ادبیاتفرهنگ و هنر

گسترش ضرب المثل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

بازآفرینی حکایت «چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی» صفحه 83 نگارش پایه یازدهم

گسترش ضرب المثل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی از مثل نویسی صفحه ۸۳ نگارش یازدهم را می توانید در ادامه در بخش ضرب المثل ماگرتا مطالعه فرمایید.

مطلب پیشنهادی: جواب مثل نویسی صفحه ۳۲ نگارش یازدهم

گسترش ضرب المثل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

گسترش ضرب المثل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی نگارش یازدهم

مقدمه : همه در زندگی تصمیمات زیادی می گیرند و بر اساس آن تصمیمات مسیر زندگی را انتخاب می کنند، اما گاهی اوقات اشتباه می کنند و باید آن را جبران کنند، خوشبختانه گاهی اوقات اشتباهات آنقدر کوچک هستند که فقط پشیمانی‌اش باقی می ماند.

بدنه : در زمان های گذشته پیرمردی سالخورده و دنیا دیده به همراه همسرش در روستایی زندگی می کرد، تنها دارایی این خانواده فقط یک گاو بود که زندگی خود را با آن می گذراندند و از شیر آن برای تهیه پنیر و کره استفاده می کردند. زن پیرمرد با دوشیدن گاو و تمیز کردن خانه کار زندگی را انجام داد و پیرمرد نیز گاو شیرده را به چراگاه می برد و از آن مراقبت می کرد.

روزها گذشت تا اینکه فردی بسیار ثروتمند برای خرید یک گاو به روستا آمد و قیمت بسیار گزافی نیز پیشنهاد داد، پیرمرد با عجله و بی فکری گاو را فروخت در حالی که پیرزن خانه راضی نبود و دائم به او می گفت که این گاو زندگی ما را می چرخاند و نباید آن را بفروشیم.

پیرمرد پیش خودش فکر می کرد با پولی که به دست می آورد می تواند زندگی را بچرخاند اما با گذشت زمان آن پول هم تمام شد و پیرمرد و پیرزن هیچ کاری برای انجام دادن نداشتند. پیرمرد که از فروش گاو بسیار پشیمان شده بود خودش را در خانه حبس کرده بود و دائم افسوس می خورد.

همسر پیرمرد از این رفتار پیرمرد بسیار عصبانی شده بود و به او گفت :«چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی»، بلند شو برو و کار جدیدی پیدا کن چون با یک جا نشستن و غصه خوردن چیزی درست نمی شود و هیچ کاری پیش نمی رود.

نتیجه گیری : برای جلوگیری از تکرار اشتباهات خود، ابتدا باید آنها را بپذیریم سپس به خوبی با تجزیه و تحلیل آنچه در نتیجه اعمالمان رخ داده است، از اشتباهات آینده جلوگیری کنیم. تنها در این صورت است که می توانیم خود را عاقل و خردمند بدانیم.

همچنین بخوانید:
گسترش ضرب المثل از این گوش می گیرد، از آن گوش در می کند
و
گسترش ضرب المثل از کوزه همان برون تراود که در اوست

☑️ به پایان گسترش ضرب المثل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی رسیدیم، جهت مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب نگارش یازدهم کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «ماگرتا» جست و جو کنید. همچنین اگر نظری داشتید حتما آن را در بخش دیدگاه بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =