مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگیمهارت های زندگی

وقتی دلمان گرفته چیکار کنیم؟ روش هایی که شما را وارد مسیر خوشحالی می کند

راه حل هایی موثر و سریع برای رهایی از احساس بد و دلگیر بودن روحیه انسان

احساس ناراحتی و دلگیر بودن یک احساس کاملا طبیعی و بخشی از زندگی انسان است که معمولا ناشی از چندین عامل مختلف می باشد. در برخی اوقات، این احساسات می‌توانند زندگی روزمره ما را تحت تأثیر قرار دهند و به ما اجازه ندهند که با انرژی و شادابی لازم زندگی کنیم. در ادامه در بخش سبک زندگی ماگرتا همراه ما باشید.

وقتی دلمان گرفته چیکار کنیم؟

دلایل دلگیر شدن و حال بد

متحم اول ناراحتی و دلگیری انسان بدون شک استرس می باشد. هنگامی که شما تحت فشار هستید، بدن شما به حالت حمله یا فرار در می‌آید، که باعث ایجاد تنش بر روی سیستم عصبی شما می‌شود و می‌تواند احساس گرفتگی را تشدید کند.

راه‌های مختلفی برای مدیریت و مقابله با این احساسات وجود دارد، از جمله تکنیک‌های مدیریت استرس مانند تمرینات تنفس و مدیتیشن، مراقبت از سلامت جسمی مانند خواب کافی و تغذیه مناسب و استفاده از شبکه‌های حمایتی مانند دوستان و خانواده یا حرفه‌ای‌های مراقبت از سلامت روان.

افسردگی نیز یکی دیگر از مهم ترین عامل های حال بد انسان می باشد که می‌تواند باعث احساس گرفتگی و دلتنگی طولانی‌مدت شود. اگر شما برای مدت طولانی احساس ناراحتی می‌کنید و هیچ راهی برای بهبود این حالت پیدا نمی‌کنید، ممکن است نیاز به کمک حرفه‌ای داشته باشید.

استرس و افسردگی دو عامل مهمی بودند که باعث می شدند انسان احساس بدی داشته باشد. سایر عوامل عبارتند از:

تغییرات در زندگی: تغییرات بزرگ در زندگی، مانند از دست دادن شغل، مرگ یک عزیز، جدایی یا از دست دادن یک رابطه، می‌تواند باعث احساس گرفتگی شود.

کمبود خواب: کمبود خواب می‌تواند باعث کاهش توانایی شما در مدیریت استرس شود، که در نتیجه می‌تواند به احساس ناراحتی منجر شود.

کمبود تغذیه: برخی از مواد مغذی، مانند امگا-3 و ویتامین D، برای سلامتی عصبی ضروری هستند. کمبود این مواد مغذی می‌تواند باعث احساس ناخوشایند در شما شود.

به یاد داشته باشید که اگر شما برای مدت طولانی احساس گرفتگی و دلتنگی می‌کنید و نمی‌توانید راهی برای کاهش آن پیدا کنید، باید با یک متخصص صحبت کنید.

روش های درمان ناراحتی و دلگیر بودن انسان

چگونه حال دلمان را خوب کنیم

احساس گرفتگی و دلگیری احساسات طبیعی هستند و همه ما گاهی اوقات این احساسات را تجربه می‌کنیم. مهم این است که به خودمان اجازه دهیم که این احساسات را بپذیریم و سپس راه‌های سالم و مثبت برای مقابله با آن‌ها پیدا کنیم. برخی از این راه عبارتند از:

شناخت عامل یا عوامل: اولین گام برای کنترل این احساسات، شناخت عامل یا عوامل اصلی آن‌ها است. برخی اوقات، ممکن است این کار سخت باشد، اما با کمی تمرکز و تامل می‌توانیم به این نکته پی ببریم.

وقتی سرگرم کننده بگذرانید: یک فیلم خوب تماشا کنید، کتابی بخوانید یا به موسیقی گوش دهید. شما می‌توانید حتی یک بازی را امتحان کنید یا با دوستان خود چت کنید.

وقت در خارج از خانه بگذرانید: یک پیاده‌روی یا ورزش در فضای باز می‌تواند به کاهش استرس و احساس بهتر کمک کند.

مدیتیشن یا تمرینات تنفس: مدیتیشن و تمرینات تنفس می‌توانند به کاهش تنش و ایجاد حس آرامش کمک کنند. همچنین شما می‌توانید تکنیک‌هایی مانند یوگا، تمرینات تنفس یا مدیتیشن را امتحان کنید.

نوشتن: به گفته برخی کاربران نوشتن چیزهایی در مورد احساسات و دلبستگی‌هایشان به آن‌ها کمک می‌کند تا حالشان بهتر شود. شما نیز می‌توانید یک یادداشت بنویسید یا حتی یک وبلاگ را در اینترنت راه اندازی کنید و با سایر انسان ها گفت و گو کنید.

صحبت کردن با یک دوست یا خانواده: برخی افراد ممکن است بخواهند با کسی که به آن‌ها اهمیت می‌دهد در مورد احساسات خود صحبت کنند.

با این حال، همیشه خوب است به یاد داشته باشیم که هر فرد متفاوت است و راه حل های مختلفی برای مقابله با دلگیری خود دارد. پس همیشه به خودتان اجازه دهید تا آنچه که برای شما کار می‌کند را پیدا کنید.

چگونه سریعا حال دلمان را خوب کنیم
Cork, Ireland

چه زمانی حال ما خوب می شود

برای اینکه بفهمید چه زمانی حال شما خوب می شود باید به سوالات زیر پاسخ دهید. اگر اکثر جواب های شما جنبه منفی داشته باید هر چه زودتر به یک روانپزشک مراجعه کنید در غیر اینصورت با گذشت کمی زمان حال شما بهتر می شود.

  1. آیا شما مدت زمان طولانی است که احساس ناراحتی می‌کنید؟
  2. این احساسات فقط در یک زمان خاص اتفاق می‌افتند؟
  3. آیا شما می‌توانید عوامل اصلی این احساسات را شناسایی کنید؟
  4. چه چیزی بیشترین تاثیر را بر احساس گرفتگی شما دارد؟
  5. چه کارهایی را انجام داده‌اید که به شما کمک کرده است تا با این احساسات مقابله کنید؟
  6. آیا برنامه روزانه مناسبی دارید؟
  7. آیا خواب کافی دارید؟
  8. آیا در انجام وظایف روزمره خود دچار مشکل می شوید؟
  9. آیا ورزش یا فعالیت‌های فیزیکی دیگری بخشی از برنامه روزانه شما است؟
  10. آیا شما معمولا غذاهای سالم و مغذی می‌خورید؟

اگر احساس می‌کنید که نمی‌توانید با این احساسات مقابله کنید و در روزمرگی یا انجام وظایف روزانه خود مشکل دارید، توصیه می‌شود که حتما با یک متخصص صحبت کنید. شاید ابتدای کار کمی بترسید اما در آینده بخاطر انجام این کار از خودتان تشکر می کنید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫7 دیدگاه ها

  1. فقط کافیه قبول کنید اون لحظه حالتون بده اینا بپذیرید تا آرام شید هیچ کار دیگه ای نکنید آدم گاهی حالش خوبه گاهی نه هر چی بگی حالم بده تلاش برای رفعش کنی بدتر میشی

  2. سلام گاهی اوقات آدم از فشار مسولیت هایی که به گردنش افتاده حالش بد میشه اوضاع را طوری میچینند که آن که از همه مظلوم تره یا به اصطلاح متواضع تره مسولیت بپذیرد تروخدا با آدم های اطرافمان این کار را نکنیم چون باعث حال بدشان میشویم بعد هم میشینیم به قضاوت اینکه طرف با کیفیت زندگی نمی کند شاید توان طرف با وجود درد و بیماری اندازه یک آ دم سالم نیست

  3. به امام زمان علیه السلام حرف بزن اهل بیت علیهم السلام حال آمدم را خوب می کنم مخصوصا مادر سلام الله علیها

  4. من که به شخصه وقتی دلم میگیره میرم امام زاده یا حرم حضرت معصومه علیه السلام چون اینها بهترین بندگان خدا روی زمین هستن ودرد دلهامون میشنون ودرمان میکنن به خاطره همین آدم با یه دنیا انرژی مثبت برمیگرده خونه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 2 =