ادبیاتفرهنگ و هنر

گسترش ضرب المثل از این گوش می گیرد، از آن گوش در می کند

بازآفرینی حکایت «از این گوش می گیرد از آن گوش در می کند» صفحه 32 نگارش پایه یازدهم

گسترش ضرب المثل از این گوش می گیرد از آن گوش در می کند از مثل نویسی صفحه ۳۲ نگارش یازدهم را می توانید در ادامه در بخش ضرب المثل ماگرتا مطالعه فرمایید.

مطلب پیشنهادی: گسترش ضرب المثل از کوزه همان برون تراود که در اوست

گسترش ضرب المثل از این گوش می گیرد، از آن گوش در می کند

گسترش ضرب المثل از این گوش می گیرد از آن گوش در می کند

حتماً شما نیز با افرادی برخورد کرده اید که می خواستند همه چیز را خودشان تجربه کنند. به نظر من این کار خیلی اشتباه است زیرا در اطراف ما انسان هایی وجود دارند تجربیات خیلی بیشتری از ما دارند و زندگی آن ها پر از خاطرات تلخ و شیرینی است که اگر به آنها گوش دهیم لازم نیست برخی چیزها را تجربه کنیم و وقتمان را تلف کنیم.

به قول معروف آنچه که ما جوانترها در آینه نمی بینیم آن ها در خشت خام می بینند و می توانند راهنمای خوبی برای ما باشند. به نظر من ضرب المثل از این گوش می گیرد از آن گوش در می کند مصداق بارز چنین کسانی است که به نصیحت بزرگترها گوش نمی کنند و هر کاری که دلشان می خواهد انجام می دهند.

همچنین یکی از مهم ترین راه های کسب تجربه، جدای از کمک گرفتن از افراد بزرگ، مطالعه است زیرا هر نویسنده ای نتایج زندگی و درک و پذیرش خود را در صفحات کتاب خود قرار می دهد. با مطالعه کتاب، به صورت رایگان تجربه زیادی به دست می آوریم و جزو آن کسانی نخواهیم بود که هر نصیحتی را از این گوش می گیرند و از آن گوش در می کنند.

بازآفرینی کوتاه از این گوش می گیرد از آن گوش در می کند

روزی روزگاری در سرزمینی عالمی بود که به علم خود افتخار می کرد و نسبت به سخنان دیگران بی تفاوت بود. سرانجام روزی دانشمندان و خردمندان گرد هم آمدند تا چنین رفتار زشت آن دانشمند را از بین ببرند. از این رو مقرر شد هر روز صبح درب منزل آن دانشمند بایستند تا او را نصیحت کنند.

فردای آن روز، همه حکیمان، یکی یکی او را دیدند، نصیحتش کردند و از رفتارش باز داشتند، او نیز سخنان آن ها با نهایت دقت قبول می کرد ولی هیچ وقت آن ها را عملی نمی کرد. سرانجام پس از بی نتیجه ماندن تلاش دانشمندان آن ها با خود گفتند این کار فایده ای ندارد او از این گوش می گیرد از آن گوش در می کند.

همچنین بخوانید:
گسترش ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد
و
گسترش ضرب المثل زبان خوش، مار را از سوراخ بیرون می آورد

☑️ به پایان گسترش ضرب المثل از این گوش می گیرد از آن گوش در می کند رسیدیم، جهت مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب نگارش یازدهم کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «ماگرتا» جست و جو کنید. همچنین اگر نظری داشتید حتما آن را در بخش دیدگاه بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =