادی مانند سس گوجه فرنگی و خردل یا مایونز برای سرو این غذا استفاده کنید. همچنین استفاده از برگ ریحان برای تزئین این غذا خیلی جلوه زیبایی به آن می دهد.

نکات مهم در پخت لازانیا در توستر

لازانیا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که می‌توان آن را در توستر نیز پخت. برای پخت لازانیا در توستر باید به نکات زیر توجه داشت:

  • دمای مناسب برای توستر حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد است.
  • قدرت دستگاه توستر بسیار مهم است و در صورتی که قدرت آن کم باشد، زمان پخت لازانیا باید به حدود ۴۵ دقیقه افزایش یابد.
  • برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا، می‌توانید در توستر یک ظرف آب تمیز قرار دهید.
  • در صورتی که توستر دارای گزینه گریل باشد، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.
  • زمان پخت لازانیا در توستر حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه است و بسته به قدرت دستگاه ممکن است زمان پخت تغییر کند.
  • در صورتی که قصد دارید لازانیا را در توستر پخت کنید، باید توستر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و المنتهای بالا و پایین به شکل همزمان روشن باشند.

به انتهای مقاله طرز تهیه لازانیا در توستر رسیدیم، اگر از مدل های معرفی شده در این نوشته خوشتان آمد حتما آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. همچنین اگر نظری دارید آن را از بخش دیدگاه برای ما بنویسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 19 =