سبک زندگی

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه و نرم به روش شیرینی پزی ها

طرز تهیه شیرینی کشمشی تنور گازی خانگی به سبک قنادی ها

طرز تهیه شیرینی کشمشی : شیرینی کشمشی یکی انواع شیرینی‌های بسیار خوش طعم و پرطرفدار ایرانی است که می‌توان آن را از شیرینی‌های قدیمی نیز معرفی کرد که سلیقه‌ای به دو شکل نرم و خشک، پخته می‌شود. از این شیرینی می‌توانید در مراسمات مختلف استفاده کنید‌.

در ادامه با بخش شیرینی ماگرتا همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه شیرینی کشمشی را به شما عزیزان و دوستداران آشپزی، شرح دهیم.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادیها

طرز تهیه شیرینی کشمشی
طرز تهیه شیرینی کشمشی

مواد لازم جهت تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه برای ۸ الی ۱۰ نفر

  • دویست و نود گرم آرد قنادی
  • دو عدد تخم مرغ
  • صد گرم کشمش
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • صد و پنجاه گرم کره
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • دویست و پنجاه گرم پودر قند

طرز تهیه شیرینی کشمشی خوش عطر و طعم ایرانی

در کل می‌توان گفت یک شیرینی سنتی و قدیمی ایرانی است که تقریبا تمام ایرانی‌ها عاشق آن هستند که قابلیت آماده‌سازی در منزل را نیز دارد. پس چه بهتر است که خودتان این شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ را که همه آن را می‌پسندند، در منزل درست کنید و در مهمانی‌ها و یا مراسمات دیگر مورد استفاده قرار دهید.

 یا حتی فقط به مقدار کمی برای اعضای خانواده‌ خودتان درست کنید و از اینکه این شیرینی خوش طعم و خوش عطر را در کنار آنها میل می‌کنید، لذت ببرید. از این شیرینی حتی می‌توانید به عنوان عصرانه و یا تغذیه کودکان در مدرسه، سر کار و جاهای دیگری نیز استفاده کنید.

مرحله اول
در ابتدا برای تهیه شیرینی کشمشی در منزل، حدود یک ساعت کره را در بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و بعد از اینکه دمای کره با دمای محیط یکی شد، آن را در یک ظرف تقریبا بزرگ بریزید و سپس پودر قند و وانیل را به ظرف کره اضافه کنید.
سپس با همزن هم بزنید تا کاملا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. با همزن برقی این کار را انجام دهید تا هم سریع‌تر و هم بهتر مواد باهم مخلوط شوند.

مرحله دوم
آنقدر هم بزنید تا ترکیب کره شما، یکدست، لطیف و کرم رنگی را به خود بگیرد. سپس وقتی مواد کره را به خوبی هم زدید، تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مجددا تخم مرغ با مخلوط شما، خوب ترکیب شود.

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی کشمشی خوش عطر و طعم ایرانی

مرحله سوم
سپس بعد از اضافه‌کردن تخم مرغ‌ها، آرد را کم کم و آرام آرام به مایع شیرینی اضافه کنید. دقت نمائید که آرد را به هیچ وجه به یکباره به مواد اضافه نکنید و آن را کم‌کم داخل مواد بریزید و همانطور که آرد را اضافه می‌کنید، مخلوط را با همزن خوب ترکیب کنید تا مایع شیرینی شما بافت یکدستی را به خود بگیرد.

مرحله چهارم
در این مرحله، فر را روشن کنید و روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و سینی فر را بیرون بیاورید. اجازه دهید تا فر گرم شود، سپس کشمش‌ها را خوب پاک کنید و شست و شو دهید، بعد از آن حدود ۳۰ دقیقه کشمش‌ها را در آب بخیسانید تا کاملا تمیز شوند و نیز مقداری نرم‌تر شوند، سپس آن‌ها را آبکش کنید.

مرحله پنجم
بعد از آبکش‌کردن کشمش‌ها، آن‌ها را به مواد خودتان بیفزائید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس کشمش‌ها را در همه جای مایع شیرینی پخش کنید تا در همه‌جا به طور یکسان وجود داشته باشند. بار دیگر با همزن مواد را هم بزنید تا بافت مایع شیرینی شما بعد از اضافه‌کردن کشمش، یکدست‌تر شود.

مرحله ششم
سپس مایع شیرینی را در یک قیف بریزید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی ‌بپوشانید. بعد مایع شیرینی را که در قیف ریخته بودید را با فاصله از هم به اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی بریزید.

تاکید بر این است که حتما بین آن‌ها فاصله مناسب باقی بگذارید، چون وقتی شیرینی را در فر قرار می‌دهید، خود به خود مایه شیرینی پهن می‌شود و قطعا نیاز به جا برای پخت دارد.

مرحله هفتم
سینی شیرینی ‌را در فر قرار دهید و اجازه بدهید تا به مدت ۱۵ دقیقه پخته شوند. یکی از نشانه‌های پخته‌شدن شیرینی‌ها این است که دور آن‌ها طلایی می‌شود. پس هر وقت دیدید که دور شیرینی‌های شما به رنگ طلایی درآمده، سینی فر را بیرون بیاورید، چون شیرینی‌ها کاملا پخته شده اند و آن‌ها را دانه دانه از کاغذ روغنی جدا کنید و اجازه دهید تا مقداری خنک شوند.

سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. همچنین می‌توانید این شیرینی‌ها را به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده

طرز تهیه شیرینی کشمشی برای 10 نفر
طرز تهیه شیرینی کشمشی برای 10 نفر

نکات طلایی و فوت و فن پخت شیرینی کشمشی

1-  شما می‌توانید برای جلوگیری از این‌که کشمش‌ها به ته شیرینی نشست نکنند، آن‌ها را با مقداری آرد مخلوط کنید، سپس الکشان کنید تا آرد اضافی آن‌ها پاک شود. به این شکل دیگر کشمش‌ها به ته شیرینی نمی‌روند.

2- برای اینکه شیرینی کشمشی شما خوش طعم‌تر شود، مقداری مغز گردو را خرد کنید و به مایع شیرینی کشمشی اضافه کنید. با این کار هم طعم شیرینی شما به یاد ماندنی‌تر می‌شود و هم باعث می‌شود تا شیرینی کشمشی از آن حالت یکنواخت همیشگی خارج شود و ظاهر مجلسی‌تری به خود بگیرد.

3- شما می‌توانید این شیرینی را به مدت ۱۰ روز در ظرف در بسته و در جایی خنک، نگهداری کنید.

4- همچنین این امکان وجود دارد که بدون استفاده از فر و به کمک ماهیتابه دو طرفه، اقدام به تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه کنید و تقریبا همان نتیجه‌ای را بگیرید که از فر می‌گیرید.

طرز تهیه دونات خانگی ساده خوشمزه

شیرینی کشمشی خودتان را بپزید

اگر به نکاتی که در قسمت نکات تکمیلی و نیز در مراحل پخت برای شما عزیزان آوردیم و شرح دادیم، دقت لازم را بفرمائید و تمام مراحل را طبق مراحل توضیح داده شده، انجام دهید در پخت این شیرینی بسیار خوشمزه به هیچ گونه مشکلی بر نخواهید خورد و می‌توانید آن را به راحتی آماده کنید.

و در آخر از شما عزیزان و همراهان همیشگی سایت ماگرتا، متشکر و ممنونیم که تا به اینجای مطالب ما را همراهی نمودید و برای یادگیری این شیرینی سنتی ایرانی که دارای طرفداران بی شمار است، ما را انتخاب کردید.

اگر شما نیز نکته‌‌ای در رابطه با پخت و تهیه این شیرین خوشمزه، دارید. می‌توانید در قسمت نظر‌ات سایت ماگرتا، پیشنهادات و تجربیات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید تا دیگر دوستانی که ما را دنبال می‌کنند، نیز  از تجربیات بی نظیر شما، بهره‌مند شوند و استفاده لازم را از آن‌ها ببرند.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =