سبک زندگی

طرز تهیه یتیمچه بادمجان و سیب زمینی ؛ یک غذای ساده و سالم درست کن

راهنمای درست کردن یتیمچه به سبک بیرونی بسیار دلنشین و خوشمزه لذیذ

یتیمچه یکی از قدیمی ترین و سنتی ترین غذاهایی است که با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه میشود. این غذای لذیذ مانند غذاهای بادمجانی نوعی غذا است که با نان سرو می شود.

این غذای لذیذ معمولا بدون گوشت تهیه می شود، البته اگر بخواهیم غذا را به شکل رسمی تری تهیه کنیم، می توانیم چند تکه گوشت یا گوشت چرخ کرده نیز به یتیمچه اضافه کنیم. در ادامه با بخش طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.

طرز تهیه یتیمچه بادمجان و سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه یتیمچه

طرز تهیه یتیمچه با بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز، سیر، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه و روغن به شرح زیر است:

  • بادمجان 4 عدد بزرگ
  • گوجه‌فرنگی 4 عدد متوسط
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • سیر 4 حبه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن به اندازه کافی

همچنین مشاهده کنید : طرز تهیه چای ماسالا

درست کردن یتیمچه

روش تهیه یتیمچه

ابتدا بادمجان ها را شسته و سر و پایین آنها را برید.

سپس بادمجان ها را در ظرفی قرار داده و با یک قاشق داخل آن‌ها را خالی کنید.

در یک قابلمه، پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوجه‌فرنگی ها را نیز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. سیر را نیز خرد و به آن اضافه کنید.

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم به مواد اضافه کرده و آنها را تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

حالا با این مخلوط، بادمجان ها را پر کنید و آنها را در قابلمه یا تابه‌ای با دیواره‌های ضخیم قرار دهید تا درجه حرارت آن کمی پایین باشد.

پس از گذشت ۵۰ دقیقه، یتیمچه ها آماده سرو هستند.

یتیمچه ها را با نان تازه و داغ سرو کنید.

توصیه می‌شود قبل از سرو، یتیمچه را به مدت چند دقیقه در دمای متوسط درون فر گرم کنید تا دمای آن بالا برود و طعم و مزه خوبی به آن بدهد.

همچنین درست کنید : طرز تهیه راتاتویی

درست کردن یتیمچه

نکات مهم هنگام درست کردن طرز تهیه یتیمچه

برای درست کردن یتیمچه بادمجان و سیب زمینی بدون گوشت، به نکات زیر توجه کنید:

  1. انتخاب مواد اولیه تازه: برای درست کردن یتیمچه بادمجان و سیب زمینی بدون گوشت، بهتر است از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید.
  2. خرد کردن مواد: برای درست کردن یتیمچه، باید مواد را به طور دقیق خرد کنید تا در زمان پخت به خوبی پخته شوند.
  3. استفاده از روغن کم: برای سلامتی بهتر، بهتر است از روغن کمتر استفاده کنید. می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید.
  4. استفاده از ادویه‌های طبیعی: برای افزایش طعم و مزه غذا، می‌توانید از ادویه‌های طبیعی مثل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین استفاده کنید.
  5. پخت آهسته: برای درست کردن یتیمچه بادمجان و سیب زمینی بدون گوشت، بهتر است آن‌ها را به‌طور آهسته و با حرارت ملایم پخته کنید تا به‌طور کامل پخته شوند و طعم و مزه بیشتری به دست آورید.

امیدواریم مطالب گفته شده مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد؛ در صورت داشتن سوال، پیشنهاد یا هر موردی در رابطه مطلب طرز تهیه یتیمچه، از طریق بخش دیدگاه اقدام نمایید تا ماگرتا به شما پاسخ بدهد.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =