سبک زندگی

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر دست ساز خانگی + فیلم پخت با ۳ روش مختلف

دستور پیراشکی گوشت به صورت حرفه ای به همراه ویدیو آموزشی

طرز تهیه پیراشکی گوشت : یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گوشتی که اصولا آن را به عنوان نوعی فینگر فود یا غذای انگشتی در میهمانی ها سرو می کنند پیراشکی گوشت است که می توان با انواع گوشت و با ترکیب انواع سبزیجات تهیه می کنند. از جمله انواع آن می توان به پیراشکی مرغ، پیراشکی گوشت و قارچ، پیراشکی پنیری، پیراشکی کالباس، پیراشکی سویا و … اشاره کرد.

این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است . خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.

طرز تهیه پیراشکی گوشت ! بهترین دستور برای تهیه پیراشکی گوشت و خمیر پیراشکی ؛ چگونه میتوان در کمترین زمان پیراشکی گوشت تهیه کنید ؟ طرز تهیه پیراشکی گوشت و موادی که برای تهیه آن نیاز دارید 🙂 بهترین سس گوشت برای پیراشکی گوشت چه سسی است … با آشپزی ماگرتا همراه باشید.



طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ

فیلم طرز تهیه پیراشکی گوشت



طرز تهیه و مواد لازم خمیر پیراشکی

مواد خمیر پیراشکی :
آرد : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۵۰ گرم
مایه خمیر : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم و طرز تهیه پیراشکی گوشت

مواد داخل پیراشکی :
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
جعفری خرد کرده : ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر سیر، پودر پیاز و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:
پس از طلایی شدن پیاز نگینی خرد شده داخل کمی روغن، سیر را اضافه و کمی تفت می دهیم، نمک و ادویه ها را ریخته و هم می زنیم، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ گوشت و گرفتن آب گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه سرخ می کنیم یک لیوان آب ریخته و حدود نیم ساعت گوشت را می پزیم به طوری که آب مواد خشک شده و به روغن بیفته و با شعله خاموش، جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم.

مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم، برای دقایقی با روی پوشیده کنار گذاشته تا عمل بیاد.

به مایه خمیر عمل اومده، شکر، نمک، روغن مایع و تخم مرغ ها را اضافه و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، روی خمیر و پوشانده و برای نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم.



پف خمیر و گرفته و با وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن می کنیم و قالب می زنیم.
یک قاشق از مواد گوشتی سرد شده را داخل خمیر قالب زده ریخته و خمیر شکل می دهیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم پیراشکی ها را سرخ می کنیم.
نوش جان 😍

پیراشکی گوشت خوشمزه
پیراشکی گوشت خوشمزه

نکات طلایی دستور پخت پیراشکی گوشت

قبل استراحت دادن خمیر کف ظرف و اطراف خمیر با روغن کمی چرب کنید.

بعد از گرفتن پف خمیر هنگام باز کردن خمیر و همچنین روی خمیر قالب زده را با پارچه بپوشانید.
بعد از ریختن مواد داخل خمیر و شکل دادن پیراشکی، روی پیراشکی های سرخ نشده را بپوشانید.

به مواد داخل پیراشکی گوشت با توجه به ذائقه میتوانید قارچ و فلفل دلمه ای … اضافه کنید.
اگر بعد ریختن مواد گوشتی لبه های خمیر به هم نچسبید لبه های خمیر کمی آب یا سفیده تخم مرغ بزنید.

برای شکل دادن به پیراشکی ها می توانید از قالب آماده پیراشکی استفاده کنید یا لبه های خمیر با چنگال شکل دهید.



با توجه به سایز قالب، حدود بیست تا سی پیراشکی با این مواد درست کنید.

کاری از سرکار خانم زهرا افرازه @zahra.afrazeh

روش دوم : پیراشکی گوشت چرخ کرده، یکی از غذای بسیار لذید و محبوبی است که مورد پسند و علاقه تمام رنج های سنی است. پیراشکی گوشت را می‌توانید برای وعده پیش غذا، شام و ناهار میل کنید و یا حتی در مهمانی‌ها و تولدها برای عزیزان خودتان سرو کنید.

پیراشکی گوشت
پیراشکی گوشت

مواد لازم جهت تهیه خمیر پیراشکی گوشت به روش دوم

در این قسمت، طرز تهیه‌ی خمیر پیراشکی را برای شما قرار می‌دهیم، البته شما می‌توانید خمیر پیراشکی را هم از نانوایی تهیه کنید. اما اگر تمایل و علاقه دارید، می‌توانید در منزل با دستان خودتان خمیر پیراشکی را تهیه کنید که می‌تواند سالم‌تر و قابل اطمینان‌تر باشد. ابتدا مواد لازم را شرح می‌دهیم و بعد به سراغ شیوه تهیه و پخت آن می‌رویم.

  • یک و نیم تا دو لیوان آرد سفید
  • سه عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه آب ولرم
  • چهار قاشق غذروغن مایع
  • یک قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
  • یک قاشق غذاخوری شکر
خمیر پیراشکی گوشت

طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت

مرحله اول
در ابتدا باید مایه خمیر را همراه با کمی شکر و نصف پیمانه آب ولرم، در یک ظرف درب دار بریزید و آن‌ها را کاملا مخلوط کنید و بعد از آن درب ظرف را می‌گذاریم و موادمان را در مکانی که تقریبا دمای گرمی دارد می‌دهیم و کمی صبر می‌کنیم مایه خمیر عمل بیاید و حباب بزند.

مرحله دوم
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه که مایه خمیر به خوبی عمل آمد، مواد را در یک ظرف جادار و بزرگ بریزید.
حالا باید تخم مرغ‌ها را به همراه مقداری روغن مایع و نمک، به مایه خمیر اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا مواد با یکدیگر کاملا یکدست شوند‌.

مرحله سوم
اکنون در این مرحله آرد را کم کم اضافه می‌کنیم و شروع به ورز دادن مواد می‌کنیم تا بافت خمیر به نقطه‌ای برسد که همچنان کمی دارای چسبندگی باشد.

اگر می‌خواهید که خمیرتان، حالت خشک و سفتی نداشته باشد، باید بیش از حد لازم آرد اضافه نکنید. ساختار و بافت خمیر شما در آخر کار باید نرم باشد و مقدار کمی چسبندگی داشته باشد.

مرحله چهارم
بعد از آن خمیر را جمع کرده و آن را به مدت زمان ۱۵ دقیقه ورز دادید. حالا برای اینکه خمیر را استراحت دهید، آن را داخل یک کاسه بزرگ که از قبل چرب شده قرار دهید و بر روی آن روی ظرف را با سلفون کاملا بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکانی که دمای بالایی دارد قرار دهید.

مرحله پنجم
بعد از اینکه یک ساعت خمیر ما استراحت کرد، برای اینکه هوای اضافه‌‌ای که درون خمیر به دلیل استراحت به وجود آمده خارج شود، شروع به ورز دادنش می‌کنیم.

بعد خمیر را به کمک یک وردنه بر روی سطحی کاملا صاف، به قطر نیم سانتی متر پهن کنید. حالا به کمک یک قالب گرد و یا هر شی دیگر خمیر را درون قالب بزنید.

مرحله ششم
بر روی هر تکه از خمیر قالب زده شده، کمی از مواد گوشتی قرار دهید، سپس روی آن به مقدار دلخواه پنیر پیتزا بریزید و لبه‌ی خمیر را روی مواد گوشت برگردانید.

مرحله هفتم
اکنون لبه‌های خمیر را به کمک چاقو و یا چنگال، فشار دهید تا به یکدیگر بچسبند و کمی جلوه زیباتری به خود بگیرند. بعد از آماده شدن پیراشکی‌ها، سینی فر را با مقداری روغن مایع یا کره چرب ‌کنید و پیراشکی‌ها را با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید.

مرحله هشتم
در این مرحله، مقداری مواد برای رومال کردن پیراشکی‌ها آماده کنید. رومال را با استفاده از یک زرده تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری روغن مایع درست می‌گردد و به سطح پیراشکی زده می‌شود.درصورت علاقه‌مند بودن می‌توانید برای زیبا‌تر شدن ظاهر پیراشکی‌ها مقداری کنجد یا تخم خرفه روی آن‌ها بپاشید.

مرحله نهم
برای اینکه از قبل فر را گرم کنیم، به مدت ۱۵ دقیقه با گرمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم و بعد پیراشکی‌ها را به مدت زمان ۲۰ دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا مواد داخل و خارج آن به خوبی پخته شود. همچنین می‌توانید گریل را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روشن کنید تا سطح پیراشکی‌ها کمی ترد‌تر و طلایی‌تر شوند.بعد از این مرحله خمیر پیراشکی شما به طور کامل آماده است.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ

  • دویست گرم گوشت چرخ کرده                 
  • یک حبه سیر                                
  • یک عدد پیاز  متوسط                              
  • دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی                 
  • یک مشت جعفری                              
  • شش عدد قارچ                                 
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای                          
  • دو قاشق غذاخوری زرشک                               
  •  روغن مایع  به میزان لازم
  • خمیر پیراشکی ( در قسمت قبل به طور کامل توضیح داده شده است).
  • نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ و پنیر
طرز تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ و پنیر

طرز تهیه مواد داخل پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ

طرز تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ و پنیر به صورت زیر است:

مرحله اول
 
در ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد می‌کنید، پس از خرد کردن، آن را در یک ماهیتابه مناسب ریخته و به همراه مقداری روغن سرخ کرده و تفت می‌دهید. پیازها باید به رنگ طلایی در بیاید. حالا زردچوبه و فلفل سیاه و پیاز اضافه را باید اضافه کنید تا پیازها طعم بگیرد. اگر شما غذا‌های پر ادویه را می‌پسندید، می‌توانید مقدار بیشتری از فلفل سیاه و زردچوبه استفاده کنید.

مرحله دوم
در ادامه کار، گوشت چرخ کرده را به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه نمایید و چند دقیقه آن‌ها را باهم تفت دهید تا گوشت چرخ کرده به خوبی پخته و سرخ شود و بوی زخم و نامطبوع آن به کمک پیاز از بین رود.

مرحله سوم
بعد از آن قارچ‌ها را به میل خود، به صورت ورقه‌ای یا نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه نمایید و ‌آن‌ها را تفت ‌دهید. حالا اگر می‌خواهید که قارچ‌ها به رنگ تیره در نیاید و همان حالت شاداب خود را حفظ کند، باید کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید. این حرکت باعث پیشگیری از سیاه شدن قارچ‌ها می‌شود.

مرحله چهارم
 باید مواد آنقدر روی حرارت به همان حالت بماند تا آب قارچ‌ها کاملا کشیده شود و از آن حالت آبکی که به مواد می‌دهد، خارج شوند. بعد از آن ما باید فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه بریزید و برای اینکه کمی حالت و بافت نرم‌تری پیدا کنند، به مدت کمی همرا با مواد تفتشان دهید. فلفل دلمه‌ای نیز مانند پیاز به رفع بوی بد گوشت کمک بسیاری می‌کند.

مرحله پنجم
 مواد موجود در ماهیتابه را به کناره‌های تابه حرکت دهید و وسط آن را خالی کنید. رب گوجه‌فرنگی را وسط تابه بریزید تا رب‌ها به خوبی سرخ شوند، از آن حالت خام بودن خارج گردند و کاملا طبخ داده شوند. حالا باید مواد را بچشید و به میزان مورد لازم، کمی نمک به مواد اضافه ‌کنید، مواد را کاملا باهم خوب به هم بزنید. بعد از این کار پیراشکی شما به طور کامل آماده است و می‌توانید آن را درون ظرف بگذارید.

پیراشکی خانگی خودتان را آماده کنید

در این مقاله سایت ماگرتا، نحوه پخت خمیر پیراشکی و خود آن را به شما گفتیم تا بتوانید به راحتی، پیراشکی خانگی خودتان را آماده کنید. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا پیراشکی دوست دارید یا نه؟

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.