تحقیق درباره شغل پرستاری : امروزه شغلهای بسیاری در جهت کمک به دیگران وجود دارد که پرستاری یکی از آنها میباشد و ما در این نوشتار از بخش تحقیق ماگرتا قرار است در مورد این شغل جذاب به ارائه اطلاعاتی بپردازیم.
مطلب پیشنهادی: انشا درباره روزی که مریض شدم
اطلاعاتی درباره شغل پرستاری
پرستاری یکی از شاخههای علوم پزشکی است. پرستار به مراقب و نگهداری از بیماران و انجام کار پانسمان و تزریق میپردازد. امروزه شغل پرستاری هم ارز با پزشکی میباشد و پرستاران بیشترین ارتباط را با بیماران دارند. در واقع پرستار پل ارتباطی بین پزشک و بیمار است. همچنین انتقال خواستهها و نیازهای بیمار به خانواده اش نیز برعهده او است.
وظایف پرستار
- وظیفه مراقب از بیمار و انجام تزریقات، تزریق خون، تمیز کردن و انجام کار پانسمان زخمها
- بررسی منظم وضعیت بیمار مانند برسی علائم حیات و انجام آزمایش ها
- نگهداری از بیمار در جهت اصلاح عادتهای غذایی و دارویی
- توجه و کمک در جهت رفع نیازهای جسمی و روحی بیمار
- احترام به بیماران و رعایت حق و حقوق بیماران
- دادن مشاوره و آموزش به افراد در جهت رفع نیازهای یادگیری آنها در زمینه مراقب از بیمار
- نوشتن مشخصات بیمار در پروندههای پزشکی و بررسی دقیق پرونده پزشکی بیمار
- دادن دارو به بیماران طبق دستور پزشک
- کمک به پزشکان و سایر کادر درمان
- همکاری با سایر بخشهای بیمارستان
مهارتهای پرستار
- مهارت ارتباطی قوی
- مسئولیت پذیری
- داشتن شخصیتی منظم و توجه کردن به جزئیات
- علاقه و اشتیاق برای کمک به دیگران
- مهربان و دلسوز بودن
- داشتن حس شوخ طبعی
- داشتن صبر و تسلط روحی و روانی بر خود
- داشتن تعهد به بیمار
- داشتن اطلاعات علمی بالا
- توانایی انجام کار تیمی
محل کار پرستار
پرستاران میتوانند در طیف وسیعی از محیطها مشغول بکار شوند. به طور کلی محل کار پرستاران بیمارستانها و کلینیکها میباشد.
یک پرستار در محیطهایی مانند مراکز بهداشت، مراکز نگهداری از سالمندان و کودکان، مطب پزشکان، بخشهای اورژانس و داخلی و خارجی بیمارستانها، خانهها، مدارس، داروخانهها، کشتیهای تفریحی، هلیکوپترها مشغول بکار میشود.
آینده شغلی و تحصیلی پرستاری
آینده شغلی
شغل پرستاری از بازار کار خوبی برخورد دار است اما تداوم و ماندگاری در آن وابسته به عشق و علاقه فرد میباشد. بازنشستگی زود هنگام برای پرستاران به دلیل کمبود نیروی انسانی در این حرفه بسیار سخت است. از سختیهای این شغل میتوان به شیفتهای طولانی مدت، فشارهای روحی، فشارهای ناشی از دقت و توجه به جزئیات، مزایایی کم نسبت به حجم زیاد کار و…. اشاره کرد.
فرد در دوران دانشجویی میتواند وارد بازار کار شود و در آمد یک پرستار بستگی به محل استخدام، پست بیمارستانی، ساعت شغلی و موقعیت جغرافیایی دارد. پرستار میتواند بر اساس سطح تحصیلات و سابقه کاری به عنوان سر پرستار، پرستار شیفت، سوپروایزر بالینی، سوپروایزر کنترل عفونت، سوپروایزر آموزشی و ریاست پرستاری بیمارستان مشغول بکار شود.
آینده تحصیلی
پرستاری دارای گرایشهای کارشناسی ارشد و دکترا است. اوضاع برای جذب هیئت علمی پرستاری مانند سایر رشتهها خوب است. بعضی از دانشگاهها کارشناس ارشد پرستاری را به عنوان هیئت علمی جذب میکنند.
از گرایشهای ارشد پرستاری میتوان به روان پرستاری، داخلی جراحی، سلامت جامعه، پرستاری اورژانس، پرستاری کودکان، پرستاری سالمندان، مراقب ویژه، پرستاری توان بخشی، مدیریت پرستاری اشاره کرد.
مقالات پیشنهادی:
تحقیق درباره ثبت اختراع
و
تحقیق درباره دکتر محمود حسابی
☑️ به پایان تحقیق درباره شغل پرستاری رسیدیم، آیا شما نیز به این شغل علاقه مندید؟ حتما دیدگاه خود را از بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.