ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد زبان فارسی ❤️ با مقدمه و بدنه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد زبان فارسی با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا در مورد زبان فارسی: من آنم که در پای خوکان نریزم.  من این قیمتی در لفظ دری را ( ناصر خسرو)  برای دریافت جج جاذبه . برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

انشا پیشنهادی : انشا در مورد چرا به مدرسه می رویم

انشا در مورد زبان فارسی

انشا در مورد زبان فارسی

مقدمه: زبان فارسی یکی از زبان های زنده و ارزشمند دنیاست که حدود ده درصد محتوای اینترنتی کل جهان به زبان فارسی است.

بدنه: زبان فارسی یکی از بهترین و جذابترین زبان های دنیاست که چنانچه کسی به این زبان مسلط باشد، می تواند با زیباترین و جذاب‌ترین کلمات همه حرف‌های دلش را با کلمات شیرین بیان کند. مخاطبی که این کلمات را بشنود از صمیم قلب و عمق لایه های وجود درک کرده و حس می کند.

زبان فارسی زبان شعر، عشق،  زبان احساس، حرف‌های ناگفته، کلمات ناب فارسی، سخنان نغزی که با هیچ سخنی و زبانی نمی توان بر زبان جاری ساخت. زبان گل، احساس، خنده، گریه، سوگ، شادی، خوشی، دلبری، جدایی و یا بهتر است بگویم زبان زندگی، زبان فارسی آن‌قدر جذاب و شیرین است که قرن ها بر ادبیات جهان درخشیده و هزار هزار نکته برای گفتن دارد.

هزار سخن پر از نکته و مسائل تربیتی از حلق این زبان شیرین خارج شده و به گوش جهان می رسد. زبانی پر از مطالب تاریخی، ادبی، علمی، استعاره، کنایه و مطالب آموزنده است که می تواند راهگشای راه و رسم زندگی باشد.

چه سخنانی که فقط با این زبان می توان به دیگران یاد داد، چه قدر سخنان جذاب و شعر های دلخواه شاعران که با کلمات شیرین این زبان جاری می گردد. این زبان دارای گویش های متعددی مانند لری، اصفهانی، شیرازی و تاتی است که هر یک مختص منطقه و قطبی خاص شده است.

این سخن دارای مطالب خاص و ویژه است که از زبان شاعران، گویندگان و  نویسندگان جاری شده و به گوش شنونده و مستمع جذاب بوده و محفل فارسی زبانان را شیرین می کند. اگر هر غیر فارسی زبانی بتواند اشعار جذاب حافظ و مولوی و سعدی را بشنود و بخواهد درک نماید،  دوست دارد آن را آموخته و برای خلوت خود ترجمه و حفظ نماید.

نتیجه گیری: زبان فارسی زبان خوش، دلچسب، گوارا و نغز است که همواره در میان مردم ایران و کشور های فارسی زبان مانند تاجیکستان و افغانستان جایگاه ویژه ای دارد، قدر این زبان شیرین را بدانیم و در حفظ آن کوشا باشیم. از به کار بردن کلمات خارجی و لاتین خود داری کرده و همواره به زبان ناب فارسی حرف بزنیم و در نوشتن به زبان معیار ارزش بگذاریم.

انشا در مورد زبان فارسی و هویت ملی

مقدمه: زبان فارسی زبان دل، عشق، احساس، مهربانی، دوست داشتن و ایمان و باور است که قرن هاست بر تارک جغرافیای فارسی زبانان می درخشد.

بدنه: اگر با اشعار ناب سعدی، حافظ، مولوی و شهریار در دوران معاصر آشنا باشید و با زبان احساس خوانده باشید، خواهید دید که دیدگاه جدیدی به روی احساساتان باز شده و می تواند دیدگاه عرفانی جدیدی به هستی و خالق آن بگشاید.

عاشقانه های حافظ، عارفانه های مولوی، شب زنده داری های عاشقانه تمامی شاعران بزرگ نشان از وجود رگه های عرفانی در این زبان است. سخن نغز فارسی همان سخنان ناب سعدی بوده و یا همان دل نوشته های قیصر امین پور است و شاید سخنان جذاب مولوی در وصف شمس است که در دیوانی بزرگ جمع شده است.

اگر به میان کتاب های زبان فارسی وارد شویم خواهیم دید که در میان نثر های برگزیده مانند کلیله و دمنه، گلستان، تاریخ جهانگشا و غیره مطالبی عمیق و دقیق از تعالیم آموزنده انسانی بوده که نشان از ریشه های ناب عرفان و خدا شناسی دارد.

زبان ناب فارسی پر از کلمات عاشقانه، عارفانه است که از زبان و دست نوشته های شاعران و مردان بزرگ روی کاغذ آمده است. کلمات ناب شاعران زبان فارسی پس از گذشت قرن ها هنوز جاری و زنده بوده که نشان از زنده بودن و پویایی این در قیمتی و گرانبها ست.

ناصر خسرو در شعرش عنوان کرده که این زبان جاودان و کلمات مینوی آن نباید به پای خوکان و نااهلان ریخته شود. یعنی از این زبان برای مدح افراد بی لیاقت استفاده نگردد، چه بسیار شاعرانی که مطالب خود را به صورت مدح برای پادشاهان و حاکمان نالایق به کار بردند.

زبان فارسی زبان باران، برف، کوه، جنگل، سوری، سپرغم، ریحان و بنفشه و گل های ناب بهاری است که به روی صفحه دل و کاغذ می آید. زبان فارسی زبان کوه، چشمه، جنگل، رود و دریاست که با رنگ قلم عشق آمیخته شده و نامش شده دیوان شعر و در گنج نامه درون جای گرفته است. پاس بداریم شب های شعر و بیداری و عشق ورزی را که با زبان فارسی بر دل و جان جاری می گردد.

نتیجه گیری: زبان فارسی را چون جان شیرین پاس بداریم و برای حفظ و پویایی آن زحمت بکشیم. قدر اساتید بزرگی چون معین و دهخدا را بدانیم که چگونه برای کلمات آن شب و روز زحمت کشیدند و خواب نداشتند.

انشاء های پیشنهادی :
انشا در مورد چگونه از خودم مراقبت کنم
و
انشا در مورد خانه و خانواده
و
انشا در مورد زحمت های مادر

☑️ به پایان انشا درباره زبان فارسی رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + دو =