فناوری

یونولیت و انواع آن

یونولیت و یونولیت سقفی که از انواع آن می باشد،یا همان متریالی که اکثر ما آن را با نام “فیبر سفید” میشناسیم، نوعی پلیمر مخصوص با ساختار منحصر به فرد است که قابلیت های بسیاری دارد. از این متریال امروزه به شکل های مختلف استفاده می گردد. این امر باعث شده تا با انواع گوناگونی از آن در بازار ها مواجه باشیم. به طوری که برخی از آنها دارای شکلی ساده و برخی دیگر مدلدار و در مدل های خاص تولید می گردند. مادامی که شکل ظاهری متریال اهمیت نداشته باشد و کیفیت اصلی ترین فاکتور باشد، نوع ساده آنها به کار می روند. اما، زمانی که ظاهر نیز اهمیت دارد، نوع طرح دار یا رنگی آنها استفاده دارد. یونولیت امروزه در واحدهای تولیدی مرتبط به صورت تخصصی تولید می گردد تا صنایع گوناگون از نوع مخصوص آنها بتوانند استفاده کنند.

در سال های اخیر با افزایش ساخت و ساز، شاهد افزایش قیمت تولید مصالح مختلف از سوی مراکز گوناگون بوده ایم. یکی از قسمت های بسیار مهم ساختمان های امروزی، یونولیت های استفاده شده در ساختار آن ها می باشد. در ماه های گذشته با افزایش خرید این محصول از سوی سازندگان آپارتمان های مسکونی و تجاری، قیمت این محصول با نوسانات گسترده ای همراه شده است.

یونولیت

خصوصیات

همه ما تا حدودی با خصوصیات یونولیت آشنا هستیم؛ چرا که کاربرد این متریال را به شکل های مختلف در زندگی میبینیم. ساختار یونولیت دانه بندی می باشد و تمامی قسمت های آن از نوعی مروارید کروی کوچک که معمولاً از پلی استایرن حاوی پنتان به وجود آمده است، ساخته شده است. این ذرات بسیار کوچک به شکلی مخصوص در کنار هم قرار گرفته اند و از مجموعه آنها متریالی فشرده به دست می‌ آید. سطح بیرونی آنها صاف می باشد و شکل نهایی نیز بر اساس کاربرد آن تعیین می شود. از مهمترین خصوصیات یونولیت ها می توان به موارد زیر اشاره داشت: 

  1.  داشتن وزن سبک
  2.  عایق حرارت
  3.  عایق رطوبت
  4.  عایق صدا
  5.  داشتن مقاومت بالا
  6.  داشتن ساختار شکننده
  7.  مقاوم در برابر عوامل محیطی
  8.  مقاوم در برابر ضربه
  9.  داشتن رنگ سفید
  10.  داشتن سطح صاف 
  11. داشتن انعطاف پذیری کافی

موارد فوق منجر گشته تا امروزه به شکل های گوناگونی شاهد استفاده از این متریال باشیم. 

نکته دیگر این است که تولید محصول کم هزینه می باشد و این متریال را با قیمتهای بسیار به صرفه و ارزان می توان تهیه کرد. این امر منجر گشته تا در بسیاری از صنایع به منظور های گوناگون بیشتر با هدف بسته بندی کردن از این متریال استفاده گردد. به طور مثال جهت بسته بندی کردن انواع ظروف و وسایل برقی و خانگی، وسایل الکتریکی، لوازم مکانیکی، دارو، مواد خوراکی و غیره از یونولیت بسیار استفاده می گردد. امروزه در صنعت ساختمانی نیز از این متریال در قسمت سقف و پارتیشن و جهت ایجاد دکور های گوناگون بسیار استفاده می شود. در هر کدام از موارد گفته شده از نوع مخصوص یونولیت ها استفاده می گردد. 

یونولیت سقفی

انواع یونولیت

بسته به کاربردهایی که یونولیتها دارند، مدل های خاصی از آنها تولید می گردد. در ادامه به منظور آشنایی به بیان چند نوع از آنها پرداخته می شود:

1. یونولیت ساختمانی که سه نوع زیر را در بر می گیرد: 

  • مدل سقفی
  • مدل تیرچه
  • مدل دیواری

 این مدلها در واقع به عنوان نوعی عایق به منظور جلوگیری از ورود صداهای مزاحم و آلودگی های صوتی و نیز به منظور نوعی عایق انرژی در قسمت های مختلفی از ساختمان ها به کار می روند. از مزایای استفاده از این متریال نه تنها موارد فوق است بلکه منجر به بالا گرفتن سرعت ساخت و ساز ساختمان ها نیز می شود. از طرفی، استفاده از آنها با کاهش هزینه های ساخت و ساز همراه است. این امر باعث شده تا امروزه از یونولیت در ساخت و ساز ساختمان بسیار استفاده گردد. برای این کار معمولا از مدل های استاندارد و ساده که دارای رنگ سفید می باشند، استفاده می شود. 

2. یونولیت بسته بندی کردن لوازم و قطعات: این مدل ها بیشترین تنوع را به خود اختصاص می‌ دهند. به طوری که از لحاظ اندازه و شکل ظاهری با یکدیگر فرق دارند. به طور مثال شما یک وسیله برقی را در نظر بگیرید که در بسته بندی آن از چندین قطعه یونولیت مخصوص استفاده شده است. به کار بردن این متریال ها باعث می شود که از تکان خوردن قطعات و آسیب وارد آمدن به آنها جلوگیری شود. از طرفی، وجود این متریال ها باعث خنثی شدن ضربات بیرونی می‌ گردد. در نتیجه، وسیله و دستگاه مورد نظر در نهایت سلامت به دست خریدار می رسند. 

انواع یونولیت

برخی از مزایا و معایب 

تا اینجا با انواع یونولیت، کاربرد ها و خصوصیات آنها آشنا شدیم. این محصول نیز به طور طبیعی دارای مزایا و معایبی است که از ساختار آن ناشی می شوند. در ادامه برخی از مهم‌ ترین مزایای این متریال بیان می‌ شوند که باعث استفاده روز افزون از آن گشته اند:

  1. سبک و بی خطر جهت استفاده در صنعت ساختمانی
  2. جلوگیری از هدر رفت انرژی
  3. ارزان بودن
  4. داشتن قابلیت رنگ آمیزی
  5. داشتن تنوع بالا از لحاظ اندازه و شکل ظاهری
  6. داشتن قابلیت برش و تبدیل شدن به اندازه های مختلف

در برابر مزایای بیشماری که برای یونولیت ها بیان گشت، در خصوص معایب آن نیز می توان موارد زیر را قید کرد:

  • این متریال قابلیت بازیافت ندارد و در صورتی که در طبیعت قرار بگیرد از بین نمی رود. 
  • یونولیت ها در صورتی که در معرض مستقیم حرارت قرار بگیرند احتمال سوخته شدن آنها وجود دارد. 
  • این متریال نسبت به برخی از مواد آلی و حلال ها واکنش پذیر و در نتیجه آسیب پذیر است. 

خرید تضمینی یونولیت

یونولیت نیز همانند دیگر متریال ها به دلیل کاربردی بودن همواره سطح تقاضای بالایی دارد. جهت خرید این متریال اگرچه به روش های گوناگون می توان اقدام نمود؛ اما درست ترین راه خرید این محصول به منظور داشتن یک خرید تضمین شده و موفق، تهیه آنها از طریق مراکز قابل اعتماد می باشد.

 در سایت حاضر فروش تضمینی محصولات نیز در دستور کار می باشد. ضمن آن که مشتریان می توانند آنها را با مشورت کارشناسان فروش ما خریداری کنند، تنوع محصولات بالا بوده و هر نوعی که مد نظر شما باشد از طریق این سایت قابل تهیه است. فروش محصولات به طور مستقیم انجام می پذیرد؛ بنابراین قیمت هایی تضمین شده و مناسب برای آنها در نظر گرفته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و تهیه انواع یونولیت به صورت فوری و بی‌ واسطه خریداران از تمام نقاط کشور می‌ توانند از طریق همین سایت با واحد فروش ما در تماس باشند. 

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 3 =