مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

طرز تهیه پاستیل ❤️ دلچسب و خوشمزه‌ خانگی

چگونه یک پاستیل خانگی خوشمزه درست کنیم؟ دستور پخت پاستیل در خانه

طرز تهیه پاستیل : پاستیل یکی خوراکی‌ها یا تنقلاتی است که در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد، مخصوصا کودکان که اکثرا عاشق طعم بسیار خوشمزه پاستیل هستند.

برعکس تصورات عمومی، تهیه این خوراکی در خانه بسیار آسان می‌باشد و شما به راحتی می‌توانید یک خوراکی جادویی نرم و دلچسب برای خود تهیه کنید و از میل کردن آن لذت ببرید. در ادامه این مقاله طرز تهیه ماگرتا با ما همراه باشید تا مواد لازم و شیوه تهیه این خوراکی جادویی خوشمزه را برای شما عزیزان، به آسانی شرح دهیم تا آن را درست کنید و از تهیه و میل کردن آن لذت ببرید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه پنکیک ساده خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته
طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته

مواد لازم جهت تهیه پاستیل خوشمزه خانگی

  • یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه
  • چهل گرم پودر ژلاتین بدون طعم
  • یک الی دو پیمانه آب سرد
  • قالب پاستیل یا قالب شکلات
  • روغن مایع

مراحل طرز تهیه پاستیل خانگی

اگر پاستیل‌ها را شما با دستان خودتان برای فرزندان و خانواده خود تهیه کنید، قطعا هم سالم‌تر است و هم اینکه از کیفیت و مواد بهداشتی که در آن استفاده شده مطمئن هستید.

اما باز هم می‌توان گفت که دارای مضراتی هستند و حتی اگر در استفاده از آن زیاده‌روی کنید، ممکن است که برای سلامتی شما خطر آفرین باشد. پس در نتیجه در میل کرده آن تعادل را رعایت کنید تا بدون ایجاد مشکلی در سلامتی آن را میل کنید. در ادامه ما طرز تهیه پاستیل را به شما می‌گوییم.

همچنین بخوانید : طرز تهیه دونات خانگی ساده

طرز تهیه پاستیل بازاری
طرز تهیه پاستیل بازاری

مرحله اول
قالب پاستیل‌ها را به خوبی بشویید و بعد آنها را خشک کنید. مطمئن شود که کاملا خشک و تمیز هستند. سپس قالب‌ها را با روغن مایع کم چرب و بدون بو، کمی چرب کنید.

مرحله دوم
قالب‌ها را روی یک سطح کاملا صاف و یا یک ظرف صاف قرار دهید. حالا پودر ژله و ژلاتین بدون طعم را در داخل یک ظرف جادار با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا حل شوند.

مرحله سوم
حالا ظرف یا قابلمه‌ای که پودر ژله و ژلاتین را در آن مخلوط کرده بودید را روی شعله گاز قرار دهید تا ژلاتین آب شود و مواد کاملا باهم مخلوط و یکدست شوند و چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید.

مرحله چهارم
سپس وقتی که مواد پاستیل کاملا مایع شد، آن را داخل یک ظرف قوری مانندی می‌ریزیم و بعد با دقت، داخل حفره قالب‌های پاستیل بریزید.

مرحله پنجم
حالا قالب‌های پاستیل را که با مایع پاستیل پر کردید، به فریزر منتقل کنید تا زمانی که به طور کامل خودشان را بگیرند و بافت کاملا سفتی پیدا کنند.

این پاستیل‌های خانگی را می‌توان به مدت چند هفته( تقریبا ۴ هفته) در ظرف عایق هوا و دمای خنک نگهداری کرد و از آن‌ها استفاده نمود. می‌توانید به جای اینکه از آب در مایع پاستیل خود استفاده کنید، از آبمیوه متناسب با طعم پاستیل خود و یا نوشابه و شربت نیز استفاده کنید تا خوش طعم‌تر شود.

زمان ماندن پاستیل‌ها در فریزر بستگی به میزان مواد شما دارد.

هر چقدر دمای آب سرد‌تر باشد، پاستیل شما بهتر خود را می‌گیرد، سفت‌تر و همچنین شفاف تر خواهد شد. قبل از اینکه مایع پاستیل را در قالب بریزید کاملا کف روی آن را بگیرید و بعد آن‌ها‌ را داخل قالب بریزید. اگر از قالب سیلیکونی استفاده نمایید، خارج کردن و درآوردن پاستیل‌ها از قالب بسیار آسان‌تر می‌شود.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

پاستیل مدنظر خودتان را درست کنید

با رعایت نکاتی که در این مقاله سایت ماگرتا برای شما عنوان کردیم، می‌توانید یک پاستیل بسیار خوش طعم و خوشمزه‌ برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از میل کردن آن لذت ببرید. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا پاستیل دوست دارید یا خیر؟

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =