سبک زندگی

طرز تهیه کوکی هندوانه 🍉 برای شب یلدا

دستور پخت کوکی هندوانه ای شکل مخصوص شب یلدایی

کوکی هندوانه ای ویژه شب یلدا : کوکی هندوانه ای رو میتوانید برای شب یلدا به راحتی درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید. اصلا قابل مقایسه با کوکی های قنادی نیست کوکی هندوانه ای یک نوع شوگر کوکی هست که با رویال آیسینگ به شکل هندوانه درآمده است.

اگر بخواهیم کوکی را به شما معرفی کنیم باید بگوییم که کوکی یک مدل شیرینی صاف و شیرین است که ریشه پخت این شیرینی خوشمزه به قرن هفتم میلادی و کشور ما، ایران برمیگردد. شما میتوانید این کوکی هارو ساده و بدون رنگ درست کنید ،حتی اگر بار اولتان باشد خیلی خوب از آب در می آید البته باید رسپی را مو به مو اجرا کنید. دیگر بریم سراغ درست کردن آن. با دستور پخت ماگرتا همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه کوکی هندوانه یلدایی



آرد ۲ونیم پیمانه : (۳۲۰گرم)
بیکینگ پودر : ۱/۲ق چ خ
نمک : ۱/۲ق چایخوری
کره : ۱پیمانه (۲۲۰گرم)
شکر : ۳/۴پیمانه (۱۷۰گرم)
تخم مرغ : ۱عدد
وانیل
رنگ خوراکی ژلی قرمز و سبز

کوکی هندوانه یلدایی
کوکی هندوانه یلدایی

دستور پخت کوکی هندوانه ای شب یلدا

  1. مواد خشک را باهم مخلوط کنید (آرد،بیکینگ پودر،نمک،وانیل)
  2. کره به دمای محیط رسیده و شکر رو بزنین تا نرم و کرمی بشن کمی پف کنن.
  3. تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.
  4. مواد خشک رو در ۳مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا حالت گوله گوله بگیرد.
  5. بعد با دست خمیر رو ورز بدین تا یکدست شود.
  6. یک پیمانه از خمیر رو جدا کنین. نصفش رو سبز کنید و نصف دیگر را همونجوری بی رنگ بذارین. باقیمانده خمیر رو قرمز کنین.خمیر قرمز رو به شکل استوانه ۱۵سانت رول کنین. همه رو جداگانه سلفون بپیچید و برای ۲ساعت بزارین تو یخچال.
  7. بعد خمیر سبز و سفید رو بین کاغذ روغنی و سلفون با وردنه به ابعاد ۱۶.۵ در ۲۰سانت رول کنید. خمیر هارو بذارید روی هم و به هم بچسبانین.
  8. خمیر استوانه ای قرمز رو بزارید وسط خمیر سفید و سبز و بپیچونیدش.
  9. برای حداقل ۱ساعت بزارین تو یخچال. بعد خمیر رو با چاقوی تیز برش هایی بین نیم سانت تا ۱سانت بزنید.هر برش رو از وسط نصف کنید. بذارین رو کاغذ روغنی تو سینی فر. اگه خواستین روش شکلات چیپسی بذارین. داخل فر ۱۷۰ درجه بین ۸ تا۱۰ دقیقه بپزید . نوش جان 😊
دستور پخت کوکی هندوانه ای شب یلدا
کوکی هندوانه ای شب یلدا

👈🏻نکات:

  • طول خمیر استوانه ای قرمز با عرض خمیر سفید و سبز باید یکی باشد.
  • اگه خواستید به محض اینکه کوکی ها رو از فر درآوردید با هروسیله ای قسمت دیواره قرمز کوکی رو فشار بدین تا کمی صاف شود.
  • کوکی هارو بعد از پخت بذارین ۵ دقیقه رو سینی خنک شوند و بعد رو توری خنک شوند.
  • برای هم زدن مواد هم از لیسک می توانید استفاده کنید و هم همزن برقی.
  • برای تزیین می توانید از این خوراکی ها استفاده کنید : شکلات چیپسی، شکلات تخته ای آب شده، کشمش،کنجد سیاه،…
  • میتونین خمیر استوانه ای رو قبل از برش برای چند روز بذارین داخل یخچال یا چند هفته تو فریزر. ‌بعد هر وقت خواستین بپزین.
  • تعداد کوکی ها بین ۳۰ تا ۵۰ تا می شوند. تعدادش بستگی به قطر برش هایتان دارد.
  • با رنده پوست لیمو و یا وانیل و یا هر اسانس دیگری به خمیر طعم بدین.
  • خمیر را روی سطح آردپاشی رول نکنید.
  • اگه سلفون نداشتین از کیسه فریزر هم می‌توانید استفاده کنید.



طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.