طرز تهیه ترشی لبوی قرمز + نکات طلایی تهیه ترشی لبو 👩🍳
مواد لازم ترشی لبوی قرمز به همراه دستور ترشی انداختن لبو قرمز با سیب و انار و لبوی قرمز تنها
ترشی لبوی قرمز : طرز تهیه ترشی لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند ترشی هایی مثل ترشی کلم قرمز در تمام فصل های سال تهیه و در کنار غذا سرو می شود.
برای نگهداری میوه و سبزیجات راه های گوناگونی وجود دارد که یکی از این راه ها درست کردن ترشی است و از این طریق می توان خوردنی های مخصوص هر فصل را برای فصلهای دیگر سال به راحتی نگه داشت و از خوردنشان همراه با غذا لذت برد. ترشی لبو یک گزینه مناسب برای تزیین غذاها و سفره آرایی می باشد.
جالب است بدانید ترشی لبو علاوه بر موارد ذکر شده به دلیل وجود چغندر قرمز از خواص زیادی برای بدن نیز برخوردار می باشد. نوع دیگری از ترشی لبو وجود دارد که به صورتی ترکیبی از انار و لبو تهیه می شود و با نام ترشی انار و لبو شناخته می شود. با ماگرتا همراه باشید.
مواد لازم ترشی لبوی قرمز
- لبو : 1 کیلوگرم
- سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز : 1 قاشق غذاخوری
- شکر در صورت تمایل : 2 قاشق غذاخوری
- دانه فلفل : 5 عدد
- رزماری : 1 برگ
- سرکه : 2 لیوان
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی لبوی قرمز
مرحله اول:
لبو ها را خوب بشویید.
مرحله دوم:
لبو را در قابلمه پر آب قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.(لبو برای تهیه ترشی لبو نباید خیلی نرم باشد اگر می خواهید آن را امتحان کنید بهتر است کمی زیر دندان صدا دهد)
مرحله سوم:
لبوی پخته شده را پس از خنک شدن به شکل دلخواه برش بزنید.
مرحله چهارم:
آب لبو را همراه نمک، سرکه و شکر(در صورت بی مزه بودن لبو) بجوشانید.
مرحله پنجم:
لبو های خرد شده را درون ظرف ترشی بریزید و مایع آماده شده را روی آن بریزید تا سطح لبو را بپوشاند.
نکات طلایی تهیه ترشی لبو
- ترشی خوشرنگ لبو پس از یک هفته آماده و قابل سرو است.
- اگر لبو کمرنگ بود می توانید پس از پخت مقداری رنگ خوراکی به ترشی بیافزایید.
- ترشی چغندر را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.
- باقی ماند آب لبو را می توان در شیشه ریخت و نگهداری کرد و به مرور برای مخلوط کردن با برنج و تزیین استفاده کرد.
- ترشیِ لبو را می توان با انواع سبزیجات مخلوط کرد مثل ترشی لبو با ترب.
- اگر دوست دارید می توان مقداری چوب دارچین و میخک داخل شیشه ترشی قرار دهید تا ترشی ملبوی معطر داشته باشید.