ترفندفناوری

معرفی بهترین افزونه‌های گوگل کروم

معرفی 10 افزونه برتر گوگل کروم

هر کدام از افزونه های مرورگر کروم مزایا و کاربردهای منحصر به فردی دارند که برای افزایش کارایی و تقویت بهره‌وری هنگام کار با اینترنت می‌توانید از آنها استفاده کنید. با ماگرتا همراه باشید.

افزونه گوگل کروم
افزونه گوگل کروم

افزونه یا Extension ها در مرورگرها در واقع مانند ابزارهایی هستند که قابلیت هایی را به مرورگر اضافه می کنند. مرورگر گوگل کروم همچون مرورگر موزیلا فایرفاکس قابلیت استفاده از این افزونه ها را دارد. افزونه های مرورگر کروم متنوع و بسیار کاربردی هستند. کروم (Chrome) نیز کم کم به شهرت و اعتباری که برای آن پیش بینی می‌شد دست پیدا کرده است. کروم نیز همانند فایرفاکس، علائق و سلیقه‌های مردم را می‌داند. در فایرفاکس، به این افزونه ها Add-on گفته میشود. و در کروم آنها را به اسم Extension (افزونه) میشناسیم.

نحوه نصب افزونه

برای اضافه کردن یک افزونه به مرورگر کروم، باید بر روی شکلک تنظیمات کلیک کنید. سپس منوی Tools را باز کرده و از آنجا گزینه Extensions را انتخاب کنید. به این ترتیب لیست افزونه های مرورگر کروم را خواهید دید. برای اضافه کردن افزونه جدید، بر روی متن “Get More Extensions” که در پایین صفحه است کلیک کنید.

در صفحه ای که باز خواهد شد، می توانید اسم یا کاربرد افزونه مورد نظر خود را جستجو کنید تا کروم از بین افزونه هایی که امکان نصب آنها وجود دارد، گزینه مناسب را به شما نشان دهد. سپس افزونه مورد نظر خود را انتخاب و نصب می کنید.

روشی که گفته شد، روش جستجوی افزونه و نصب آن در کروم است. اما افزونه های مرورگر کروم که در اینجا در مورد آن‌ها بحث شده است، حاوی لینک نصب نیز می باشند. و شما می توانید به راحتی با کلیک بر روی لینک آنها، اقدام به نصب افزونه های مرورگر کروم کنید.

معرفی افزونه‌ها

نکته :

حتی اگر از کروم استفاده نمی‌کنید، باز هم می‌توانید از این افزونه‌ها استفاده کنید. بعضی مرورگرها از جمله معروف‌ترین آن‌ها مثل فایرفاکس و اپرا، می‌توانند افزونه‌های کروم را مستقیما نصب کنند؛ پس شاید مایل باشید که امتحان کنید.

1- Ultidash

چمدانی از یک داشبورد اساسی که به‌سادگی یکی از بهترین ابزارهای افزایش بهره‌وری است که با رابط کاربری ساده و زیبایی روبه‌رو می‌شوید. لیست انجام کارهای (to-do list) قابل سفارشی‌سازی، مدیریت انجام کارها را برایتان ساده و رضایت‌بخش می‌کند. زمان‌سنج این افزونه مراقب شما در اتلاف وقت و کاهش بهره‌وری است. اما از همه مهم‌تر مسدودکننده وب‌سایت (Web Site Blocker) در این افزونه است که مانع از مراجعه‌های متعدد شما به وب‌سایت‌های مختلف می‌شود. به‌وسیله بررسی‌کننده (Tracker) وب‌سایت آن نیز می‌توانید مدت‌زمانی را که صرف وبگردی و اتلاف وقت هستید، اندازه‌گیری کنید.

Ultidash Extension
Ultidash Extension

دستیابی به بهره‌وری بیشتر و از بین بردن حواس‌پرتی‌ها که کمک زیادی به افزایش بهره‌وری نهایی می‌کند، بخشی از نتایج Ultidash‌ است؛ به همین دلیل می‌توان آن را یکی از بهترین نمونه‌های موجود در زمینه‌ی افزایش بهره‌وری دانست. قابلیت‌های مسدودکننده و بررسی‌کننده وب‌سایت در این افزونه، بیش از هر افزونه دیگری در افزایش بهره‌وری به شما کمک خواهد کرد.

2- Momentum

هدف Momentum انگیزه دادن و هدفمند کردن شماست. هر بار که تب جدیدی را باز می کنید، ساعت و دمای هوا را نشان می دهد و به شما صبح بخیر و عصر بخیر می گوید، و تمام این ها روی پس زمینه چشم نواز و زیبایی به نمایش در می آید تا با تماشای آن آرامش بگیرید.

Momentum-Extension
Momentum-Extension

Momentum در اصل برای این طراحی شده که شما را روی اهداف روزمره تان متمرکز کند. بنابراین با نوشتن اهداف، یک لیست انجام کارها برایتان می سازد که می توانید لینک های مهم را هم به آن اضافه کنید، و ضمنا هر بار که تب جدیدی باز می کنید تلاش می کند که با جملات و نقل قول های انرژی بخش، به شما شور و انگیزه بدهد.

3- Lonely Planet

عاشق سفر و کشف جاهای دیدنی هستید؟ Lonely Planet آنقدر پیشنهادات جالبی در آستین دارد که مطمئنا با دیدن شان هوس جهانگردی به سرتان می زند.

LonelyPlanet-Extension
LonelyPlanet-Extension

با نصب این افزونه، هر روز با یک نقطه شگفت انگیز از دنیا آشنا می شوید. Lonely Planet زیباترین تصاویر از مکان های توریستی دنیا را گلچین کرده و ضمنا اگر قصد سفر کردید، می تواند از طریق وبسایت خود برنامه سفر را هم برایتان بچیند.

اگر هم امکان سفر نداشتید، خوشبختانه گزینه Share را در اختیار دارید و می توانید دیگران را هم در لذت تماشای این نقاط دیدنی شریک کنید.

دانلود رایگان افزونه Lonely Planet

4- Data Saver

Data Saver افزونه‌ای است که برای مرورگر کوکل کروم منتشر شده است. این افزونه پیش از بارگذاری کامل صفحه و با متصل شدن به سرور سایت، آن را فشرده کرده و بعد، یک نسخه کم حجم شده را به شما نشان می‌دهد.

DataSaver-Extension
DataSaver-Extension

علاوه بر این‌ها در بخشی از افزونه Data Saver، این امکان در اختیار کاربر قرار گرفته تا به بررسی میزان دیتای مصرفی اینترنت پرداخته و بدین ترتیب آن را کنترل کند.

دانلود رایگان افزونه Data Saver

5- AdBlocker

اگر از تبلیغات مزاحمی که در وبسایت‌های مختلف می‌بینید خسته شده‌اید، افزونهAdBlocker برای مرورگر کروم در این بخش به کمک‌تان می‌آید.

Adblocker-Extension
Adblocker-Extension

این افزونه با حذف تبلیغات مختلف مانند بنرها، لینک‌های پاپ آپ، ویدیوهای پاپ آپ و دیگر موارد مشابه، یک نسخه کامل و بدون کوچک‌ترین مزاحمت از وب سایت مورد نظرتان را به شما نمایش می‌دهد.

6- Panic Button

یکی از افزونه‌های جالب موجود در گوگل کروم، Panic Button بوده که کارایی جالبی دارد. با نصب این افزونه، یک دکمه جدید کنار آدرس بار مرورگر قرار گرفته که با کلیک بر روی آن، تمامی تب‌های موجود در مرورگر ناپدید شده و با کلیک دوباره، به حالت نمایان در می‌آیند.

PanicButton-Extension
PanicButton-Extension

این افزونه برای زمانی کاربردی است که در حین وب گردی برای‌تان یک وضعیت اضطراری پیش می‌آید و شما می‌خواهید بدون بستن تب‌ها، از دسترسی دیگر افراد به این صفحات وب جلوگیری کنید.

7- DF YouTube

یوتیوب با حجم عظیمی از تبلیغاتی که نمایش می‌دهد، باز هم برای گوگل سودآور نیست. بسیاری از ما در زمان تماشای ویدیو‌های یوتیوب ناگهان با ویدیو‌ها، صفحه‌ها و موارد مختلف تبلیغاتی رو به رو می‌شویم. برای کسانی که دوست دارند برای مثال یک تریلر فیلم سینمایی جدید را تماشا کنند، این موارد تبلیغاتی مشکلی به حساب نمی‌آید اما اگر قصد تماشای ویدیو‌های آموزشی را داشته باشید، پس از مدتی از حجم تبلیغ‌ها کلافه می‌شوید.

DFYouTube-Extension
DFYouTube-Extension

با افزونه DF YouTube می‌توانید ویدیو‌هایی توصیه شده در نوار کناری و همچنین ویدیو‌های مرتبطی را که در پایان پخش هر ویدیو ظاهر می‌شوند، غیر فعال کنید. همچنین با این افزونه دیگر ویدیو‌های پیشنهادی یوتیوب را در صفحه خانگی مرورگر خود نخواهید دید، حتی می‌توانید نظر‌های هر ویدیو و لیست پخش‌‌ها را غیر فعال کنید.

8- Dropbox for Gmail

افزونه دراپ‌باکس برای جیمیل کار اشتراک گذاری فایل‌های درون این سرویس ابری با همه افرادی که از جیمیل استفاده می‌کنند را راحت کرده است. این افزونه دقیقا شبیه به گزینه اشتراک گذاری با گوگل درایو کار می‌کند.

Dropbox-for-Gmail-Extension
Dropbox-for-Gmail-Extension

تنها لازم است روی دکمه افزونه در صفحه ارسال ایمیل کلیک کنید، فایل مورد نظر خود را انتخاب کنید و با دیدن پیش‌نمایشی از آن برای مقصد دلخواه خود ایمیل کنید.

9- LastPass

مشکل گذرواژه های این است که همه ما تعداد زیادی گذرواژه برای همه چیز داریم که خطر فراموشی آنها را زیاد میکند. بسیاری از ما برای حل این مشکل از گذرواژه های همسان و شبیه استفاده میکنیم که یک خطر امنیتی بزرگ است.

LastPass-Extension
LastPass-Extension

افزونه LastPass هر دو این مشکلات را حل میکند این افزونه در هر کجا که نیاز به Login باشد گذرواژه ای با ضریب امنیتی بالا تولید میکند و همچنین همه گذرواژه های شما را در یک مکان امن و رمزگذاری شده نگه میدارد که با یک Master Password که شما مشخص میکنید حفاظت میشوند. این گزینه برای حل مشکلات گذرواژه ها بسیار کاربردی است.

10- crxMouse Chrome Gestures

این افزونه ژست های حرکتی را به گوگل کروم می آورد تا سرعت بیشتری را در مرور اینترنت تجربه کنید. با نصب این افزونه می توایند از طریق ژست های ساده کشیدنی، لینک ها را در تب های جدید باز کنید، تصاویر را ذخیره کرده یا به صفحات قبلی و بعدی بروید.

crxMouse-Chrome-Gestures-Extension
crxMouse-Chrome-Gestures-Extension

اما به غیر از ژست های حرکتی پایه، با این افزونه می توانید چیزهای دیگری مثل سرعت اسکرول و فرمان های غلطک ماوس را هم شخصی سازی کنید که برای یک افزونه مرورگر تنظیمات فوق العاده ای محسوب می شوند.

جالب است بدانید که تنظیمات crxMouse میان حساب های کروم مختلف شما هم می تواند همگام سازی شود.

افزونه های دیگر را در مقالات آینده معرفی میکنیم.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − سه =