سبک زندگی

شربت لاکچری، آسان و خانگی / مهمانان را با هنر خود تحت تاثیر قرار دهید!

بچه که بودیم، تابستون‌ها یه رنگ و بوی دیگه‌ای داشتن. عصر که می‌شد، زیر باد کولر آبی قرقر کنان می‌نشستیم و مامان با یه پارچ بزرگ شربت سکنجبین و خیار می‌اومد. هم خنک می‌شدیم، هم کلی حال می‌کردیم. حالا که خودمونمون سر خونه و زندگی اومدیم، وقتشه یاد بگیریم چطور این اکسیر خنکی رو درست کنیم و حس و حال همون روزا رو زنده کنیم.

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار اصلا سخت نیست و با یه عالمه فایده همراهه. پس بزن بریم که باهم این شربت بهشتی رو درست کنیم!

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار
طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار

مواد لازم برای طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار:

  • یک عدد خیارِ تپل و تازه (از اونایی که پوست شفاف و بدون لک داشته باشه)
  • نصف لیوان سکنجبین عااالی (اگه سکنجبین خونگی ندارین، از بیرون تهیه کنین. ولی حواستون باشه که اصل و نسبش حسابی مشخص باشه!)
  • نصف لیوان آبلیمو ترش تازه (حدودا یه لیمو ترش درشت)
  • دو قاشق غذاخوری گلاب دو آتیشه (اختیاریه، ولی عطر و طعم بی‌نظیری به شربت می‌ده)
  • دو تا سه قاشق غذاخوری عرق نعناع خالص (اینم اختیاریه، اما حسابی خنکتون می‌کنه!)
  • چند برگ نعناع تازه برای تزیین
  • یخ به مقدار دلخواه

دست به کار بشیم!

۱. خیار رو با عشق بشورین و رنده کنین: اول از همه، خیار رو حسابی زیر آب سرد بشورین. پوستشو جدا نکنین، چون توش کلی ویتامین قایم شده. حالا رنده ریز کنید. خیار رنده شده رو توی یه کاسه خوشگل بریزین.

۲. آبلیمو رو به جمع اضافه کنین: نصف لیوان آبلیمو ترش تازه رو توی همون کاسه که توش خیار رنده شده داره، بریزین. یه همه‌ی اساسی بزنین تا آبلیمو حسابی با خیار قاطی بشه.

۳. حالا نوبت سکنجبین بهشتیه! حالا نصف لیوان سکنجبین رو به مواد داخل کاسه اضافه کنین. اگه سکنجبینتون خیلی غلیظه، اشکالی نداره. بعدا با آب رقیقش می‌کنیم. هم بزنین تا همه چی باهم دوست بشن.

۴. انتخاب با شماست: گلاب یا عرق نعناع؟ این مرحله سلیقه‌ایئه. اگه دوست دارین شربتتون یه عطر ملایم و گل‌گونی داشته باشه، دو قاشق غذاخوری گلاب بهش اضافه کنین. اگه دنبال یه خنکی نافذ می‌گردین، دو تا سه قاشق غذاخوری عرق نعناع بزنین. یا اینکه هر دوتاشون رو باهم قاطی کنین. هم بزنین تا حسابی مخلوط بشن.

۵. رقیق کردن شربت: حالا بسته به ذائقتون، به تدریج آب به شربت اضافه کنین. هم بزنین و بچشین تا به غلظت دلخواهتون برسه. یادتون باشه که قراره یه نوشیدنی خنک و رقیق داشته باشین.

۶. بریم سراغ لیوان‌های خوشگل! لیوان‌های خوشگل و بلند رو بردارین و توشون یخ بندازین. بعد، شربت رو آروم آروم روی یخ‌ها بریزین.

۷. مرحله‌ی تزئین، مهمه ها! چند برگ نعناع تازه رو بشورین و با دستتون به آرامی روشون بکشین تا عطر نعناع آزاد بشه. بعد، برگ‌های نعناع رو روی شربت بذارین. اگه دوست داشتین، می‌تونین چند تا برش نازک از لیموترش هم روی لبه‌ی لیوان بذارین.

۸. به سلامتی بنوشین! حالا شربت سکنجبین و خیار بهشتی شما آماده است. یه نفس عمیق بکشین و از خنکی و طعم بی‌نظیرش لذت ببرین.

نکات تکمیلی و فوت کوزه‌گری برای طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار:

خیار رو درست انتخاب کنین: برای درست کردن شربت سکنجبین و خیار، از خیارهای تپل و تازه استفاده کنین. خیارهایی که پوست شفاف و بدون لک دارن، بهترین انتخاب هستن.

سکنجبین اصل و حسابی پیدا کنین: سعی کنین از یه سکنجبین مرغوب و باکیفیت استفاده کنین. اگه سکنجبین خونگی دارین که چه بهتر! در غیر این صورت، از یه عطاری معتبر سکنجبین تهیه کنین.

شربت رو به موقع سرو کنین: شربت سکنجبین و خیار رو بهتره بلافاصله بعد از درست کردن سرو کنین. اینجوری هم از طعمی تازه و دلچسب برخوردار می‌شین، هم از خواص بی‌نظیرش به طور کامل بهره‌مند می‌شین.

شربت رو توی یخچال نگهداری کنین: اگه می‌خواین شربت رو برای بعد نگه دارین، حتما توی یخچال بذارینش. اینجوری می‌تونین تا چند روز از طعم و مزه فوق‌العادش لذت ببرین.

با ذائقه‌تون بازی کنین: میزان سکنجبین، آبلیمو، گلاب و عرق نعناع رو می‌تونین بسته به ذائقه‌تون کم و زیاد کنین.

شربت رو به عنوان یه میان وعده سالم نوش جان کنین: شربت سکنجبین و خیار یه نوشیدنی سالم و سرشار از ویتامینه که می‌تونه یه میان وعده‌ی عالی برای روزهای گرم تابستون باشه.

با طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار، گرمای تابستون رو به خنکای دلنشین تبدیل کنین!

شربت سکنجبین و خیار یه نوشیدنی سنتی و پرطرفداره که نه تنها طعم فوق‌العاده‌ای داره، بلکه فواید زیادی هم برای سلامتی داره. این شربت خنک و دلچسب می‌تونه یه ناجی واقعی توی روزهای گرم تابستون باشه و عطش شما رو به طور کامل سیراب کنه.

با درست کردن شربت سکنجبین و خیار توی خونه، می‌تونین یه نوشیدنی سالم و طبیعی رو با کمترین هزینه در اختیار خودتون و خونواده‌تون قرار بدین.

امیدواریم از این دستور تهیه لذت برده باشین و لحظات خنک و دلچسبی رو با نوشیدن این شربت بهشتی تجربه کنین!

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =