مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده و به سبک قنادی ها

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله به سبک قنادی ها به روش ساده

طرز تهیه رولت خامه ای:  از روزگاران قدیم تا به امروز، شیرینی‌ها،طرفداران بسیار زیادی را به خود جذب کرده اند.از میان شیرینی‌ها، شیرنی‌های خامه‌ای و مخصوصاً رولت های خامه ای، بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. این نوع شیرینی، علاوه بر طعم خوبی که دارد، از ظاهر بسیار خوبی هم برخوردار هستند.

بنابراین می‌توان از این شیرینی ها برای مجالس‌ و مهمانی ها هم استفاده کرد. حال به این فکر کنید که این شیرینی‌‌های لذیذ دستپخت خود شما باشند که بسیار راضی کننده و لذت بخش است. به همین دلیل، ما در این بخش از طرز تهیه ماگرتا سعی داریم که شیوه‌‌ تهیه رولت‌ خامه‌‌ای را به ساده ترین روش ممکن و به صورت آموزش خانگی به شما یاد دهیم.

طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

مواد مورد نیاز برای تهیه رولت خامه ای

  • سه عدد سفیده تخم مرغ
  • سی و پنج گرم شکر برای سفیده تخم مرغ
  • سه عدد زرده تخم مرغ
  • چهل گرم شکر برای زرده تخم مرغ
  • یک هشتم قاشق چای خوری وانیل 
  • یک قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار
  • یک قاشق غذاخوری آب جوش
  • یک قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره ذوب شده خنک
  • هشتاد و پنج گرم آرد سفید
  • به مقدار نیاز خامه

طرز تهیه شیرینی‌ رولت خامه ای

در قسمت قبلی مواد لازم برای آماده کردن رولت خامه‌ای را به شما گفتیم تا با آن‌ها آشنا شوید. اما در این قسمت می‌خواهیم در مورد طرز تهیه کامل این رولت صحبت کنیم تا شما بتوانید به راحتی آن را در منزل خودتان آماده‌سازی کنید. برای تهیه خامه‌ی رولت، خامه قنادی را تهیه کنید و با هم زن برقی، به اندازه‌ای آن را به هم بزنید تا یخ خامه آب شود و خامه به خوبی فرم بگیرد.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه و مرغ

طرز تهیه رولت خامه ای برای 4 نفر

مرحله اول
 ابتدا سفیده تخم را از زرده جدا ‌کنید و در ظرفی بگذارید، سپس با همزن برقی چند دقیقه آن را به هم بزنید تا کف کند. سپس شکری که برای سفیده جدا کرده بودید را در چند مرحله به آن اضافه ‌کنید و به قدری هم بزنید تا ماده ای صاف و یکدست، (طوری که وقتی ظرف را بر عکس کردید، مواد از آن نریزد) بدست بیاید.

حتما دقت کنید که زرده از سفیده به خوبی جدا شود، زیرا در غیر این صورت، سفیده به خوبی فرم داده نمی‌شود. همچنین دقت داشته باشید که حتما در یک جهت مواد را هم بزنید، زیرا این کار هم، در فرم گرفتگی سفیده، بسیار موثر است.

مرحله دوم 
در مرحله دوم، زرده تخم مرغ، شکر مخصوص زرده و وانیل را در ظرفی ریخته و به اندازه ۳ دقیقه هم بزنید و سپس آب جوش را اضافه کنید و مجدداً ۲ دقیقه با استفاده از همزن برقی آن‌ه را هم می‌زنیم. دقت کنید، باید آنقدر این مواد را هم بزنید تا ماده‌ای کرم رنگ تحویل شما داده شود.

مرحله سوم
عسل یا شربت بار را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن‌ها را هم ‌بزنید و سپس آرد را اضافه کنید و با هم زن برقی دوباره فرآیند هم‌ زدن را شروع کنید تا یکدست شوند.

در این مرحله، هم می‌توان آرد را با زرده مخلوط کرد و بعد سفیده را در سه مرحله اضافه کرد و هم می‌شود سفیده با زرده فولد شود و سپس آرد را در دو تا سه مرحله اضافه کرد.

مرحله چهارم
در این مرحله، روغن یا کره را می‌ریزیم و با لیسک در یک جهت، آن‌ها را باید مخلوط کنید. دقت کنید که از مرحله چهار به بعد، دیگر از هم‌زن برقی استفاده نکنید و تنها با لیسک، به آرامی هم بزنید.

مرحله پنجم
 
اکنون سفیده تخم مرغ آماده شده را در سه مرحله به مواد اضافه ‌کنید و با لیسک، در یک جهت هم بزنید.

مرحله ششم
بعد از طی کردن مرحله پنجم، شما می‌توانید اطمینان داشته باشید که مواد لازم شما آماده است و می‌توانید بقیه فرآیند آماده کردن رولت خامه‌ای انجام بدهید.

در کف قالب ۳۰*۴۰ یک کاغذ می‌اندازیم و مایه نان رولت را با پالت یکنواخت می‌کنیم، آن را  پهن می‌کنیم و در فر برقی با  درجه حرارت صد و نود قرار می‌دهیم و یا با فن روشن یا گازی این کار را انجام می‌دهیم. توچه کنید درجه فر گازی باید در محدوه‌ی  ۲۲۰_۲۰۰ درجه باشد. براساس نوع فر،  باید قالب ر ا در طبقه وسط بگذارید و به مدت هشت تا ده دقیقه به آن فرصت می‌دهیم تا آماده و پخته شود

مرحله هفتم  
روی پارچه یا حوله کمی شکر یا پودر شکر بریزید و نان رولت را رویش برگردانید و بعد از مدتی کاغذ را از آن جدا ‌کنید. سپس، کناره‌های نان را با چاقو جدا کرده و روی آن نایلون ‌بکشید. وقتی که نان کمی ولرم شد، با پارچه آن را رول می‌کنیم و پانزده تا بیست دقیقه کنار می‌گذاریم. نان آماده شده را یک لایه خامه می‌زنیم و مجدداً رول می‌کنیم تا رولت خامه‌ای به طور کامل آماده شود.

در انتها، مواد تهیه شده را حداقل چهار ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خامه به خوبی به نان بچسبد. زمانی که خامه به خوبی به نان چسبید، از یخچال خارج کرده و سپس به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم.

طرز تهیه رولت خامه ای رنگی

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر دست ساز خانگی

فوت و فن خوشمزه شدن شیرینی رولت خامه ای

زرده را بیشتر از حد معمول هم نزنید، زیرا روی رولت هنگام جدا کردن به خوبی جدا نمی‌شود.

سعی کنید با کاغذ روغنی رول نکنید زیرا هرچه هم جنس کاغذ خوب و خارجی باشد، باز هم ممکن است سطح رول خیلی تمیز در نیاید.

این مقادیر یک رولت نازک و حرفه‌ای می‌دهد، اگر مبتدی هستید می‌توانید از سینی ۲۵*۳۵ استفاده کنید.

اگر نان شما خشک و شکننده می‌شود، ممکن است به دلیل مدت زیادی باشد که در فر مانده است.

خامه میانی را مانند خامه‌ای که برای خامه کشی کیک استفاده می‌کنید، زیاد فرم ندهید و سفت نکنید، چرا که باید رطوبتش را به نون رولت بدهد.

اگر نان خیلی داغ باشد، بافتش خوب نمی‌شود.

دقت کنید که زمان  پیچیدن رولت نان حوصله به خرج دهید تا رولت شما ظاهری زیبا و شیک داشته باشد.

هرچه کیک رولت ما نازک‌تر باشد، بهتر رول می‌شود.

اگر کیک رولت بیش از اندازه خشک بود ( طوری که قابل رول کردن نبود) مقداری آب گرم روی آن بپاشید و سپس رول کنید.

زمانی که رولت را از فر بیرون آوردید، مهلت دهید تا به خوبی سرد شود و سپس رول کنید.

از کجا بفهمیم خامه فرم گرفته است؟

در هنگام هم زدن، اگر خامه آنقدر فرم گرفته که مواد به اطراف ظرف پخش شود و همینطور به هم زن ما بچسبد و حالت قله‌ای بگیرد، یعنی خامه‌ی ما فرم گرفته است و قابل استفاده است.

چرا سفیده تخم مرغ سفت نمی‌شود و حالت نمی‌گیرد؟

ممکن است بخاطر ظرف باشد. ظرف به هیج وجه نباید چرب باشد و همچنین کوچک ترین زرده‌ای نباید با سفیده ترکیب شود.

تزیین رولت خامه ای

تزیین نان خامه‌ای مهم است و می‌تواند باعث ایجاد برای خوردن آن شود. به همین دلیل در این قسمت، نوع تزیین رولت خامه‌ای را به شما می‌گوییم.

  • برای تزیین می‌توانید، شکل دلخواه خود را روی کاغذ کشیده و سپس مواد را روی آن پخش کنید.
  • می‌توانید میوه‌های دلخواه برش داده را لابه‌لای مواد خود بریزید و استفاده کنید.
  • می‌توانید از مربای دلخواه هم استفاده کنید. ابتدا مربا را روی نان رولت پخش کرده و سپس خامه را بریزید.

طرز تهیه پاستیل دلچسب و خوشمزه‌ خانگی

رولت خامه ای خودتان را آماده کنید

رولت یکی از شیرینی‌ های خامه ای پرطرفدار و لذیذ است که به سختی می‌توان در برابر وسوسه آن مقاومت کرد. این نوع شیرینی دارای روش پخت ساده‌ای است که باعث سهولت پخت آن می‌گردد. به همین دلیل  و برای کمک به شما در این مقاله سایت ماگرتا، طرز تهیه این نوع شیرینی را به شما گفتیم تا بتوانید آن را در منزل خودتان درست کنید. در قسمت نظرات سایت به ما بگویید که آیا تا به حال رولت خامه‌ای درست کرده‌اید یا خیر؟

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − دو =