سبک زندگی

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر دست‌ساز خانگی 🍖 + فیلم

دستور پیراشکی گوشت به صورت حرفه ای به همراه ویدیو آموزشی

طرز تهیه پیراشکی گوشت : یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گوشتی که اصولا آن را به عنوان نوعی فینگر فود یا غذای انگشتی در میهمانی ها سرو می کنند پیراشکی گوشت است که می توان با انواع گوشت و با ترکیب انواع سبزیجات تهیه می کنند. از جمله انواع آن می توان به پیراشکی مرغ، پیراشکی گوشت و قارچ، پیراشکی پنیری، پیراشکی کالباس، پیراشکی سویا و … اشاره کرد.

این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است . خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.

طرز تهیه پیراشکی گوشت ! بهترین دستور برای تهیه پیراشکی گوشت و خمیر پیراشکی ؛ چگونه میتوان در کمترین زمان پیراشکی گوشت تهیه کنید ؟ طرز تهیه پیراشکی گوشت و موادی که برای تهیه آن نیاز دارید 🙂 بهترین سس گوشت برای پیراشکی گوشت چه سسی است … با آشپزی ماگرتا همراه باشید.

پیراشکی گوشت
پیراشکی گوشت

طرز تهیه و مواد لازم خمیر پیراشکی

مواد خمیر پیراشکی :
آرد : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۵۰ گرم
مایه خمیر : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم و طرز تهیه پیراشکی گوشت

مواد داخل پیراشکی :
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
جعفری خرد کرده : ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر سیر، پودر پیاز و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:
پس از طلایی شدن پیاز نگینی خرد شده داخل کمی روغن، سیر را اضافه و کمی تفت می دهیم، نمک و ادویه ها را ریخته و هم می زنیم، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ گوشت و گرفتن آب گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه سرخ می کنیم یک لیوان آب ریخته و حدود نیم ساعت گوشت را می پزیم به طوری که آب مواد خشک شده و به روغن بیفته و با شعله خاموش، جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم.

مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم، برای دقایقی با روی پوشیده کنار گذاشته تا عمل بیاد.

به مایه خمیر عمل اومده، شکر، نمک، روغن مایع و تخم مرغ ها را اضافه و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، روی خمیر و پوشانده و برای نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم.

پف خمیر و گرفته و با وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن می کنیم و قالب می زنیم.
یک قاشق از مواد گوشتی سرد شده را داخل خمیر قالب زده ریخته و خمیر شکل می دهیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم پیراشکی ها را سرخ می کنیم.
نوش جان 😍

پیراشکی گوشت خوشمزه
پیراشکی گوشت خوشمزه

نکات طلایی دستور پخت پیراشکی گوشت

قبل استراحت دادن خمیر کف ظرف و اطراف خمیر با روغن کمی چرب کنید.

بعد از گرفتن پف خمیر هنگام باز کردن خمیر و همچنین روی خمیر قالب زده را با پارچه بپوشانید.
بعد از ریختن مواد داخل خمیر و شکل دادن پیراشکی، روی پیراشکی های سرخ نشده را بپوشانید.

به مواد داخل پیراشکی گوشت با توجه به ذائقه میتوانید قارچ و فلفل دلمه ای … اضافه کنید.
اگر بعد ریختن مواد گوشتی لبه های خمیر به هم نچسبید لبه های خمیر کمی آب یا سفیده تخم مرغ بزنید.

برای شکل دادن به پیراشکی ها می توانید از قالب آماده پیراشکی استفاده کنید یا لبه های خمیر با چنگال شکل دهید.

با توجه به سایز قالب، حدود بیست تا سی پیراشکی با این مواد درست کنید.

کاری از سرکار خانم زهرا افرازه @zahra.afrazeh

برچسب ها

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بستن