طرز تهیه موهیتو خانگی به روش کافی شاپی ها بسیار خنک و مخصوص تابستان
راهنمای درست کردن یک موهیتو بسیار خنک و خوشمزه نعنایی به سبک کافی شاپ
موهیتو یا موجیتو که با نام موخیتو نیز شناخته می شود، نوشیدنی ای است که منشا آن کوبا است. این کوکتل از 5 ماده اصلی تشکیل شده است: رام سفید، شکر، آب لیموترش، آب سودا (آب گازدار) و نعنا. در موهیتو، برگ های نعناع را خرد کرده و با شکر، آب، آب لیمو و غیره مخلوط می کنند.
اگرچه موهیتو یک نوشیدنی کوبایی در نظر گرفته میشود، اما معلوم نیست که کوباییها خودشان آن را اختراع کردهاند یا دستور پخت موهیتو را از جای دیگری به عاریت گرفتهاند. در طرز تهیه ماگرتا با ما همراه باشید.
- برای تهیه موهیتو می توان از مواد مختلفی استفاده کرد، اما رایج ترین نوع موهیتو موهیتو با آب گازدار نعناع یا موهیتو با آب گازدار نعنا است.
- با نعناع خشک می توانید موهیتو درست کنید اما اگر موهیتو خوش طعم و خوش طعمی می خواهید از برگ نعناع تازه استفاده کنید.
- همچنین می توانید موهیتو را با آب نعناع درست کنید. به این ترتیب آب نعناع، آب، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. وقتی شکر آب شد، تکه های یخ را اضافه کنید. یک موهیتو با برگ نعنا و قاچ لیمو درست کنید و سرو کنید. می توانید مواد را دو دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن سرو کنید.
- موهیتو را تازه سرو کنید زیرا احتمال تلخ شدن آن بعد از نشستن زیاد است.
- موهیتوهای ساخته شده از مخلوط کن طعم تندتری دارند.
مواد لازم برای تهیه موهیتو کافی شاپی
- نعناع تازه: 10 برگ
- لیموترش تازه: 1 عدد
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- سودا (آب گازدار): 1/2 فنجان فرانسوی
- یخ قالبی: 1 لیوان دسته فرانسوی
دستور تهیه موهیتو کلاسیک نعنایی
موهیتو نعنایی یکی از نوعهای معروف موهیتو است که با اضافه کردن نعنا به مواد اصلی، عطر و طعم مطلوبی به غذا اضافه میشود. برای تهیه موهیتو نعنایی به روش زیر عمل کنید:
مرحله 1: برگ های نعناع را بشویید و با لیمو بکوبید
برگ های نعناع را بشویید و ساقه ها را جدا کنید. لیمو را از وسط نصف کنید. برگ های نعناع و برش های لیمو را با همزن برقی یا دستی خرد کنید. تا روغن نعناع و آب لیمو ظاهر شود.
مرحله 2: شکر و نوشابه را به نعناع و لیمو اضافه کنید.
بقیه لیمو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا آب آن گرفته شود. تمام مواد زده شده و له شده را در لیوان بریزید و شکر را اضافه کنید. جوش شیرین را روی مخلوط بریزید و هم بزنید.
مرحله 3: موهیتو نعنا را روی یخ سرو کنید
قالبهای یخ را اضافه کنید. مقدار شکر را اندازه بگیرید و به اندازه دلخواه اضافه کنید. وقتی به طعم دلخواه رسید، موهیتو ساده را در لیوان ها ریخته و با نعنا و لیمو تزیین کنید.
اگر دقت کرده باشید طعم و عطر نعنا در موهیتوهای رستوران بسیار مطبوع است. دلیل این امر این است که رستوران ها از نعنای تازه برای تهیه موهیتو استفاده می کنند. اگر می خواهید موهیتو شما شبیه یک رستوران باشد، حتما از نعنای تازه استفاده کنید.